συνδρομητική υπηρεσία

Θέλεις να λαμβάνεις το περιοδικό ANTIVIRUS στο χώρο σου;

Τα ενήλικα άτομα (+18) που επιθυμούν να λαμβάνουν κάθε δίμηνο, στο χώρο τους, την έντυπη έκδοση του περιοδικού ANTIVIRUS, μπορούν να  επιλέξουν ένα απο τα τρία συνδρομητικά πακέτα:

Συνδρομή Νομού Αττικής
Για τα άτομα που κατοικούν στο νομό Αττικής και είναι άνω των 18 ετών, η συνδρομητική υπηρεσία παρέχεται με χρέωση 10€ το χρόνο. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συνδρομής για να εγγραφείς.
Φόρμα Συνδρομής νομού Αττικής
Συνδρομή Ελλάδας (εκτός Νομού Αττικής)
Για τα άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα (εκτος νομού Αττικής) και είναι άνω των 18 ετών, η συνδρομητική υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συνδρομής για να εγγραφείς.
Φόρμα Συνδρομής Ελλάδας
Συνδρομή εκτός Ελλάδας
Για τα άτομα που κατοικούν στις υπόλοιπές χώρες το κόστος της ετήσιας συνδρομής (6 τευχών) είναι:45€. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συνδρομής για να εγγραφείς.

Φόρμα Συνδρομής Εκτός Ελλάδας

 

Αν έχετε οποιοδήποτε απορία, πρόταση ή παράπονο επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: +30 213 004 10 28 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 12:00 – 18:00 ή στο email: [email protected] ή εδώ

Συχνές Ερωτήσεις

  • Κάθε πότε κυκλοφορεί το περιοδικό antivirus; Το περιοδικό antivirus κυκλοφορεί έξι φορές τον χρόνο (ανά δίμηνο). Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι το 1ο δεκαήμερο τους μήνες Φεβρουάριο, Απρίλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Οκτώβριο και Δεκέμβριο.
  • Πόσο κοστίζει η Συνδρομή; Το ποσό της ετήσιας συνδρομής εξαρτάται από τη χώρα αποστολής. Για την Ελλάδα (εκτός νομού Αττικής) είναι ΔΩΡΕΑΝ, για τον νομό Αττικής η χρέωση είναι 10€ το χρόνο και για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου είναι 45€. Οι συνδρομές είναι ετήσιες και με την ενεργοποίησή τους θα ξεκινήσεις να λαμβάνεις τα επόμενα έξι τεύχη του περιοδικού antivirus.
  • Πώς γίνεται η πληρωμή; Το ποσό της συνδρομής μπορεί να κατατεθεί στη Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό IBAN: GR3001720180005018054806099, SWIFT: PIRBGRAA, Δικαιούχος: Homo evolution και μέσω κάρτας ή paypal.
  • Με ποιον τρόπο και σε τι συσκευασία έρχεται; Η αποστολή του περιοδικού γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), σε φάκελο που δεν επιτρέπει να φανεί το περιεχόμενό του.
  • Έχουν επιπλέον παροχές όσα άτομα έχουν συνδρομή; Ανά διαστήματα μέσα στον φάκελό σας θα βρίσκετε Δώρα – Δείγματα, Κουπόνια, ή Προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το περιοδικό antivirus.
  • Τι γίνεται με τα προσωπικά μου δεδομένα; Τα προσωπικά σας στοιχεία* χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή του περιοδικού. Δεν πωλούνται και δε μεταβιβάζονται σε τρίτους για οποιονδήποτε λόγο.

*Σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Ενημέρωση Στοιχείων Συνδρομής ANTIVIRUS

* indicates required