krios

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα δε βλέπω κάτι συγκεκριμένο για τα επαγγελματικά σου, τα οποία σε απασχολούν τους τελευταίους μήνες αλλά έτσι κάπως γενικά, βλέπω τη Δευτέρα και την Τρίτη μία δυσκοιλιότητα. Τώρα αυτή η δυσκοιλιότητα μπορεί να είναι σε οποιονδήποτε τομέα και αυτό το λέω για να έχω κι εγώ καλυμμένο τον κώλο μου μη μου πεις μετά μα μου σου του. Τέλος πάντων ας μην αγχώνεσαι, γιατί από την Τετάρτη ό,τι και να κάνεις θα καταλήξει να είναι προς όφελός σου και γενικά τέλεια αρκεί να μην είσαι ξυνούλης γιατί αν είσαι ξυνούλης τα άστρα θα σε εκδικηθούν και θα έχεις τρεχάματα. Με τον φόβο τους να ζεις. Ε να προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να σε πιάσει καμία μίρλα τύπου τι έιχαμε τι χάσαμε, κι εμείς που είχαμε λεφτά και κάναμε ό,τι θέλαμε και άλλα τέτοια παλαιοπασοκικά. Να κάτσετε σπίτι με φίλους να βλέπετε ταινίες και σειρές. Όλα καλά.

tauros

Ταύρο αυτή η εβδομάδα είναι αδιάφορη. Τις πρώτες μέρες, δηλαδή Δευτέρα-Τρίτη, θα σε απασχολήσουν διάφοροι φίλοι με τα προβλήματά τους τα οποία θα προσπαθήσεις να λύσεις και που ασφαλώς εσύ χέστηκες αλλά δεν έχεις και κάτι καλύτερο να κάνεις οπότε ασχολείσαι. Μπορεί βέβαια να έχεις υποχρεώσεις αλλά για σένα οποιαδήποτε άλλη δουλειά είναι σημαντική αρκεί να μην ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου. Μπορεί να αφιερώσεις τη ζωή σου στη διάσωση των αποδημητικών πουλιών στο δέλτα του έτσι ώστε να μη συμμαζεψεις το σπίτι ας πούμε. Στη δουλειά καλά και αν τύχει και καμία ευκαιρία για τίποτα παραπάνω κηνύγησέ τη γιατί θα είναι καλή. Έρχεται σαββατοκύριακο και θα βγεις και θα περάσεις όμορφα και θα λες πόση δουλειά είχες όλη την εβδομάδα και πόσο μα πόσο έτρεχες και πως δεν έχεις χρόνο για τον ευατό σας και τέτοια που βαριέμαι. Τα κλασσικά δηλαδή.

didymos

Δίδυμε τις πρώτες δύο τρεις μέρες της εβδομάδας δε θα καταλάβεις απολύτως τίποτα. Γύρω συμβαίνουν διάφορα που δεν έχουν να κάνουν με σένα όμως επιρρεάζουν τη δουλειά σου και την παρουσία σου εκεί. Καλά στα ερωτικά σου έτσι κι αλλιώς δεν κατάλαβες ποτέ τι συμβαίνει  οπότε ας αφήσουμε αυτές τις τρεις μέρες να περάσουν έτσι σαν, ας πούμε, αεράκι. Είναι ευκαιρία να οργανωθείς λίγο, να δεις τι θα κάνεις παρακάτω ή να δεις καμιά σειρά παραπάνω. Δε χάθηκε κι ο κόσμος. Ουσιαστικά η εβδομάδα σου εσένα ξεκινάει από την Τετάρτη όπου κάπως τα πράγματα γύρω σου μπαίνουν σε κανονική τροχιά οπότε μπορεί να βγεις και κανένα ραντεβουδάκι μετά τη δουλειά αλλά προς θεού όχι σε πολυσύχναστα μέρη γιατί δεν είσαι για τέτοια αυτή την περίοδο. Το σαββατοκύριακο ίσως προκύψουν κάποιες προκλήσεις σε διάφορους τομείς που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις σου. Καλά αυτό ακούστηκε πολύ σπουδαίο αλλά μπορεί απλά να σημαίνει πως απλά θα μπλοκάρεις πάλι την κάρτα σου και άλλα τέτοια αστεία.

karkinos

Κοίτα εσύ έχεις πάρα πολλή ενέργεια τις πρώτες μέρες τις εβδομάδας και ίσως ξαναξεκινήσεις το γυμναστήριο γιατί έχεις κρεμάσει κοιλιές και τέτοια αλλά βαριέσαι να πηγαίνεις μόνος. Διοχέτευσε επομένως την ενέργειά σου κάπου αλλού, όπως τη δουλειά σου ας πούμε, αν δεν πας γυμναστήριο. Εκεί στα μέσα της εβδομάδας τα άστρα εδώ λένε πως θα σε πιάσει μία κωλοπιλάλα να τελειώσεις κάτι που έχεις αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό και δεν έχεις στρώσει τον κώλο σου. Ε λοιπόν νομίζω την Πέμπτη τον στρώνεις αλλά δεν είμαι και σίγουρη γιατί με σένα ποτέ δεν ήμουν σίγουρη. Εκεί προς την Παρασκευή εδώ τα άστρα λένε να προσέχεις τα λόγια σου και τις αντιδράσεις σου και να σκεφτεσαι πριν μιλήσεις αλλά τώρα κι αυτό μπορεί να λένε και ό,τι θέλουν οπότε το σαββατοκύριακο να κάνετε ένα σταρ γουόρς μάραθον γιατί βγαίνει και το καινούριο τον επόμενο μήνα. Γενικά κουβέρτα και ζεστά αρκεί να κρυώσει κι αυτός ο καιρός επιτέλους.

leon

Λιονταράκια  μου όμορφα αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξετε λίγο τα έξοδά σας και γενικά ό,τι έχει να κάνει με λεφτά γιατί έτσι λένε εδώ τα άστρα. Δευτέρα Τρίτη καλά αν και δεν θα συμβεί και τίποτα σημαντικό, είναι δυο σχετικά βαρετές μέρες και δεν θα ασχοληθώ. Από την Τετάρτη όμως κι έπειτα έχω να πω αρκετά γιατί κάτι θα συμβεί που θα είναι πάρα πολύ καλό. Ένα νέο έρχεται, μία πληροφορία, που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα νιώθετε υπέροχα για τουλάχιστον 5 μέρες οπότε τη βγάλαμε την εβδομάδα. Ως εκ τούτου το σαββατοκύριακό είναι ευκαιρία να περάσετε όμορφα. Μην εκνευρίζεστε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας όπου πιθανότατα θα προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με το τι συμβαίνει γύρω σας. Το νέο που θα έρθει θα είναι πολύ καλό και δεν ξέρω τι άλλο να πω γιατί θα σας χαλάσω και την έκπληξη. Αν δε συμβεί τίποτα σημαίνει πως είστε απλά γρουσούζηδες. Μπορεί μες στο να σας απασχολήσει κάποιο θέμα έτσι υπαρξιακό γιατί είναι ένας πλανήτης λίγο πλάτη αλλά ντάξει κλάιν.

parthenos

Εντάξει δεν είστε καλά ε; Σας έχω ξανασυμπαθήσει μετά από χρόνια αλλά θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνετε. Αυτή την εβδομάδα θα κάτσετε και θα ζήσετε το δράμα σας σαν τις κακομοίρες αλλά προσοχή, προσέξετε να μην το δείξετε προς τα έξω γιατί δεν έχετε δίκιο, πράγμα δύσκολο να το καταλάβετε αλλά πως να το κάνουμε; Εγώ ξέρω καλύτερα από όλους σας. Από Πέμπτη που θα χαλαρώσετε λιγάκι θα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα γιατί θα γίνει κάτι στη δουλειά ή κάπου τέλος πάντων που θα σας δώσει χαρά. Μπορεί και απλά να πληρωθείτε και να συμπληρώσετε τον οαεε του επόμενου διμήνου, ποτέ δεν ξέρετε. Το σαββατοκύριακο θα είναι καλό και ό,τι πρέπει για λίγο σπίτι. Μπορείτε να κάνετε γενική το σάββατο και το την κυριακή να καλέσετε κάποιους φίλους για τσάι και κεκάκι από τα χεράκια σας. Αν με καλέσετε να ξέρετε πως δεν τρωω καρύδια γιατί φουσκώνει η γλώσσα μου και θα έχουμε τρεχάματα κυριακάτικο.

zygos

Λοιπόν Ζυγέ Δευτέρα και Τρίτη θα είναι λίγο ζώρικες μέρες γιατί θα προσπαθείς να τελειώσεις κατι που έχεις αφήσει στη μέση αλλά από διάθεση δε θα είσαι άσχημα γιατί έχεις πάρει κάποιες αποφασεις που σου δίνουν χαρά και τέτοια και επίσης το σαββατοκύριακο πέρασες μια χαρά. Να τα λέμε κι αυτά. Το επόμενο δε σαββατοκύριακο μπορεί να ετοιμαστείς και για κανένα ταξιδάκι γιατί ετσι κι αλλιώς ετοιμάζεσαι να τη βάλεις τη βόμβα οπότε γιόλο. Μες στη βδομάδα προς Πέμπτη εδώ τα άστρα λένε κάτι σκατίλες αλλά δε σου τις λέω για να μην σε επιρρεάσω ενεκα που είσαι και συναισθηματικός άνθρωπος και θα τα πάρεις τοις μετρητοίς δηλαδή. Επιστρέφω λοιπόν στο σαββατοκύριακο όπου θα νοιώθεις γοητευτικός και ατράκτιβ που λένε και αυτό είναι αν μη τι άλλο είναι καλό γιατί εγώ το νοιώθω καθημερινά που είμαι φάμπιουλους και ξέρω. Ό,τι κατάλαβες τώρα. Κάνε ό,τι θες.

skorpios

Μα τι είναι αυτό το πράγμα με το ζώδιό σας πια; Μα γίνεται να σας πηγαίνουν όλα τόσο καλά; Η εβδομάδα ξεκινάει καταρχάς υπέροχα. Παίζει να μην πάτε και στη δουλειά ή στο πανεπιστήμιο τις πρώτες μέρες γιατί έτσι, βόμβα. Αυτό είναι καλό γιατί μπορεί να διαβάσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τέτοια. Καλά μες στην εβδομάδα λέει πως θα έχετε και διάθεση για νέες σχέσεις και ρομάντικά τεατέ οπότε βγείτε στους δρόμους και φλερτάρετε γιατί είστε και βαθιά γοητευτικοί τύποι εσείς. Όσοι/όσες βέβαια έχουν κάποια σχέση μην το παρακάνετε κιόλας γιατί θα κοπούνε κώλοι. Το σαββατοκύριακο καλό θα ήταν να κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι όσα εμπόδια και να φαίνεται πως παρουσιάζονται γιατί τα άστρα λένε πως τελικά θα περάσετε εξαιρετικά. Τα επαγγελματικά έχουν μπει σε μία σειρά και έχετε πλέον πάρει τον ηγετικό, κατα κάποιον τρόπο, ρόλο που σας αξίζει. Αγάπη μόνο.

toxotis

Ξεκινάει μία σχετικά καλή εβδομάδα, χωρίς το άγχος της δουλειάς γιατί έτσι. Εντάξει Δευτέρα-Τρίτη μπορεί να είναι λίγο στενά τα πράγματα αλλά αν διαβάσετε και παραπάνω για όλα τα ζώδια έτσι θα είναι γιατί οι θέσεις των άστρων είναι τέτοιες, δεν τα βγάζω απο την κοιλιά μου αυτά τα επιστημονικά. Μην προσπαθήσετε να διεκπεραιώσετε βιαστικά κάποιες υποθέσεις μέχρι την Τετάρτη γιατί και η Πέμπτη μέρα και δεν αξίζει να τρέχετε και να αγχώνεστε. Καλά όχι οτι αγχωθήκατε και ποτέ αλλά νταξει. Το σαββατοκύριακο είναι η ώρα να ασχοληθείτε με μικροδουλειές και λεπτομέρειες όλων αυτών που προσπαθούσατε να τελειώσετε βιαστικά τις πρωτες μέρες οπότε πάλι στα λόγια μου έρχομαι. Καθόλου άγχος. Το σαββατοκύριακο ο έρωτας είναι εκεί αν το ψάξετε λέει. Νομίζετε έβγαλα άκρη με το ζώδιό σας αυτή την εβδομάδα; Ό,τι μπόρεσα να καταλάβω σας λέω. Μπορεί να συμβουν κι άλλα και να μην το προσεξα στο χάρτη γιατί είναι και πρωτες μέρες του ζωδίου σας και είναι λίγο ανάστα ο κύριος εκει πάνω.

aigokeros

Λοιπόν αρχιτσιγκούναροι φίλοι μου η εβδομάδα ξεκινάει όπως και για τα υπόλοιπα ζώδια του κύκλου κάπως δύσκολα αλλά μέχρι την Πέμπτη θα έχουν διορθωθεί όλα. Αν δε σας πιάσει η δυσκοιλιότητα των πρώτων ημερών της εβδομάδας και χάσετε πολύτιμο χρόνο, θα είστε πολύ δημιουγικοί και παραγωγικοί και ίσως βγάλετε δουλειά που δεν περιμένατε να βγάλετε οποτε θα ξενοιάζετε για την υπόλοιπη εβδομάδα τουλάχιστον. Μπορεί και να λέω αηδίες αλλα έτσι λέει εδώ η ουράνια σφάιρα. Κάτι προγραμματισμένο μπορεί να ακυρωθεί μεσα στην εβδομάδα οπότε ευκαιρία για μποτέ καφέδες και φιλικές επαφές γενικά. Το σαββατοκύριακο όπως πάντα θα σκέφτεστε τι δουλειές έχετε να κάνετε την επόμενη εβδομάδα και πόσα λεφτα θα βγάλετε και θα δώσετε αλλά  δε με αφορά γιατί όλο αυτό σκεφτεστε και σας βαριέμαι. Αν δεν σας πιάσει αυτό μπορείτε να περάσετε όμορφα με φίλους και να συζητήσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Εκείνοι έχουν τη λύση. Μάλλον. Δεν ξέρω.

ydroxoos

Και αυτή την εβδομάδα γενικά σκατά. Η εβδομάδα ξεκινάει που ξεκινάει για όλους ζόρικα αλλά για εσάς πια είναι ένας σκέτος βόθρος και ξέρετε και κάτι; Δε σας λυπάμαι. Από Τετάρτη μπορεί κάτι έτσι να γίνει αλλά μην έχετε και καμία ελπίδα της προκοπής γιατί τον βλέπω εγώ τον χάρτη σας που είναι ένα μάτσο χάλια.  Την Πέμπτη μπορεί να προκύψει κάποια δουλειά αλλά είστε κλαψιάρηδες οπότε θα τη χάσετε γιατί μιρλα μίρλα κουράζετε ο άλλος οπότε καλύτερα να δώσει τη δουλειά σε κανέναν Τοξότη ή κανέναν Σκορπιό που είναι και η χαρά της ζωής οι άνθρωποι. Θα περάσετε το σαββατοκύριακο με την οικογένεια σας και τους συγγενείς σας οπότε πιθανότατα να πάτε σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι με όλο το σόι και το αλάι μαλάι και γενικά μιζέρια.

ixtheis

Λοιπόν σας θαυμάζω γιατί μεσα στη βλακεία σας καταφέρνετε να με εκπλήσσετε κάθε εβδομάδα με το πως καταφέρνετε να τα βγάζετε πέρα και όχι μόνο αυτό αλλά να μπορείτε να ξεχωρίζετε. Ε λοιπόν αυτή η εβδομάδα είναι μία λαμπερή εβδομάδα. Έχετε ήδη πάρει κάποιες αποφάσεις οπότε τώρα είναι η στιγμή να κλείνετε κάποιες υποθέσεις σιγά σιγά. Εντάξει μπορεί να το παρουσιάζετε στους γύρω σας σα να είναι πάρα πολύ σπουδαίο (κάτι που ουσιαστικά δεν συμβαίνει, αλλά αν σκεφτεί κανείς πως είστε ηλίθιοι είναι άθλος) αλλά όλη αυτή η ψευτόγκρίνια σας βοηθάει γιατί λειτουργεί ουσιαστικά σαν γούρι οπότε όλα καλά. Εμένα μου αρέσει μερικές φορές να σας ακουω να γκρινιάζετε για κάτι, αρκεί να κρατάει μέχρι 10 λεπτά. Την Πέμπτη ετοιμαστείτε γιατί μπορεί να βγείτε ραντεβου και ποτέ δεν ξέρετε που μπορεί να καταλήξει το θέμα. Σχέση ζωής δεν ξέρω αν θα είναι αλλά τουλάχιστον θα μας απασχολήσει για τις επόμες εβδομάδες.