Τα “coming out” της χρονιάς

31/12/2015

Αρκετές ήταν οι προσωπικότητες που μέσα στο 2015 πήραν μια απλή απόφαση. Να βγούν από τη ντουλάπα τους και να ζήσουν ελεύθερα! Σήμερα θυμόμαστε κάποιες από αυτές!

Krzysztof Charamsa 

Ο 43χρονος Πολωνός υψηλόβαθμος κληρικός και θεολόγος αποφάσισε να αποκαλύψει ανοιχτά ότι είναι «ένας ομοφυλόφιλος και ευτυχής ιερέας», παραμονή της συνόδου της Καθολικής Εκκλησίας.

Nyle DiΜarco

Τη σεξουαλική του ρευστότητα ανακοίνωσε ο νικητής του America’s Next Top Model, Nyle DiΜarco, όταν ερωτήθηκε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις στο Twitter.

Στάιν Έρικ Χάγκεν

Το είναι gay αποκάλυψε σε τοκ σόυ της νορβηγικής τηλεόρασης ο μεγιστάνας των σούπερ μάρκετ και δεύτερος πιο πλούσιος άνθρωπος στη χώρα, Στάιν Έρικ Χάγκεν.

Tamil Ray

Ο Tamal Ray είναι ένας εκπαιδευόμενος αναισθησιολόγος, ο οποίος μέσα από το βρετανικό σόου «Bake Off» έχει εντυπωσίασει τον κόσμο με τις ικανότητες του στην κουζίνα. Πρόσφατα ο 28χρονος Tamal βρέθηκε να δίνει συνέντευξη για γνωστό περιοδικό, όπου ρωτήθηκε για το αν έχει αυτή την περίοδο σχέση με κάποια κοπέλα. Τότε εκείνος απάντησε ότι είναι gay.

Keegan Hirst

Ο Keegan Hirst, ίσως ο μεγαλύτερος σταρ του βρετανικού ράγκμπι δημοσιοποίησε ότι είναι gay! Ο 27χρονος Keegan δηλώνει ότι μετά την ανακοίνωση, αισθάνεται σαν να έφυγε από πάνω του ένα μεγάλο βάρος.

Sam Stanley

Ότι είναι gay αποκάλυψε ο αστέρας του βρετανικού ράγκμπι Sam Stanley, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει την Αγγλία πέντε φορές διεθνώς. Μιλώντας στην εφημερίδα Sunday Times, Stanley, δήλωσε: «Ήμουν 10 ή 11, όταν συνειδητοποίησα ότι ήμουν διαφορετικός από τους φίλους μου.

Caitlyn Jenner

Η Caitlyn Jenner έκανε coming out ως τρανς και μας συστήθηκε μέσα από το διάσημο και πολυσυζητημένο πλέον εξώφυλλο του Vanity Fair.

Φώτης Σπύρου

Αρχικά ως gay και μετά ως bisexual o ηθοποιός Φώτης Σπύρου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ελληνικών μέσων με τις αποκαλύψεις του.

Itzik Shmuli

Ο βουλευτής Itzik Shmuli έκανε το δικό του coming out, μετά τα τραγικά επεισόδια που σημειώθηκαν στο Pride της Ιερουσαλήμ  όπου ένας άνδρας μαχαίρωσε έξι άτομα.

 Janae Kroczaleski

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια, κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ bodybuilder, Janae Marie Kroc έκανε coming out ως τρανς ανεβάζοντας στο instagram την παρακάτω φωτογραφία.

Cate Blanchett

Η Cate Blanchett αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε αρκετές ρομαντικές σχέσεις με γυναίκες. Δήλωση που προσπάθησε να ανασκευάσει στη συνέχεια.

Faustina «Fuzzy» Agolley

Η συμπαρουσιάστρια του «The Voice» της Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι είναι λεσβία. Η Faustina «Fuzzy» Agolley προέβη στη συγκεκριμένη ανακοίνωση μέσα από το προσωπικό της blog, την ημέρα των 31ων γενεθλίων της.

Miley Cyrus

Συνέντευξη στο περιοδικό «Elle» έδωσε η 22χρονη σταρ, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη σεξουαλικότητά της. Η ίδια απάντησε ότι είναι πανσέξουαλ.

Austin και Aaron Rhodes

Οι δίδυμοι Austin και Aaron Rhodes αποφάσισαν να κάνουν «coming out» στον πατέρα τους και στο κοινό τους, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο.

Jessica Andrade

Για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις μίλησε η Jessica Andrade τονίζοντας ότι στη Βραζιλία υπάρχει ομοφοβία.

Mike Pucillo

O Mike Pucillo, o πρώην αθλητής πάλης από το Οχάιο που έχει κερδίσει τρεις φορές τον τίτλο του πρωταθλητή πάλης της Αμερικής δήλωσε ότι είναι gay κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης του.

Leo Varadkar

Το είναι gay αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ. Όπως εξήγησε προχώρησε στην αποκάλυψη αυτη καθώς πρόκειται να ταχθεί υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών,

Michael Angelakos

Το ότι είναι gay αποκάλυψε ο Michael Angelakos, αργηγός του συγκροτήματος «Passion Pit», σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο αμερικανός μουσικός που είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για το ότι έπασχε από διπολική διαταραχή, δήλωσε ότι ασυνείδητα ανέβαλε το coming out για χρόνια.

Tom Bosworth

Το πρώτο coming out του βρετανικού στίβου έρχεται από το άθλημα του βάδην και συγκεκριμένα από τον Tom Bosworth. «Βρίσκομαι εδώ για να μιλήσω για πρώτη φορά δημόσια για τη σεξουαλικότητα μου», δήλωσε ο Bosworth σήμερα το πρωί σε εκπομπή του ΒΒC.

Gus Kenworthy

Το εξώφυλλο του περιοδικού ESPN κοσμεί ο 24χρονος ολυμπιονίκης στο ελεύθερο σκι Gus Kenworthy, λέγοντας για πρώτη φορά στον κόσμο ότι είναι gay.

Μιχάλης Οικονόμου

Ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου αποφάσισε να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Coming Out κάνοντας κάτι αρκετά ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα. Με μια απλή ανάρτηση στο Facebook, ανακοίνωσε στον κόσμο ότι είναι gay.

Holland Taylor

H 72χρονη ηθοποιός μιλήσε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της.  “Δεν έχω κάνει ποτέ coming out γιατί πάντοτε ήμουν out”!

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!