συνδρομή στο Antivirus

Γίνε συνδρομητής στην έντυπη έκδοση του antivirus

Τώρα το περιοδικό antivirus φτάνει στα χέρια σου πολύ εύκολα. Τα άτομα που επιθυμούν να λαμβάνουν κάθε δίμηνο την έντυπη έκδοση του περιοδικού antivirus στον χώρο τους, μπορούν να γίνουν συνδρομητές. Το κόστος της ετήσιας συνδρομής (6 τευχών) είναι: για την Ελλάδα 30€, για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης*40€ και για τις υπόλοιπές χώρες 50€.

Το ποσό της συνδρομής μπορεί να κατατεθεί στη τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό της Homo Evolution με αριθμό IBAN: GR3001720180005018054806099 με SWIFT-Bic: PIRBGRAA και αιτιολογία “Συνδρομή”. Ακόμα μπορεί να εξοφληθεί με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή με paypal.
Η ετήσια συνδρομή αφορά όλα τα τεύχη του antivirus που θα εκδοθούν τους επόμενους 12 μήνες (6 συνολικά) από την κατάθεσή σου. Η αποστολή του περιοδικού γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ. Για τυχόν καθυστερήσεις ή απώλειες δεν ευθύνεται το περιοδικό. Αν έχετε οποιοδήποτε απορία ή παράπονο επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: +30 213 004 10 28 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 12:00 – 18:00 ή στο email: info@avmag.gr και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Προηγούμενα Τεύχη; Θέλεις στη συλλογή σου κάποιο από τα προηγούμενα τεύχη; Αν ναι, τώρα μπορείς να τα αποκτήσεις με 6 ευρώ / ανά τεύχος. Στείλε μας email στο info@avmag.gr με τα τεύχη που αναζητάς και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να σε ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητά τους.

*Χώρες Ε.Ε.: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία, Κύπρος, Ελβετία, Ισλανδία, Νορβηγία.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου μέσω της παρακάτω φόρμας ή εδώ:

Συχνές Ερωτήσεις

Κάθε πότε κυκλοφορεί το περιοδικό antivirus; Το περιοδικό antivirus κυκλοφορεί έξι φορές το χρόνο (ανά δίμηνο). Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι το 1ο δεκαήμερο τους μήνες Φεβρουάριος, Απρίλιος, Ιούνιος, Αύγουστος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος.

Πόσο κοστίζει η Συνδρομή; Το ποσό της ετήσιας συνδρομής εξαρτάτε από τη χώρα αποστολής. Για την Ελλάδα είναι 30€, για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης * 40€ και για της υπόλοιπες χώρες είναι 50€. Οι συνδρομές είναι ετήσιες και με την ενεργοποίηση της θα ξεκινήσεις να λαμβάνεις τα επόμενα έξι τεύχη του περιοδικού antivirus. 

Πως γίνεται η πληρωμή; Το ποσό της συνδρομής μπορεί να κατατεθεί στη Τράπεζά Πειραιώς στον λογαριασμό IBAN: GR3001720180005018054806099, SWIFT: PIRBGRAA, Δικαιούχος: Homo evolution και μέσω κάρτα ή paypal.

Με τι τρόπο και συσκευασία σου έρχεται; Η αποστολή του περιοδικού γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ) σε λευκό ή κίτρινο φάκελο που δεν επιτρέπει να φανεί το περιεχόμενό του.

Έχουν επιπλέον παροχές οι συνδρομητές; Ανά διαστήματα μέσα στο φάκελο σας θα βρείτε Δώρο – Δείγματα , Κουπόνια ή Προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το περιοδικό antivirus.

Τι γίνετε με τα προσωπικά μου δεδομένα; Σημαντικό είναι να γνωρίζεις ότι τα προσωπικά στοιχεία χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή του περιοδικού. Δεν πωλούνται και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους για οποιοδήποτε λόγο.