Ο Wayne Brady μιλάει για την pan ταυτότητά του

19/03/2024
από
Ο Αμερικανός τηλεοπτικός παρουσιαστής και κωμικός Wayne Brady μίλησε για τις παρερμηνείες που συναντά γύρω από τη σεξουαλική του ταυτότητα – και για τα emoji μελιτζάνας στα DMs του.

Ο 51χρονος τηλεοπτικός αστέρας έκανε δημόσιο coming out ως pan τον περασμένο Αύγουστο και σε μια νέα συνέντευξη στο People, ο Brady αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει τόσο την καινούργια ελευθερία που βίωσε, όσο και τις παρερμηνείες σχετικά με την ταυτότητά του.

Ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί των βραβείων GLAAD με ένα τολμηρό κίτρινο κοστούμι, ο Brady αποκάλυψε ότι το ταξίδι της αναζήτησης της pan ταυτότητας δεν ήταν απλό.

«Έπρεπε να κάνω έρευνα και να βρω τι ήταν αυτό που ένιωθα», παραδέχτηκε ο Brady.

Συνέχισε σημειώνοντας ότι η μεγαλύτερη παρανόηση σχετικά με την πανσεξουαλικότητα «είναι ότι οι άνθρωποι νομίζουν ότι είσαι ένας αναποφάσιστος bi. Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι. Επιτρέψτε μου να σας ξεκαθαρίσω τα πράγματα».

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο E! News το ίδιο βράδυ, ο Brady ρωτήθηκε για την ερωτική του ζωή και μοιράστηκε ότι έχει λάβει «ακατάλληλα» μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τότε που έκανε coming out.

«Ναι, τα DMs μου είναι γεμάτα. Είναι καταπληκτικό. Ποτέ δεν είχα μελιτζάνες στα εισερχόμενά μου», είπε γελώντας ο σταρ. «Είναι συγκλονιστικό!».

Με απλά λόγια, ένα pan άτομο έλκεται από ανθρώπους ανεξάρτητα από το φύλο τους.

«Αυτό στο οποίο ουσιαστικά καταλήγει ο ορισμός είναι – ανεξαρτήτως φύλου», είπε ο Brady σχετικά με την εξήγηση της πανσεξουαλικότητας.

«Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι είμαι ευτυχώς ελεύθερος να ερωτευτώ οποιοδήποτε άτομο εδώ. Αν είσαι γκέι, αν είσαι στρέιτ, αν είσαι non-binary, τρανς, δεν με νοιάζει».

Μιλώντας πρόσφατα για την ερωτική του ζωή, ο Brady αποκάλυψε ότι είναι ελεύθερος.

«Όπως λέει η RuPaul, προσπαθώ να αγαπήσω τον εαυτό μου για να μπορέσω να αγαπήσω κάποιο άλλο», είπε χαμογελώντας.

«Έχω την προσοχή όλων και αυτό είναι κουλ, γιατί αγαπώ τους πάντες και όλοι μπορούν να με αγαπήσουν».
Δες και αυτό!