krios

Αυτή την εβδομάδα ξεχάστε ό,τι έλεγα τις προηγούμενες. Καλά μην τα ξεχάσετε και όλα γιατί γενικά τα επαγγελματικά πρέπει να τα κυνηγήσετε αλλά τέλος πάντων κάντε πως τα ξεχνάτε και αναζητήστε τον έρωτα και την αγάπη και αυτά. Αυτή είναι μία καλή έβδομάδα για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας αλλά ας μην το παρακάνετε γιατί είπαμε πως τα ζώδια δείχνουν απλά μία τάση, το λέω για να μη με βρει το άδικο έτσι και δεν βρείτε κάτι σπουδαίο ή τέλος πάντων και αυτή την εβδομάδα ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας γιατί λήγει κάποιο ντεντλάιν. Λοιπόν, τώρα, πέρα από τα ερωτικά, μες στη μέση της εβδομάδας θα έρθετε κοντά με φίλους που μπορεί να σας δώσουν απ’εξω απ’έξω κάποιες λύσεις για τα επαγγελματικά σας. Μπορεί κάτι να σας πουν, κάτι να σας προτείνουν ξέρωγω. Σε κάθε περίπτωση ελάτε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και δεν θα χάσετε. Το σαββατοκύριακο καλά, δεν βλέπω κάτι ιδιαιτερο εκτός που λήγει ένα ντεντλάιν και ίσως πρέπει να δουλέψετε μέχρι αργά Σάββατο.

 

tauros

Πολύ ωραία εβδομάδα αυτή και φαίνεται από τη Δευτέρα κιόλας, εκτός αν ξυπνήσετε στις 3 το μεσημέρι που εντάξει χέστε με. Εδώ τα άστρα λένε πως θα έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που θα σας εμπνεύσει να δουλέψετε, να δημιουργήσετε και άλλα τέτοια. Όταν λέω πως θα έρθετε σε επαφή, μπορεί να μην έναν καινουριο άνθρωπο γιατί πότε να προλάβετε να γνωριστείτε και να σας εμπνεύσει κιόλας; Οπότε αμα έχετε κάποιον που θαυμάζετε εκει γύρω, ακούστε τον καλά γιατί έτσι. Η ομαδική δουλειά είναι κάτι που εσάς σας βολεύει πολύ γιατί πάντα σας εντυπωσίαζε το γεγονός πως κάποια πράγματα γίνονται κι από μόνα τους, μιας και είστε βαθιά τεμπέληδες. Αν έχετε μια ομαδική δουλειά, οπότε μες στην εβδομάδα θα πάει καλά και υποκριθειτε εσείς πως τάχα μου δουλεύετε. Μην αγχωθείτε. Μπορεί να κάνετε κάποιο ταξιδάκι μικρούλικο προς το τέλος της εβδομάδας αλλά εντάξει, δεν είναι να πεις και κάτι γιατί αν μένετε ας πούμε στο Καπανδρίτι, το να έρθετε στο κέντρο είναι ένα ταξιδάκι γιατί σπαταλάτε και βενζίνη. Το σαββατοκύριακο να κάνετε οικονομία αλλά δεν θέλω να κάνω σπόιλερ της ερχόμενης εβδομάδας.

 

didymos

Εσωτερικά στρεφόμαστε αυτή την εβδομάδα Δίδυμέ μου, όπως άλλωστε και την προηγούμενη. Μία μικρή κρίση θα πάθετε Δευτέρα – Τρίτη αλλά όχι τίποτα σπουδαίο που δεν έχετε ξαναπάθει. Ποτέ δεν είστε ευχαριστημένοι με οποιαδήποτε κατάκτηση. Το κατακτάτε (κάτι) και ένα λεπτό πριν το κατακτήσετε ψάχνετε απεγνωσμένα για το επόμενο, που αυτό γενικά δεν το θεωρώ κακό αλλά το κάνετε τόσο αγχωμένα που χάνετε όλη τη χαρά της κατάκτησής σας. Δηλαδή παπάρια χαρά. Χαλαρώστε ρε παιδί μου και θα έρθουν όλα. Αυτή την εβδομάδα λέω προς Παρασκευή να πάτε ένα ταξιδάκι, εκτός αν πήγατε την προηγούμενη εβδομάδα οπότε να κάτσετε εκεί που κάθεστε γιατί και λεφτά δεν υπάρχουν. Κοιτάχτε έχετε και απέναντί σας και τον Τοξότη που έχει κάτσει πανω στο κεφάλι του ο Κρόνος που σαν εικόνα δεν είναι και τόσο ευχάριστο και σας χαλάει το κέφι αλλά επειδή στην τελική δεν είναι στο δικό σας το κεφάλι, ας μη ζήσετε τόσο το δράμα σας και δεν τρέχει και τίποτα. Μην ασχολείστε με τον ξένο Κρόνο και όλα θα πάνε καλά. Βέβαια εγώ τα λέω εγώ τ’ακούω. Άμετε.

 

karkinos

Μέσα αυτή την εβδομάδα, μέσα. Μην βγείτε από το σπίτι. Δεν είστε για έξω αυτή την εβδομάδα. Προτείνω να δείτε σειρές με φίλους ας πούμε, γιατί είναι και το αμέρικαν χόρορ στόρυ που εγώ είδα εχθές και ξετρελάθηκα. Γενικά χαλαρά αυτή την εβδομάδα. Να δείτε εργάκια, να παίξετε κανένα χαζοπαίχνιδο στον υπολογιστή σας και τέτοια φοιτητικά. Αν θέλετε σόνι και ντε να βγείτε, ας πάτε γυμναστήριο γιατί πέρασε και ο καιρός και οι κοιλιές κρεμάνε, όχι οτι κάτι, αλλά η δική σας η κοιλιά έχει παραγίνει πια. Αυτά γενικά για την εβδομάδα. Ειδικά τώρα στη μέση της εβδομάδας να ακούσετε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν κάποιοι συνεργάτες ή φίλοι σας γιατί παίζει να σας αλλάξουν και τη ζωή, αλλά και κάτι στο σπίτι να σας αλλάξουν είμαστε ακόμα μεσα στην πρόβλεψη γιατί δεν γίνετε να αλλάξει και όλων των καρκίνων η ζωή. Προσοχή προς την Παρασκευή γιατί παίζει να σας κατηγορήσουν για κάτι που δεν ξέρω και δε με νοιάζει στην τελική, αλλά τέλος πάντων εσείς ας είστε προετοιμασμένοι μη σας βρει κανένα άδικο. Αποφύγετε μικροαστικές παρεξηγήσεις.

 

leon

Αυτή την εβδομάδα επιβεβαιώνομαι πλήρως. Δε σας είχα πει πως κάτι περιμένετε να ξεκινήσει; Ε λοιπόν εγώ δύο φίλους λέοντες έχω, ο ένας, αυτή την εβδομάδα ξεκινάει μεταπτυχιακό και ο άλλος πάει φαντάρος. Ε τώρα είναι τυχαίο αυτό; Ε ασφαλώς δεν είναι χρυσέ μου, γιατί τα ξέρω εγώ αυτά, είμαι επιστημόνισσα, τι να γίνει τώρα; Είμαι σίγουρη πως κάτι ξεκινάει και για τους υπόλοιπους, και αμα δεν ξεκινήσει, να ξεκινήσει γιατί έτσι γουστάρω. Οπότε αναστάτωση αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να μην μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν πειράζει γιατί γενικά δε σας φοβάμαι οπότε την επόμενη θα επανέλθει ο εγκέφαλός σας στα κανονικά του επίπεδα. Μην δίνετε πολλή σημασία σε ό,τι προσπαθεί να σας αναστατώσει και τέτοια. Το μόνο που ξέρω για αυτή την εβδομάδα, και το λένε και τα άστρα δηλαδή, είναι πως θα είστε επικοινωνιακές βόμβες, βγείτε και προσπαθήστε να περάσετε όμορφα.

 

parthenos

Είναι καιρός να ξεκινήσεις να φτιάξεις τα οικονομικά σου εσύ, γιατί χρυσέ μου είσαι μία απελπισία. Κάτσε λίγο, οργανώσου, τώρα που έχεις χρόνο και τέλος πάντων κόψε το λαιμό σου να ή να βγάλεις λεφτά ή να δίνεις τα λεφτα σου εκει που πρέπει και αξίζει να τα δώσεις. Αυτό γενικά για να έχεις δουλίτσα για το επόμενο διάστημα. Τώρα, κατα τα άλλα την Τετάρτη και την Πέμπτη να έρθεις σε επαφή με φίλους να πεις κανένα σώψυχο αλλά μην τα υπεραναλύσεις κιόλας γιατί δε θα βγάλουν άκρη οι άνθρωποι, πες τα απλά, για να μπορέσουν κι αυτοί να βοηθήσουν. Προς το τέλος της εβδομάδας βγείτε από το σπίτι και κάντε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει, λίντιχόπ ξέρωγω. Έτσι θα ανανεωθείτε και θα φύγει λίγο από πάνω σας αυτή η μιζέρια. Θα μου πείτε σίγουρα, πως έχετε δουλειά και δεν ξέρω εγώ και αυτά τα παρθενίστικα που μόνο εσείς ξέρετε και οι άλλοι έχουν τα μυαλά πάνω από το κεφάλι και γενικά δράμα. Αλλά χέστηκα, βγείτε.

 

zygos

Λοιπόν τέρμα οι περίεργες σκέψεις για σένα αυτόν τον καιρό. Πήρες κάποιες αποφάσεις και πρέπει να ενεργοποιηθείς γιατί αν δεν ενεργοποιηθείς θα επιστρέψεις πάλι στο προηγούμενο σημείο και αυτό σου το λέω εκ πείρας γιατί δεν έχει να κάνει με ζώδια αυτή η κωλίλα. Αυτή η εβδομάδα λοιπόν ευνοεί αυτή την ενεργοποίηση γιατί δεν έχει και κάτι άλλο να κάνεις. Τα βράδυα μπορείς να βγαίνεις με φίλους και να κάνεις αυτό το μπίρι μπίρι περι τέχνης, σχέσεων, κοινωνίας, που τόσο σου αρέσει γιατί είσαι ένα ρομαντικό πλάσμα που θα έπρεπε να είχες γεννηθεί κάπου στα τέλη του 19ου αιώνα αλλά τέλος πάντων γεννήθηκες πρόσφατα. Μην ξεχαστείς όμως από αυτές τις συζητήσεις και παραμελήσεις κάποιες υποχρεώσεις γιατί είναι σίγουρο σύμφωνα με τον χάρτη σου πως προς την Παρασκευή θα έρθουν να σου χτυπήσουν και μετά τρέχε μαλάκα να τις συμμαζέψεις το σαββατοκύριακο που μπορεί να έχεις και επισκέψεις ξερωγω.

 

skorpios

Η πιο καλή εβδομάδα του Νοεμβρίου είναι αυτή εδώ. Και δεν το λέω μόνη μου, το λένε τα άστρα. Εντάξει μπορεί να μην φανεί από την αρχή της γιατί έχετε κάποιες υποχρεώσεις που παλεύετε αλλά από Τετάρτη σίγουρα όλα θα είναι υπέροχα. Απο Τετάρτη μόνο χαρά και επαφές με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό. Στα ερωτικά αυτή την εβδομάδα θα είστε πάρα πολύ καλά και αν έχετε κάποια σχέση προτείνω κάνετε όσο σεξ μπορείτε. Επίσης, επειδή είναι και Νοέμβρης και είναι και αυτό το Μοβέμπερ μπορείτε να αφήσετε μουστάκι και να κάνετε κανένα τσεκάπ στα ανδρολογικά σας. Τώρα αν είστε γυναίκες κάνετε καμιά γενική ούρων ξέρωγω, δε με αφορά αυτό το μήνα. Προσοχή μόνο προς το τέλος της εβδομάδας με κάποιο θέμα στη δουλειά σας που μπορεί να σας διαφύγει και να τρέχετε. Κατα τα άλλα καλά. Περάστε όσο καλύτερα μπορείτε και τραβήξτε φωτογραφίες να έχουμε να βλέπουμε. Ο καιρός δεν ξέρω πως θα είναι.

 

toxotis

Μια περίεργη συμπόρευση με τον σκορπιό υπάρχει αυτόν τον καιρό στα αστρολογικά σας και αυτό αστρικά εξηγείται αλλά βαριέμαι να σας το αναλύσω. Εσάς Δευτέρα Τρίτη πάει γαμιώντας, αλλά απο Τετάρτη όλα καλά. Επαγγελματικά σας απασχολούν διάφορα αλλά μην ανακατέψετε άλλον κόσμο γιατί οι συνεργασίες αυτή την εβδομάδα δεν ευνοούνται. Ό,τι κάνετε μόνοι σας και από την επόμενη εβδομάδα βλέπουμε τι θα γίνει με τις συνεργασίες γιατί μαζεύονται υποχρεώσεις και τρέχετε όσο κλείνει η χρονιά. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να πείτε τι σας απασχολεί και να ζητήσετε γνώμη και βοήθεια αλλά προς θεού μην αφήσετε κανέναν άλλον να ασχοληθεί με δικά σας θέματα γιατί θα χεστούμε. Γενικά η εβδομάδα αυτή είναι καλή μη με ακουτε εμένα την αγχωτικιά. Όλα καλά θα πάνε γιατί είστε και ερωτικά και δημιουργικά σε μία πάρα πολύ γόνιμη περίοδο. Από Τετάρτη περάστε καλά και ασχοληθείτε και μη σας πω να κάνετε και αρκετό σεξ για να έρθει λίγο το ηλιακό σας πλέγμα να ξεμπουκώσει.

 

aigokeros

Λοιπόν άκου τώρα εσύ τι έχεις να κάνεις αυτή την εβδομάδα. Έχεις και τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζυγό που ανάθεμα κι αν καταλαβαίνεις τι είναι αυτό. Σίγουρα αυτή την εβδομάδα αν και νόμιζες πως θα είσαι πιο χαλαρά θα υπάρχει αρκετή δουλειά και αρκετό άγχος αλλά είναι λόγος αυτός να μην περάσεις όμορφα; Μην αναστατώνεσαι εύκολα. Είναι δύσκολο να κρατήσεις πιστά ένα πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα αλλά αν είσαι συγκεντρωμένος, θα βγεί όλη η δουλειά μεχρι να πεις τζιτζιφοκούκουτσο. Αυτή την εβδομάδα έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και αυτό είναι ευχάριστο. Ευχάριστο επίσης είναι πως είσαι αγαπητός στη δουλειά σου και έτσι προς το τέλος της εβδομάδας καταλαβαίνεις πως παίρνεις έναν κάπως ηγετικό ρόλο και αυτό σου δίνει ένα γερό μπουστ να συνεχίσεις την ερχόμενη δυσκολη περίοδο γιατί είσαι μεγάλη ψωνάρα.

 

ydroxoos

Η εβδομάδα ξεκινάει με έξοδα. Φεύγουν πολλά λεφτά με το καλημέρα σας γιατί λήγουν και οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί της ΔΕΗ και δεν έχεις φράγκο. Οπότε θα σταματήσεις να βγαίνεις οπότε θα κάτσεις μέσα οπότε θα πάθεις κατάθλιψη και θα τρως μακαρόνια κρύα αργά το βράδυ και θα ξυπνησεις μες στη νύχτα με καούρα και θα ψάχνεις κανένα σιμέκο και δε θα βρίσκεις και μπορεί να χτυπήσεις και το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού σου. Και αυτό φαντάσου μόνο την Τρίτη γιατί Τετάρτη- Πέμπτη θα συμβούν άλλα χειρότερα. Η μόνη σου ελπίδα είναι να σε λυπηθεί κανένας φίλος, αν σου έχει μείνει και κανένας δηλαδή, να τους πεις τον πόνο σου, που εδώ που τα λέμε, δεν είναι και κανένας σπουδαίος πόνος, αλλά σου αρέσει να κλαίγεσαι γιατί είσαι γκρινιάρης και μίζερος. Ασχολήσου με τη δουλειά σου απο Παρασκευή γιατί στο χάρτη βλέπω πως ευνοούνται όσοι θέλουν να κάνουν κάτι καινούριο. Αυτό ας πούμε.

 

ixtheis

Πολύ καλή εβδομάδα αυτή. Έχετε πολλές υποχρεώσεις αλλά ξέρετε κάτι; Τα καταφέρνετε γιατί είστε σκουλήκια, με την έννοια ότι χώνεστε όπου μπορείτε (πράγμα πολλές φορές εκνευριστικό, αλλά εσας σας βολευει σε αυτή την περίπτωση). Μπορείτε να κλείσετε μία δουλειά και αν δεν κλείσετε να είστε σίγουροι πως αν περάσετε μία συνέντευξη θα κάνετε σίγουρα πολύ καλή εντύπωση αρκεί να μην δείξετε πως είστε γενικά χαζούληδες. Αυτό για έναν περίεργο λόγο σας έχει βοηθήσει στην μέχρι τώρα πορεία σας και κάθομαι και σκέφτομαι πως για σας είναι η ζωή γιατί πείτε πείτε τι κατάλαβα κι εγώ που είναι αντικειμενικά πανέξυπνη;  Ερωτικά όλα στασιμα, βέβαια, γιατί κάθεστε για ακόμη μία εβδομάδα και ασχολείστε με άσχετες μικρές υποθέσεις που δεν βγάζουν πουθενά γιατί απλά είναι όλα μέσα στο κεφάλι σας. Υπάρχει όμως ελπίδα και για εσάς μεσα στο σαββατοκύριακο να βρείτε κάποιον άνθρωπο. Για πόσο δεν ξέρω, αλλά χεστήκαμε κιόλας. Βγείτε περάστε καλά, φλερτάρετε, βαρέθηκα.