“Περήφανη που είμαι λεσβία!”

04/07/2015

jessica-andrade-pre-ufc-fight-night-51Για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις μίλησε η Jessica Andrade τονίζοντας ότι στη Βραζιλία υπάρχει ομοφοβία.

H Jessica Andrade προετοιμάζεται πυρετωδώς για την μάχη με την Sarah Moras στο UFC 71 στις 15 Ιουλίου και σε δηλώσεις της ξέφυγε από τα κεκτημένα μιλώντας για τα γούστα της με τις γυναίκες!

“Έχουν αλλάξει πολλά στην Βραζιλία σε σχέση με παλιά. Χαίρομαι που έχω το δικαίωμα να εκφράζω ελεύθερα τον έρωτα μου με μία γυναίκα! Είμαι περήφανη που είμαι λεσβία. Στην χώρα μου υπάρχει ακόμη ομοφοβία, όμως αν αλλάξει αυτό θα γίνουμε μία καταπληκτική χώρα”. 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!