συνδρομή στο Antivirus

Τώρα το περιοδικό Antivirus φτάνει στον χώρο σου κάθε δίμηνο όπου και αν μένεις σε διακριτική συσκευασία.

Τα έξοδά αποστολής ετησίως είναι: Ελλάδα: 20 ευρώ, Ευρώπης: 36 ευρώ* και Υπόλοιπες χώρες: 42 ευρώ.

*Χώρες Ε.Ε.: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία, Κύπρος, Ελβετία, Ισλανδία, Νορβηγία.

Το ποσό κατατίθεται στην Τράπεζά Πειραιώς με ονομαστική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό.

Αρ. Λογ: 5018 054806 099

IBAN: GR3001720180005018054806099

SWIFT-Bic: PIRBGRAA

Δικαιούχος: Homo evolution

Προσοχή: το όνομα του καταθέτη και του συνδρομητή πρέπει να είναι ίδιο.

Μόλις κάνετε την κατάθεση της συνδρομής, συμπληρώστε τα στοιχεία σας μέσω της παρακάτω φόρμας ή εδώ:

Η συνδρομή αφορά όλα τα τεύχη του antivirus που θα εκδοθούν τους επόμενους 12 μήνες (6 συνολικά) από την κατάθεσή σας. Η αποστολή του περιοδικού γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ. Για τυχόν καθυστερήσεις ή απώλειες δεν ευθύνεται το περιοδικό αλλά τα ελληνικά ταχυδρομεία.

Αν έχετε οποιοδήποτε απορία ή παράπονο επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 213 004 10 28 από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 12:00 – 18:00 ή στο email: info@avmag.gr και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Προηγούμενα Τεύχη: Θέλεις στη συλλογή σου κάποιο από τα προηγούμενα τεύχη μας? Αν ναι, τώρα μπορείς να τα αποκτήσεις με 5 ευρώ/ανά τεύχος. Στείλε emai στο info@avmag.gr με τα τεύχη που αναζητάς και που θες να στα στείλουμε.

Συχνές Ερωτήσεις

Κάθε πότε κυκλοφορεί το περιοδικό antivirus; Το περιοδικό antivirus κυκλοφορεί έξι φορές το χρόνο (ανά δίμηνο). Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι 5 – 12 τους μήνες Φεβρουάριος, Απρίλιος, Ιούνιος, Αύγουστος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος.
Πόσο κοστίζει η Συνδρομή; Το ποσό της συνδρομής εξαρτάτε από τη χώρα αποστολής. Για την Ελλάδα είναι 20€, για τις χώρες της Ευρώπης* 36€ και για της υπόλοιπες χώρες το ποσό είναι 42€. Οι συνδρομές είναι ετήσιες και με την ενεργοποίηση της θα ξεκινήσεις να λαμβάνεις τα επόμενα έξι τεύχη του περιοδικού antivirus. *Χώρες Ε.Ε.: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία, Κύπρος, Ελβετία, Ισλανδία, Νορβηγία.
Πως γίνεται η πληρωμή; Α) Το ποσό της συνδρομής μπορεί να κατατεθεί στη Τράπεζά Πειραιώς με ονομαστική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό Αρ. Λογ: 5018 054806 099, IBAN: GR3001720180005018054806099, SWIFT: PIRBGRAA, Δικαιούχος: Homo evolution. Β) Μέσω του www.easypay.gr με πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό στη κατηγορία Εκδόσεις & Ενημέρωση και υποκατηγορία Περιοδικά.
Με τι τρόπο και συσκευασία σου έρχεται; Η αποστολή του περιοδικού γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ) σε λευκό (εσωτερικού) ή κίτρινο (εξωτερικού) φάκελο που δεν επιτρέπει να φανεί το περιεχόμενό του.
Έχουν επιπλέον παροχές οι συνδρομητές; Ανά διαστήματα μέσα στο φάκελο σας θα βρείτε Δώρο – Δείγματα , Κουπόνια ή Προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το περιοδικό. Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι τα προσωπικά στοιχεία σας δεν πωλούνται και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους για οποιοδήποτε λόγο.