Έχετε παρατηρήσει ότι όσο περνούν τα χρόνια τα μαλλιά σας δείχνουν όλο και πιο αδύναμα και θαμπά; Βλέπετε τις κακές συνήθειες της καθημερινότητας (άγχος, κάπνισμα κλπ.) να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη υγεία των μαλλιών σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Ίσως ήρθε η ώρα να το “ρίξετε” στο κολλαγόνο.

Είναι πλέον γνωστό ότι το κολλαγόνο αποτελεί ένα σημαντικό συστατικό των βασικών δομών του σώματος μας, αφού πρόκειται για μια βασική πρωτεΐνη, που αντιπροσωπεύει το 30% της συνολικής πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που σχηματίζει το δέρμα. Αυτό καθιστά το κολλαγόνο το βασικό συστατικό τόσο του δέρματος όσο και των μαλλιών μας.

Με τα επίπεδα τώρα του κολλαγόνου να μειώνονται από την ηλικία των 25 ετών αλλά και με την σκληρή καθημερινότητα να επιδρά αρνητικά στην ποιότητα της τρίχας, είναι σημαντικό να διατηρήσετε τα ποσοστά αυτά σε υψηλά επίπεδα, αν θέλετε τα μαλλιά σας να παραμείνουν δυνατά και υγιή.

Αυτό το πολύτιμο συστατικό του οργανισμού μας δεν μπορεί να ληφθεί άμεσα από τα τρόφιμα, η λήψη του όμως μπορεί να γίνει μέσω συμπληρώματος διατροφής.

Το Collagen Pro-active ™ σε υγρή μορφή, προσφέρει υδρολυμμένο κολλαγόνο υψηλής ποιότητα που εξασφαλίζει τις ανάγκες σας σε κολλαγόνο, αφού απορροφάται από το σώμα με τη μορφή πεπτιδίων σε ποσοστό άνω του 95%, συσσωρεύεται στο χόριο, ακριβώς εκεί που βρίσκεται η ρίζα της τρίχας, και διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Λαμβάνοντας το φροντίζετε ώστε τα μαλλιά να είναι (και να δείχνουν) υγιέστερα και ισχυρότερα.

Σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες και τη βιβλιογραφία, η ημερήσια δόση 10g* υδρολυμμένου κολλαγόνου είναι υπεραρκετή για την ενεργοποίηση του οργανισμού για παραγωγή κολλαγόνου, με στόχο – μεταξύ άλλων- τη φυσική προστασία και την αναζωογόνηση των μαλλιών.


*1 δόση των 20ml του Collagen Pro-active ™ περιέχει 10g υδρολυμμένου κολλαγόνου και βιταμίνες του συμπλέγματος Β για τη βέλτιστη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα.


Το Collagen Pro – Αctive κυκλοφορεί στα φαρμακεία, σε 2 γεύσεις, λεμόνι και φράουλα.