Ο Κώστας Φαλελάκης για τα ομοφοβικά μηνύματα που έχει δεχτεί

12/04/2024
από
Σε συνέντευξη που έδωσε σε εκπομπή του Open TV, ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Φαλελάκης, αναφέρθηκε στο coming out του και τα ομοφοβικά μηνύματα που δέχτηκε, όταν μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα.

Μιλώντας στην Ελένη Τσολάκη και το «Πρωινό Σου Σου», ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι coming out έκανε, «με το που ξεκίνησε η σχέση μου με τον Μηνά».

«Ήμουν τόσο ευτυχισμένος και περήφανος για αυτό, που δεν το έκρυψα», πρόσθεσε.

Ωστόσο, όπως είπε, στον πατέρα του δεν πρόλαβε να μιλήσει ποτέ, αν και είχε γνωρίσει τον Μηνά ως φίλο του.

«Δεν το μιλήσαμε, δεν το είπαμε ποτέ, γιατί θεωρούσα ότι ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να αντιληφθεί και θα του έκανε κακό. Όμως, υπήρχε ένα άλλοθι στον τόπο που μεγάλωσα εγώ, και στην Κρήτη γενικότερα, η φιλία είναι η πιο σημαντική αξία, ακόμα και πάνω από τη συγγένεια. Οπότε ήταν φίλος [ο Μηνάς]», είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Φαλελάκης αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει και δημόσια για τη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα.

«Το πρώτο, το οποίο με έκανε και να μιλήσω και με θύμωσε πάρα πολύ, είναι ότι εγώ δεν μπορούσα να πάρω το σώμα του, να τον κηδέψω. Αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο χαστούκι. Κι αυτός ήταν ο λόγος που με έκανε να μιλήσω. Δεν ήθελα ποτέ να μιλήσω. Δεν είχα φανταστεί και τις συνέπειες».

«Θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα», ήταν ένα από τα ομοφοβικά και απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε, όπως είπε στην Ελένη Τσολάκη, αφού μίλησε δημόσια.

«Ένα βράδυ στις 17 Ιανουαρίου, μπήκα και είδα τι είχε συμβεί, τι είχε ειπωθεί, τι διάσταση είχε όλο αυτό. Μέχρι τότε είχα κατεβάσει ρολά και δεν είχα επαφή με τίποτα. Τότε, μπήκα το βράδυ, γιατί αισθάνθηκα πιο ήρεμος και αγρίεψα. Πήρα τέσσερα ηρεμιστικά, θεωρώντας το ποιος είναι αυτός που τα γράφει. Μπορεί να είναι στο δίπλα διαμέρισμα, ο γείτονάς μου, ο ψιλικατζής μου», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, ο Κώστας Φαλελάκης τοποθετήθηκε και για το #MeToo, λέγοντας ότι καλώς έγινε: «Να τελειώνουμε με τις αυθεντίες που νομίζουν ότι στις πλάτες των άλλων μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν».
Δες και αυτό!