krios

Κριέ αυτή την εβδομάδα νιώθεις κατά κάποιον τρόπο ανανεωμένος και θες να βγεις έξω από το σπίτι να πας βόλτες, να εξερευνήσεις τον κόσμο γύρω σου και αυτό είναι καλό, γιατί έχει και ωραίες ζέστες αυτές τις μέρες. Την Τετάρτη είναι πιθανό να σε πιάσει κάτι που δε σε χωράει ο τόπος και να πετάξεις περιττά πράγματα από το σπίτι και ίσως να το καθαρίσεις. Ε, αυτή η διαδικασία θα πάρει αρκετές μέρες, γιατί το σπίτι σου είναι έτσι κι αλλιώς ένα βήμα από το να θυμίζει χωματερή, οπότε περνάει έτσι η εβδομάδα και θα έρθει το Σαββατοκύριακο που θα σου έρθουν διάφορες δημιουργικές ιδέες και τέτοια.

 

tauros

Άλλη μία εβδομάδα που βαριέστε απεριόριστα και νομίζετε πως ο κόσμος κινείται πολύ πιο γρήγορα από εσάς. Προσπαθήστε να συμμετέχετε στις εξελίξεις, όσο κι αυτό φέρνει άγχος σε εσάς και στην υπόλοιπη οικογένεια των βραδύποδων (sloths). Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα κυλήσει πιο αργά και έτσι θα πάρετε μία ανάσα, βγαίνοντας ίσως με φίλους ή συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό. Μπορεί να πάτε και θέατρο. Το Σαββατοκύριακο θα σας κατακυριεύσει μία ανάλαφρη αίσθηση που δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά ακούγεται ωραίο γιατί σας πάνε και τα ριχτά.

 

didymos

Κλασικά η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς να νομίζετε πως έχετε κολλήσει κάποιο νόσημα που δεν θα ασχοληθώ παραπάνω γιατί έχει καταντήσει αηδία. Την Τρίτη ένα πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας βάλει σε τάξη πιστεύω. Από Τετάρτη θα πέσει λίγη παραπάνω δουλειά, αλλά δεν θα πάθετε και υστερία γιατί το έχετε ξανακάνει με μεγάλη επιτυχία, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά μην τυχόν παίζουν υπόγεια πράγματα. Η καλύτερή σας δηλαδή. Το σαββατοκύριακο θα είναι εξαιρετικό και θα είστε για ακόμα μία φορά επικοινωνιακές βόμβες και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να ερωτευτείτε πάλι ξερωγώ.

 

karkinos

Είστε χειμαρρώδεις αυτή την εβδομάδα, κυρίως τις πρώτες μέρες, αλλά θέλει προσοχή γιατί υπάρχει περίπτωση να ξεχάσετε κάποιες από τις προτεραιότητές σας και να γίνει ο κακός χαμός τις επόμενες μέρες. Η υπόλοιπη ωστόσο εβδομάδα θα περάσει πολύ όμορφα, με εσάς να θέλετε να κάτσετε χαλαροί στο σπίτι, που ωρες ώρες όμως αυτή η ηρεμία θα διαταράσσεται από κάποιες εκρήξεις ενέργειας που μπορεί να σας οδηγήσουν είτε στο γυμναστήριο, είτε σε διάφορα πάρτυ της πόλης που τώρα που έχετε βγει και στο κουρμπέτι τα ψάχνετε και γίνεστε φασέοι.

 

leon

Κάποιος θα σας βάλει λόγια για κάποιον στην αρχή της εβδομάδας και θα προσπαθήσει να σας στρέψει εναντίον του. Καλά, ψοφάω για τέτοια, οπότε αν όντως συμβεί να μου στείλετε μήνυμα να μου πείτε τι έγινε. Από Τετάρτη να περίμενετε μία παρεξήγηση στη δουλειά που εντάξει θα την ξεπεράσετε εύκολα, αλλά το θέμα είναι πως υπάρχει πολύ κουτσομπολιό σχετικά με το παρασκήνιο της παρεξήγησης, οπότε περιμένω μηνύματα και γι’αυτό. Αν δεν συμβούν αυτά, τότε τα άστρα λένε αηδίες και απλά παραπλανήθηκα γιατί είμαι και άνθρωπος. Από Παρασκευή ντυθείτε, πλυθείτε, στολιστείτε και βγείτε να φλερτάρετε γιατί σα θαρρείς και εκπέμπετε ερωτισμό προς πάσα κατεύθυνση

 

parthenos

Η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει ανανεωμένους, γιατί αν και πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα βγήκατε αλώβητοι. Μπορεί και να μην περάσατε δύσκολη εβδομάδα αλλά αυτά λένε τα άστρα αυτά λέω κι εγώ. Κατά τη μέση της εβδομάδας θα περάσετε μία φάση ενδοσκόπησης και βαθιάς περισυλλογής για λόγους που δεν ξέρω αλλά τέλος πάντων καλό θα είναι. Στη δουλειά καλά, σταθερά χωρίς εκπλήξεις και αναταραχές. Το Σαββατοκύριακο όμως προτείνω να προσέξετε μην πιείτε πολύ και στείλετε τίποτα μεθυσμένα μηνύματα γιατί τα άστρα λένε πως το επικοινωνιακό κόμματι θα είναι λίγο ασθενές.

 

zygos

Αυτή την εβδομάδα την χειρίζεστε εσείς. Τουλάχιστον στην αρχή που ό,τι και να συμβεί θα έχει να κάνει με τη δική σας διάθεση και αντιμετώπιση απέναντι στα πράγματα και για να μιλάω τόσο επιστημονικά έχω απόλυτο δίκιο. Αν είστε άνεργοι, επίσης, και πάτε ξερωγω σε κάποια συνέντευξη τότε είναι πολύ πιθανό να σας κάνετε τρομερή εντύπωση γιατί είναι κάτι πλανήτες εκεί πάνω που βοηθούν και δεν θα σας πω τι και πως γιατί είναι είναι σύνθετα αυτά τα αστρολογικά. Το Σαββατοκύριακο είναι καλό για έρθετε κοντά με έναν ή περισσότερους συντρόφους γιατί ο καθένας όπως τη βρίσκει στο κάτω κάτω.

 

skorpios

Ανάκατα τα λένε αυτή την εβδομάδα τα άστρα για εσάς σκορπιουδάκια μου, και δεν βγάζω άκρη, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί είστε υπέροχοι και ό,τι και να γίνει εσείς θα αυτό. Κατά της αρχή της εβδομάδας κάποια κωλίλα θα γίνει σχετικά με κάτι χαρτιά, κάποιο συμβόλαιο, κάποια ξερωγω κάρτα που ασφαλώς θα το λέτε μετά και θα γελάτε αλλά θα σας φάει ενέργεια. Από κει και πέρα όλα τα βλέπω υπετέλεια όπως εσάς. Επικοινωνιακά ανακάμπτετε στα μέσα της εβδομάδας και μπορείτε να βγείτε να κάνετε καινούριους φίλους με εξωτικά ονόματα, όπως φερειπείν Νουαμπούντικε ή Σοράγια.

 

toxotis

Λοιπόν Τοξότη, έχουμε και λέμε. Από Δευτέρα έως Τετάρτη δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο γιατί θα είναι ωραίες μέρες. Θα κυλήσουν όμορφα και ήρεμα αρκεί να έχεις ένα υποτυπώδες πρόγραμμα γιατί αν δεν έχεις πρόγραμμα πας από δω κι από κει και δεν βγαίνει άκρη. Από κει και πέρα πρέπει όντως να βάλετε ένα πρόγραμμα και να ρυθμίσετε γρήγορα κάποιες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και που κάποια στιγμή πρέπει να πάψουν να είναι στο μυαλό σας. Το Σαββατοκύριακο έχει δουλειά αν και νομίζω πως προλαβαίνετε να πάτε και για κανένα τσιπουράκι αρκεί να μην μιζεριάσετε στο σπίτι τρώγοντας πίτσες και kfc μετά τη δουλειά η το διάβασμα. Γυμναστήριο να πάτε.

 

aigokeros

Αυτή την εβδομάδα έχει γκομένισμα. Ό,τι και να λέμε έχει έρθει ο καιρός να βγεις και να φλερτάρεις και στο κάτω κάτω να φασωθείς με τον πρώτο τυχόντα. Αυτά αν είσαι ελεύθερος/η γιατί αν δεν είσαι θα πέσουν σφαλιάρες. Με τη δουλειά καλά, όπως τα ήξερες, δεν θα γίνει τίποτα σπουδαίο. Τίποτα τίποτα, αυτή η εβδομάδα είναι για φλερτ και έρωτες δεν θα σε απασχολήσει κάτι άλλο. Και σε σχέση να είσαι δηλαδή να πάρεις το ταίρι σου και να πας ρομαντικές βόλτες στην πόλη. Εξαρτάται βέβαια το ζευγάρι γιατί αν τη βρίσκεται με κοψίδια στο Καπανδρίτι, πηγαίντε στο Καπανδρίτι.

 

ydroxoosΚαι αυτή την εβδομάδα είστε μία περιφερόμενη μιζέρια. Από κει και πέρα υπάρχει περίπτωση στην αρχή της εβδομάδας να έχετε λίγη θετική ενέργεια και όρεξη για δουλειά και νέα σχέδια αλλά νομίζω πως όλα αυτά είναι του κώλου και θα ξαναπέσετε στη γνωστή πια σαπίλα. Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η λάσπη στην ύπαρξή σας, τότε στα μέσα της εβδομάδας θα μπορούσατε να έχετε βάλει ήδη μπροστά νέα σχέδια ή και να ξεκινήσετε κάποια ξένη γλώσσα ή κάτι δημιουργικό και η εβδομάδα θα έκλεινε με εσάς να περνάτε όμορφα με καινούριους και παλιούς φίλους, αλκοόλ και ρομαντικά ραντεβού τα οποία ευνοούνται λόγω κάποιων πλανητών. Αλλά δεν θα συμβεί τίποτα τέτοιο.

 

ixtheis

Εντάξει οι πρώτες μέρες της εβδομάδας νομίζω πως είναι λίγο ζόρικες και απελπισμένες αλλά λόγω της εγκεφαλικής σας αδυναμίας δεν πιστεύω πως θα καταλάβετε σπουδαία πράγματα. Από Τετάρτη που όλα θα φτιάξουν και θα έχετε ίσως αντίληψη του χώρου θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις ολοδικές σας χωρίς να ακούτε κανέναν άλλον που πιθανόν να θέλει να σας αλλάξει γνώμη. Θέλει σκέψη και προτεραιότητες. Οι άλλοι να πάρουν δικές τους αποφάσεις και να σας αφήσουν ήσυχους να τους πείτε. Έτσι να τους πείτε. Άντε γιατί… άντε. Το Σαββατοκύριακο χαλαρώστε, βγείτε και αν είστε σε θέση να το καταλάβετε, φλερτάρετε με κόσμο να σας ανέβει λίγο το αυτό.