Ήρθε το καλοκαίρι, μια εποχή που το δέρμα και τα μαλλιά μας χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και προστασία, ειδικά για τα άτομα άνω των 25 ετών. Ένας έξυπνος, εύκολος αλλά και οικονομικός τρόπος για να καταφέρουμε να τα αναζωογονήσουμε είναι εκ των έσω και συγκεκειμένα, πίνοντας υγρό πόσιμο κολλαγόνο.

Το κολλαγόνο αποτελεί το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού, αντιπροσωπεύοντας το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. To Collagen Pro – Active είναι υγρό πόσιμο κολλαγόνο (ενζυματικά υδρολυμένο), που απορροφάται σε ποσοστό άνω του 95%, κινητοποιώντας τον ίδιο τον οργανισμό να παράξει φυσικό κολλαγόνο. Τονώνοντας τα φυσικά επίπεδα κολλαγόνου του οργανισμού σου βοηθάς τις αρθρώσεις και ενισχύεις την ελαστικότητα του δέρματος σου, αλλά και τα μαλλιά και τα νύχια σου. Έτσι, έχεις θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία των αρθρώσεων σου, όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής, γεμάτης φρεσκάδα, αναζωογονημένης εμφάνισης.

Ο διαγωνισμός θα δώσει τη δυνατότητα σε τέσσερα άτομα να απολαύσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του Collagen Pro – Active αφού θα κερδίσουν από ένα μπουκάλι, μετά από κλήρωση που θα γίνει στις 07/07/20 . Πάρε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας παρακάτω τη φόρμα και διεκδίκησε ένα από τα τέσσερα μπουκάλια υγρού πόσιμου κολλαγόνου. Τα τυχερά άτομα που θα κερδίσουν θα ανακοινωθούν στη σελίδα του διαγωνισμού και θα λάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά στη διεύθυνση που θα μας υποδείξουν.

Στην Ελλάδα το Collagen Pro – Active κυκλοφορεί στα φαρμακεία από την εταιρία Total Health Solutions και αποτελεί ένα πιστοποιημένο προϊόν, από έγκυρους διεθνείς οργανισμούς, όπως η Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.) και είναι γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ.

Γιατί το Collagen Pro – Active πρέπει να γίνει η αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια


Ο διαγωνισμός διεξάγεται από την Homo Evolution που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρία του site avmag.gr. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται για τις ανάγκες του διαγωνισμού, διαγράφονται μετά τη λήξη του. Για διευκρινίσεις ή παράπονα καλέστε στο 2130041028 (Δευτ. – Παρ., 12:00 – 19:00) ή στο email [email protected].