Ανακούφισε τις αρθρώσεις σου… πίνοντας κολλαγόνο

01/07/2020

Το κολλαγόνο αποτελεί την πιο διάσημη πρωτεΐνη στο σώμα μας. Και είναι λογικό αν σκεφτούμε, πως πρόκειται για την ουσία που κρατά όλα τα μέρη του σώματος ενωμένα μαζί. Βρίσκεται δηλαδή στα οστά, τους μύες, το δέρμα και τους τένοντες, όπου αποτελεί την βάση για την αντοχή, συνοχή, ελαστικότητα και σωστή δομή τους. Το κολλαγόνο που συντίθεται στο σώμα παίζει πολλούς και σημαντικούς ρόλους στην υγεία, αφού η διάσπαση και η εξάντληση των φυσικών επιπέδων κολλαγόνου συνδέεται με μια σειρά από προβλήματα υγείας. Ως εκ τούτου, η συμπληρωματική πρόσθεση κολλαγόνου χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για ιατρικούς και καλλυντικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης βλαβών αλλά και της γενικότερης φροντίδας των αρθρώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, το κολλαγόνο είναι απαραίτητο για τη συντήρηση των αρθρώσεων και των οστών. Δουλεύει ως δομικό υλικό συμβάλλοντας στη δύναμη και την ευλυγισία τους. Από την ηλικία των 25 ετών τα επίπεδα κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται. Γι΄αυτό και η αύξηση των φυσικών επίπεδων κολλαγόνου του σώματος, συντελεί στην ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων των αρθρώσεων.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, το υδρολυμένο κολλαγόνο, γνωστό και ως υγρό κολλαγόνο, συμβάλλει στην βελτίωση της λειτουργίας των αρθρώσεων, μειώνοντας παράλληλα τα επώδυνα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας. Σε υγρή μορφή, το συμπλήρωμα κολλαγόνου απορροφάται καλά από τον οργανισμό και οδηγεί σε επιθυμητή συσσώρευση κολλαγόνου στους χόνδρους.

Ένας εύκολος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι μέσω του Collagen Pro
– Active, ενός κλινικά πιστοποιημένου προϊόντος πόσιμου κολλαγόνου. Το ενζυματικά υδρολυμένο πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro-Active, απορροφάται από τον οργανισμό με τη μορφή πεπτιδίων έως και 95%, συσσωρεύεται στα χονδροκύτταρα και διεγείρει τον οργανισμό να παράξει κολλαγόνο και να αποκαταστήσει βλάβες στο χόνδρο των αρθρώσεων. Με αυτό τον τρόπο το Collagen Pro-active:
α) ενισχύει τις αρθρώσεις,
β) μειώνει τον πόνο αρθρώσεων και
γ) αυξάνει την ευλυγισία και την κινητικότητα.

Για να απολαύσετε κι εσείς τις ευεργετικές για την υγεία των αρθρώσεων και για την ομορφιά σας ιδιότητες του Collagen Pro-Active, αρκεί να λαμβάνετε ένα καπάκι (20ml) ημερησίως, κατά προτίμηση μισή με μία ώρα πριν πέσετε για ύπνο το βράδυ, αφού έτσι θα επιτρέψετε στο υγρό κολλαγόνο να δράσει πιο αποτελεσματικά. Και εκτός από να το πιείτε σκέτο στις δύο διαθέσιμες γεύσεις, φράουλα και λεμόνι, μπορείτε να το αραιώσετε με νερό ή να το προσθέσετε στο τσάι σας.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!