Γιατί το Collagen Pro – Active πρέπει να γίνει η αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια

15/07/2019
Collagen Pro Active

Με το κολλαγόνο να αποτελεί το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού, αντιπροσωπεύοντας το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η επιστημονική κοινότητα προωθεί όλο και περισσότερο τα οφέλη του στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης, από την ηλικία των 25 ετών και μετά, τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα μας αρχίζουν φυσιολογικά να μειώνονται με ρυθμό περίπου 1,5% ετησίως. Tα σημαντικότερα και συχνότερα συμπτώματα μείωσης του κολλαγόνου εμφανίζονται με τη σταδιακή αύξηση των ρυτίδων, με την κουρασμένη, άτονη και «σπασμένη» όψη της επιδερμίδας, αλλά και κυρίως με τα προβλήματα που προκαλούνται στις αρθρώσεις μας. Γι΄αυτό και η καθημερινή χρήση εγκεκριμένων σκευασμάτων, όπως είναι το Collagen Pro – Αctive, είναι σημαντική για την αποκατάσταση των επιπέδων κολλαγόνου στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος (κάτω από την επιδερμίδα).

Πρόκειται στην ουσία για υγρό πόσιμο κολλαγόνο που απορροφάται σε ποσοστό άνω του 95%, κινητοποιώντας τον ίδιο τον οργανισμό να παράξει φυσικό κολλαγόνο. Τονώνοντας τα φυσικά επίπεδα του κολλαγόνου του οργανισμού μας ευεργετούμε τις αρθρώσεις και ενισχύουμε την ελαστικότητα του δέρματός μας, αλλά και τα μαλλιά και τα νύχια μας. Έτσι, έχουμε θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία των αρθρώσεών μας, όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής, γεμάτης φρεσκάδα, αναζωογονημένης εμφάνισης.

Collagen Pro Active

Το Collagen Pro – Αctive συνοδεύεται από κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι η σύνθεσή του είναι η ιδανική ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δράση με άμεσα αποτελέσματα. Μέσω της ενζυματικής υδρόλυσης επιτυγχάνεται η απορρόφηση, συσσώρευση στα σημεία που στοχεύει (χόνδρος των αρθρώσεων και χόριο του δέρματος) και η ενεργοποίηση του οργανισμού να παράξει εκ νέου φυσικό κολλαγόνο. Αυτή η διαδικασία το καθιστά μια μοναδική και ξεχωριστή πρόταση σε σχέση με άλλα κολλαγόνα και συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά για την αντιμετώπιση των πόνων στις αρθρώσεις και την αντιγήρανση. Αποτελεί ένα πιστοποιημένο προϊόν από έγκυρους διεθνείς οργανισμούς, όπως η Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.) και είναι γνωστοπιημένο και στον Ε.Ο.Φ.

Το Collagen Pro – Αctive είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως ταυτότητας φύλου. Δεν είναι τυχαίο ότι το εμπιστεύεται σύσσωμη η ιατρική κοινότητα, καθώς και ο αθλητικός κόσμος.

Το Collagen Pro – Αctive κυκλοφορεί στα φαρμακεία, σε 2 υπέροχες γεύσεις, λεμόνι και φράουλα.

Collagen Pro Active




Δες και αυτό!