Sam Stanley: Όταν το βρετανικό ράγκμπι βρίσκει το θάρρος να κάνει “coming out”

30/08/2015

Screen-Shot-2015-08-30-at-11.24.09-1200x700_cΌτι είναι gay αποκάλυψε ο αστέρας του βρετανικού ράγκμπι Sam Stanley, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει την Αγγλία πέντε φορές διεθνώς.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sunday Times, Stanley, δήλωσε: “Ήμουν 10 ή 11, όταν συνειδητοποίησα ότι ήμουν διαφορετικός από τους φίλους μου.

Δεν ήθελα να το αποδεχθώ, ένιωθα ότι το να είσαι διαφορετικός δεν είναι σωστό. Είχα μια κοπέλα και σκεφτόμουν ότι, όπως λένε κάποιοι, ίσως είναι απλά μια φάση…”

Αποκάλυψε, επίσης, ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει μιας και φοβόταν ότι λόγω της σεξουαλικότητάς του θα τελειώσει η καριέρα του ράγκμπι.

“Στεκόμουν σε μια γέφυρα περίπου τέσσερα ή πέντε χρόνια πριν, με θέα σε ένα αυτοκινητόδρομο στο Essex … Ωστόσο, κοιτώντας πίσω, η ιδέα ότι θα πηδούσα ήταν γελοία, αλλά ήταν σαν να σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να απαλλαγώ από τον πόνο με μία κίνηση.”

Ο αδελφός του Sam, Michael Stanley, μιλήσε για το πόσο περήφανος νιώθει για τον αδελφό του: “Τόσο περήφανος για το μικρό αδελφό μου, δεν είναι εύκολο σε αυτή την κοινωνία! Σ ‘αγαπώ, να είσαι περήφανος για αυτό που είσαι!”

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!