συνδρομητική υπηρεσία

Θέλεις να λαμβάνεις το περιοδικό ANTIVIRUS στο χώρο σου;

Τα ενήλικα άτομα (+18) που επιθυμούν να λαμβάνουν κάθε δίμηνο, στο χώρο τους, την έντυπη έκδοση του περιοδικού ANTIVIRUS, μπορούν να  επιλέξουν μία απο τις δύο συνδρομητικές υπηρεσίες:

Για τα άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα και είναι άνω των 18 ετών, η συνδρομητική υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα συνδρομής για να εγγραφείς.

Φόρμα Συνδρομής για την Ελλάδα
/
/

( dd / mm / yyyy )

Να σου στέλνουμε email με τα νέα μας;


Συνδρομή εκτός Ελλάδας
Για τα άτομα που κατοικούν στις υπόλοιπές χώρες το κόστος της ετήσιας συνδρομής (6 τευχών) είναι:45€. Συμπλήρωσε τη φόρμα συνδρομής εκτός Ελλάδας


Αν έχετε οποιοδήποτε απορία, πρόταση ή παράπονο επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: +30 213 004 10 28 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 12:00 – 18:00 ή στο email: info@avmag.gr ή εδώ

Συχνές Ερωτήσεις

  • Κάθε πότε κυκλοφορεί το περιοδικό antivirus; Το περιοδικό antivirus κυκλοφορεί έξι φορές τον χρόνο (ανά δίμηνο). Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι το 1ο δεκαήμερο τους μήνες Φεβρουάριο, Απρίλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Οκτώβριο και Δεκέμβριο.
  • Πόσο κοστίζει η Συνδρομή; Το ποσό της ετήσιας συνδρομής εξαρτάται από τη χώρα αποστολής. Για την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ, για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου είναι 45€. Οι συνδρομές είναι ετήσιες και με την ενεργοποίησή τους θα ξεκινήσεις να λαμβάνεις τα επόμενα έξι τεύχη του περιοδικού antivirus.
  • Πώς γίνεται η πληρωμή; Το ποσό της συνδρομής μπορεί να κατατεθεί στη Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό IBAN: GR3001720180005018054806099, SWIFT: PIRBGRAA, Δικαιούχος: Homo evolution και μέσω κάρτας ή paypal.
  • Με ποιον τρόπο και σε τι συσκευασία έρχεται; Η αποστολή του περιοδικού γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), σε φάκελο που δεν επιτρέπει να φανεί το περιεχόμενό του.
  • Έχουν επιπλέον παροχές όσα άτομα έχουν συνδρομή; Ανά διαστήματα μέσα στον φάκελό σας θα βρίσκετε Δώρα – Δείγματα, Κουπόνια, ή Προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το περιοδικό antivirus.
  • Τι γίνεται με τα προσωπικά μου δεδομένα; Τα προσωπικά σας στοιχεία* χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή του περιοδικού. Δεν πωλούνται και δε μεταβιβάζονται σε τρίτους για οποιονδήποτε λόγο.

*Σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).