krios

Λοιπόν Κριέ αυτή η εβδομάδα θα είναι εξαιρετική εκτός απροόπτου, γιατί δεν είμαι και θεά να ξέρω και τα απρόοπτά σας. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι δύο πολύ καλές μέρες, ειδικά αν ασχολείστε με κάτι δημιουργικό. Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε απλά επικοινωνιακά θα είστε καλύτερα από τις προηγούμενες εβδομάδες και θα γίνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις θα πέσουν ενδιαφέρουσες ιδέες στο τραπέζι και τέτοια. Γενικά, όμως και η υπόλοιπη εβδομάδα δεν είναι κακή αν και δείχνει πως θα πάρει φωτιά η διαδικτυακή σας επικοινωνία οπότε πιθανότατα θα είστε όλη μέρα σε εφαρμογές εύρεσης συντρόφων και θα κάνετε ριφρές κάθε 30 δευτερόλεπτα αλλά ποια είμαι εγώ για να σας κρίνω; Το σαββατοκύριακο πια μπορεί να βγείτε και ραντεβού με κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση για να μην πάει στράφι και όλη η εβδομάδα που περάσατε πληκτρολογώντας. Επίσης θα έχετε ρομαντική διάθεση και τέτοια οπότε αν δεν έχετε κανονίσει κάτι με φίλους πάλι, βγείτε λεφτά έχετε.

 

tauros

Ελάτε εντάξει τις πρώτες μέρες της εβδομάδας δεν θα αισθάνεστε και τόσο καλά. Τίποτα παθολογικό, απλά ψυχολογικά θα είστε κάπως ντεφορμέ και δεν ξέρω τον λόγο γιατί δεν τα ξέρω και όλα. Οπότε Δευτέρα-Τρίτη θα είναι μάλλον λίγο ζόρικες, όπως βλέπω εδώ. Από Τετάρτη θα είστε σα να μη συνέβη ποτέ τίποτα και αν θέλετε τη γνώμη μου καλό θα ήταν να γκομενίσετε λιγάκι γιατί αστρολογικά αυτό πρέπει να κάνετε κι ας βαριέστε. Καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να μη μιλάτε και πολύ για το σώψυχά σας, γιατί πολλά είναι απλά μέσα στο κεφάλι σας και στο τέλος της εβδομάδας θα φύγουν όπως ήρθαν και θα έχετε αναστατώσει τσάμπα τόσο κόσμο. Αποφύγετε τσακωμούς και εντάσεις και άλλα τέτοια που λέμε εμείς οι επιστήμονες αστρολόγοι. Το σαββατοκύριακο χαλαρά όπως πάντα, δε θα συμβεί τίποτα το αξιοσημείωτο αστρολογικά, αλλά βέβαια είναι πάντα στο χέρι σας να κάνετε και κάτι πό μόνοι σας και να μην τα περιμένετε όλα από μένα.

 

didymos

Ναι, είναι μια εξαιρετική εβδομάδα αυτή εδώ, για εσάς. Μπορεί τις πρώτες μέρες να προσπαθείτε να αποφύγετε κάποιες υποχρεώσεις αλλά εγώ θα πρότεινα να μην το φοβηθείτε και τουλάχιστον να τις διεκπεραιώσετε γιατί από Τετάρτη θα έχετε νέες ιδέες και σχέδια οπότε γιατί να κάθεστε να σκέφτεστε όλα αυτά που δεν κάνατε; Παίζει να σας αποσχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με λεφτά αυτή την εβδομάδα αλλά τίποτα σπουδαίο. Προσπαθείστε να βρείτε καινούριους φίλους ή τέλος πάντων βγείτε καμιά παραπάνω βόλτα με τους παλιούς. Το σαββατοκύριακο θα είναι μια χαρά και επικοινωνιακά θα είστε πολύ καλά και χαλαροί αλλά προσοχή με ποιους θα κάνετε παρέα γιατί παιζει να βγείτε με τίποτα τύπους που παίρνουν τη ζωή πάρα πολύ σοβαρά γιατί θα μου ταραχτείτε και δεν έχω χρόνο να σας κουράρω την επόμενη εβδομάδα, έχω κι εγώ δουλειές.

 

karkinos

Δευτέρα-Τρίτη, εδώ λέει, να μην ακούτε κανέναν και πως εσείς ξέρετε καλύτερα αλλά επειδή είστε βαθιά ψωνάρες καλό θα ήταν να μην το παρακάνετε. Από Τετάρτη έχετε αρκετή ενέργεια που ίσως θελήσετε να την διοχετεύσετε σε κάποιο γυμναστήριο αλλά επειδή αυτή η ενέργεια θα είναι πολλή παραπάνω και θα κρατήσει πολλές μέρες, λόγω κάποιον πλανητών που δεν σας αφορούν, θα διεκδικήσετε πράγματα για τα οποία αισθανόσασταν και λίγη ντροπή ή φοβόσασταν ή κάτι. Μπορεί απλά να πάτε να φάτε ένα κουβά kfc μόνοι σας και μετά μία τούρτα παγωτό, και να μην συμβεί τίποτε άλλο πιο σπουδαίο γιατί δεν γίνετε να συμβεί σε όλους κάτι σπουδαίο γιατί τώρα που λέω τα ζώδια σε εβδομαδιαία βάση δεν γίνεται που να πάρει η ευχή! Μία δύο φορές το χρόνο συμβαίνουν τα σπουδαία οπότε προς το παρόν βολευτείτε με την τούρτα παγωτό και αν συμβεί τίποτα σπουδαίο φαντάζομαι θα το μάθω.

 

leon

Εδώ τα άστρα προτείνουν να αφιερώσετε χρόνο στους φίλους σας τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αλλά μερικές φορές αυτό δεν είναι εφικτό οπότε μπορείτε να τους κάνετε κάποιο σκάιπ κολ ή τέλος πάντων να τους πάρετε ένα τηλέφωνο να τα πείτε. Μέσα στην εβδομάδα θα αποσυγκεντρωθείτε, αν υπάρχει αυτό το ρήμα και δεν έφτιαξα μόλις, και θα χάσετε μία ολόκληρη μέρα και τέλος. Μην προσπαθήσετε να ξανασυγκεντρωθείτε εκείνη τη μέρα γιατί είναι τσάμπα κόπος οπότε μπορείτε να βγείτε με τους φίλους που πήρατε τηλέφωνο προηγουμένως. Το σαββατοκύριακο όμως θα είναι εξαιρετικό. Γκομενικά δε βλέπω κάτι γιατί θα είναι σταθερά τα πράγματα. Όλος ο κόσμος βέβαια θα ασχολείται μαζί σας και θα σας κανακεύει. Βγείτε περάστε καλά, πιείτε και λίγο παραπάνω, κάνετε σεξ και γενικά κάντε ό,τι έχετε καιρό να κάνετε χωρίς αγχη και τέτοια.

 

parthenos

Εντάξει μια χαρά εβδομάδα θα είναι αλλά εσείς δεν είστε καλά και ζείτε πάλι το δράμα σας. Θα μου πείτε πότε είστε καλά; Δεν έχει καμία σημασία γιατί αυτή η εδβομάδα θα είναι πραγματικά υπέροχη. Τις πρώτες μέρες θα νιώθετε απογοητευμένοι από κάποιον αλλά είναι όλα μέσα στο ξερό σας το κεφάλι. Από Τετάρτη θα χρειαστεί να οργανωθείτε αλλά μη φανταστείτε τίποτα σπουδαίο, μπορεί απλά να οργανώσετε μία εκδρομούλα με φίλους αλλά επειδή είστε υστερικοί και θέλετε όλα να είναι έτοιμα από πριν (ακόμα κι αν πρόκειται για έναν απλό καφέ στο κέντρο) μπορεί να ταλαιπωρήσετε κόσμο που είναι τέλος πάντων πιο χαλαροί. Γενικά σαν ζώδιο δεν σας είναι και πολύ δύσκολο να βασανίζετε. Τέλος πάντων όλη η εβδομάδα και το σαββατοκύριακο θα είναι τέλεια αρκεί να μην αγχώνεστε και να μην προσπαθήσετε να σας τπ βγάλετε από τη μύτη. Χαλαρώστε και όλα θα γίνουν από μόνα τους.

 

zygos

Αρκετά θετική ενέργεια προβλέπεται να έχετε από την αρχή κιόλας αυτής της εβδομάδας γιατί όλες οι κωλίλες έχουν περάσει και τώρα πρέπει να οργανωθείτε για αυτά που έρχονται που καλό θα ήταν να τα αντιμετοπίσετε με χαρά. Ντάξει μπορεί να σκάσουν τίποτα μαλακίες από Τετάρτη απογευμα και να σας απασχολήσουν μέχρι την Παρασκευή αλλά εγώ λέω να μην τους δώσετε καμία σημασία, απλά μην ξεκινήσετε τίποτα καινουριο Τετάρτη-Παρασκευή και κάντε την πάπια. Παρασκευή και σαββατοκύριακο θα είναι πάρα πολύ καλές μέρες μιας και δεν έχετε υποχρεώσεις. Αυτές τις μέρες θα τις αφιερώσετε σε κοντινά σας πρόσωπα τα οποία θα έχουν τη διάθεση να σας νταντέψουν και να σας κάνουν να νοιώσετε τρυφερά, το αξίζετε δεν το αξίζετε, που εγώ πιστευω πάντα το αξίζετε γιατί είστε το αγαπημένο μου ζώδιο. Α επίσης το σαββατοκύριακο πέρα από το ντάντεμα θα έχετε και πιο καθαρό μυαλό οπότε αν είναι να βάλετε μπρος κάτι βάλτε το τότε. Αυτά.

 

skorpios

Σκορπιέ, αυτή είναι μία ιδιαίτερα καλή εβδομάδα για σένα. Είσαι δυναμικός και δραστήριος αυτή την εποχή και όλο αυτό σου αναγνωρίζεται κυρίως στον τομέα της εργασίας γιατί είσαι τέλειος που να πάρει. Εδώ τα άστρα λένε πως τους έχεις εντυπωσιάσει όλους και άλλα τέτοια που σου λέω σχεδόν κάθε φόρα τις τελευταίες εβδομάδες. Εντάξει, όπως πάντα οι πρωτες μέρες τις εβδομάδας θα είναι λίγο ζόρικες γιατί πάλι θα προσπαθήσεις να τελειώσεις δουλειές έτσι ώστε να έχεις, όσο γίνεται, ελέυθερο το σαββατοκύριακο αλλά δε θα γκρινιάξεις γιατί είσαι τέλειος και ουάου. Το σαββατοκύριακο θα είναι εξαιρετικό και είναι πολύ καλή ευκαιρία να την αφιερώσεις σε κάποιο πολύ κοντινό σου πρόσωπο που έχεις να συναντήσεις καιρό. Κάτι τέτοιες στιγμές νοιώθω πραγματικά μάντισσα. Όλα καλά και μόνο αγάπη. Α επίσης στα μέσα της εβδομάδας μην κάνεις καμιά αηδία και αναλάβεις κάποια υποχρέωση που χέστηκες κιόλας και γενικά κάνε πως γκρινιάζεις επειδή έχεις πολλά να κάνεις και τέτοια.

 

toxotis

Τοξότες μου, αυτή η εβδομάδα είναι ντάξει. Εσείς ξεκινάτε την εβδομάδα γεμάτοι νέες ιδέες για τη δουλειά σας αλλά κανείς δεν κάθεται να σας ακούσει ένας θεός ξέρει γιατί. Τέλος πάντων, σημειώστε εσείς τις ιδέες σας κάπου και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σας χτυπήσουν την πόρτα όλοι να τους τις πείτε. Εσείς στο μεταξύ  μπορείτε να το παιξετε και λίγο ντίβα, τύπου σας τα έλεγα δεν ακούγατε και τώρα είναι δύσκολο και τέτοια αλλά μην το παρακάνετε. Αφ΄σητε τους να σας προσκυνήσουν και τέλικά πείτε ό,τι έχετε να πείτε. Από κει και πέρα το σαββατοκύριακο θα είναι εξαιρετικό και θα μπορείτε να χαλαρώσετε στις δάφνες σας. Στο μεταξύ χρειάζεται αρκετή δουλειά μεσα στην εβδομάδα, δεν αρκούν οι ιδέες. Το σαββατοκύριακο λέει μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι αλλά νπμίζω δεν προλαβαινετε να το οργανώσετε οπότε πηγαίνετε απλά για παϊδάκια στο Καπανδρίτι, αν θέλετε.

 

aigokeros

Εσάς και τα ερωτικά σας να κοιτάξω και τα ψυχολογικά σας να κοιτάξω στην επιφάνεια πάλι τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα βγουν στην επιφάνεια. Με έχετε κουράσει επιτέλους αλλά σας συμπαθώ οπότε δεν θα ξεκινήσω επίθεση γιατί αυτό το πράγμα πια δεν είναι χάρτης. Τέλος πάντων ερωτικά μην περιμένετε κάτι αυτή την εβδομάδα μιας και θα μονοπωλήσουν τα επαγγελματικά. Στην αρχή της εβδομάδας θα αναπτύξετε κάποιες ιδέες που λογικά θα αρέσουν αλλά εκεί προς την πέμπτη θα μπείτε πάλι σε σκέψεις οπότε θα τις πάρετε πίσω. Καλό θα είναι να κοιτάξετε λίγο τα ψυχολογικά σας πριν πείτε οτιδήποτε γιατί δεν είμαστε για να λέμε και να ξελέμε γιατί εσείς συνήθως δε ξελέτε και απλά μπαλώνετε και μετά άντε να βγάλω άκρη με αυτόν τον χάρτη. Τέλος πάντων η εβδομάδα έτσι όπως τα καταφέρατε κλεινει με σκέψεις αν και μπορεί κάποιος φίλος ή γκόμενος να σας δείξει τη λύση η οποία τελικά είναι πάρα πολύ απλή και τέτοια.

 

ydroxoos

Εμ εντάξει δεν είναι και τόσο καλή εβδομάδα αυτή και πώς να είναι δηλαδή, εφόσον είστε κωλάνθρωποι, αλλά τέλος πάντων. Κάτι θα κάνετε και θα μου ταράξετε όλα τα υπόλοιπα ζώδια τους κύκλο πάνω που τα είχα φέρει σε μία αν όχι ανωδική πορεία τουλάχιστον τα είχα σε καταστολή. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Τις πρώτες τρεις μέρες της εβδομάδας ανοίγετε το στόμα σας και πετάτε παντόφλες και οι εντάσεις είναι καθημερινό φαινόμενο οπότε έρχετε η Πέμπτη που θα μπορουσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα και εσείς καταλήγετε να έχετε τσακωθεί με όλον τον κόσμο γιατί έτσι. Είστε ο Φυτίλιας της υπόθεσης αλλά δε θα μπορουσα να περιμένω κάτι καλύτερο από σας. Το σαββατοκύριακο έτσι όπως τα καταφέρατε θα είναι μοναχικό και σκοτεινό. Το τηλεφωνο δε θα ξαναχτυπήσει και πολύ πιθανό να κοινηθείτε σε κάποιον σκουπιδόκαδο.

 

ixtheis

Κάνατε βιαστικές κινήσεις τις περασμένες εβδομάδες μιας και δεν είστε και τόσο έξυπνοι, οπως έχουμε πει, οπότε αυτή την εβδομάδα αρχίζετε να βαράτε το κεφάλι σας στον τοίχο αλλά αμην ανησυχείτε γιατί από την Τετάρτη το απόγευμα παίρνετε απόφαση πως δεν μπορείτε να κάνετε κάτι πια οπότε γιόλο και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις για τα πάντα. Αυτές οι λύσεις λοιπόν έρχονται από μόνες τους κάπου προς την Παρασκευή γιατί είστε και πολύ τυχεροί τύποι και τα άστρα είναι σε τέτοια θέση που δεν έχουν κι άλλη επιλογή. Το σαββατοκύριακο και αφού τελικά έχετε λίγο χαλαρώσει από όλον αυτό τον χαμό της εβδομάδας, βλέπω μία έντονη διάθεση για φλερτ και τέτοια, οπότε βγείτε να γνωρίσετε καινουριο κόσμο. Δόξα τω Θεώ μέσα στην εβδομάδα έχετε μιλήσει αρκετά διαδικτυακά με ερωτικά αντικείμενα οπότε έχετε στοκ.