Τα ζώδια της εβδομάδας (07-13/03)

krios

Κριέ μου εγώ και τα άστρα πιστεύουμε πως στην η αρχή αυτής της εβδομάδας είναι υπέροχη για να ξεκινήσεις μία καινούρια δουλειά ή να βάλεις μπροστά μία μεγάλη ιδέα που είχες και φοβόσουν. Δοκίμασε τον εαυτό σου και αν δεν τα καταφέρεις με τον καιρό εμένα να με χέσεις. Τετάρτη-Πέμπτη θα έχεις μία έτσι φιλόδοξη διάθεση και νομίζω πως δεν θα πρέπει να είσαι τόσο προκατειλημμένος με καινούρια πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου. Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά τέλος πάντων αυτή είναι η τάση των αστεριών. Παρασκευή μία από τα ίδια απλά λέει πως θα πρέπει να συναναστραφείς με ανθρώπους με ίδια ενδιαφέροντα. Δεν βλέπω κάτι ερωτικό.

 

tauros

Λοιπόν εσείς ξεκινάτε την εβδομάδα με καχυποψία προς τους πάντες και καλά κάνετε γιατί αυτό δείχνει κι ουρανός πως πρέπει να κάνετε αλλά αν θέλετε να ακούσετε την αστρολόγο σας, μην είστε και υπερβολικοί και απλά μην ρισκάρετε πολύ εύκολα τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Από Τετάρτη που θα φύγει αυτή η σάπια σας διάθεση μπορείτε να συναναστραφείτε καλύτερα με τους γύρω σας και ίσως να βγείτε και για κανένα ποτάκι γιατί υπάρχει περίπτωση προς το τέλος της εβδομάδας να κάνετε και κάποια ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία που θα σας απασχολήσει τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Το Σαββατοκύριακο αν έχουν όλα πάει καλά θα έχετε εξαιρετική παρέα και θα περάσετε όμορφα. Τα άστρα λένε πως μπορείτε να κάνετε και καταχρήσεις αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοούν.

 

didymos

Είχες μία έντονη εβδομάδα και ένα ακόμα πιο καυτερό Σαββατοκύριακο και αυτό φαίνεται στη Δευτέρα και την Τρίτη σου που απλά θες να χαλαρώσεις, οπότε ούτε στη δουλειά είσαι συγκεντρωμένος ούτε πουθενά και πιθανότατα ξέχασες να πάρεις και χαρτί υγείας, αλλά εντάξει. Την Τεταρτη με μία καθυστέρηση μίας μέρας θα νομίζεις πάλι πως κάτι έχεις με αποτέλεσμα να τρέχεις πανικόβλητος σε γιατρούς και να εξηγείς το δράμα σε φίλους σου (συνήθως το παθαίνεις Τρίτη απόγευμα). Από κει και πέρα Πέμπτη-Παρασκευή θα πας για ένα καφέ ή ποτό με κάποιον χαρισματικό τύπο και κάπως θα επηρεαστείς από τις κουβέντες του αλλά κι αυτό παίζεται γιατί πόσο να σου αλλάξει τη ζωή ένας καφές; Το Σαββατοκύριακο να είσαι δημιουργικός και αν θες μπορείς να πας και σε κανένα μουσείο, αλλιώς να κάτσεις να σχεδιάσεις την επόμενη συναρπαστική σου εβδομάδα.

 

karkinos

Έχεις κάνει λέει πολλά για τους άλλους μέχρι τώρα και δεν έχεις κοιτάξει λίγο τον εαυτό σου. Αυτά είναι του κώλου γιατί μπορεί μεν να έχεις κάνει πολλά για άλλους αλλά είσαι αρκετά παρτάκιας για να έχεις αρπάξει κι εσύ το κατιτίς σου. Ξέκλεψε λέει λίγο χρόνο να περάσεις μόνος σου, που και αυτό είναι του κώλου γιατί απολαμβάνεις αρκετό χρόνο μόνος σου χωρίς να το λες στα άστρα. Αυτά για τις τρεις πρώτες μέρες. Πέμπτη και Παρασκευή προσπάθησε να καταφέρεις κάτι μόνος σου χωρίς να τρως χρόνο στην αναζήτηση βοήθειας και συμμαχιών γιατί έτσι βλέπω στο τηλεσκόπιό μου και δεν θα το καταλάβεις. Παρασκευή μπορείς αν θες να αγοράσεις κάτι καινούριο που ήθελες καιρό και το Σαββατοκύριακο να ασχοληθείς με τρόπους που μπορεί να σου αποφέρουν περισσότερα χρήματα. Αυτά

 

leon

Η εβδομάδα ξεκινάει με αρκετά καλή διάθεση και όρεξη για φλερτ και τέτοια με ό,τι αυτό περιλαμβάνει. Έχεις πολλή ενέργεια που δεν ξέρω που θα την διοχετεύσεις αλλά εντάξει δεν σε φοβάμαι γιατί πάντα βρίσκεις έναν τρόπο να αυτό. Τετάρτη και Πέμπτη μαζί με όλη αυτή σου την ενέργεια έρχεται και μία εξαιρετική κοινωνική αυτή που θα εκτοξεύσει τη δημοτικότητα σου ξερωγώ, πράγμα που αν κινηθείς σωστά θα μπορείς να εκμεταλλευτείς σε όλους τους τομείς. Εντάξει την Πέμπτη μπορεί να χεστείς με κάποιον αλλά κάθε εβδομάδα έχεις τέτοιου είδους αναστάτωση και δεν νομίζω να είναι τίποτα σημαντικό. Το Σαββατοκύριακο πρόσεξε μην ξοδέψεις πολλά χρήματα και γενικά φύλαξέ κάμποσο γιατί κάτι αστρικό βλέπω που δεν μπορώ ακριβώς να το εκφράσω. Τέλος πάντων το Σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις κάτι δημιουργικό. Μπορείς να πάρεις ένα φτιάξεις ένα παζλ.

 

parthenos

Λοιπόν εσείς αυτή την εβδομάδα θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα αλλά πραγματικά δεν μπορείτε γιατί έχετε πάρα πολλές υποχρεώσεις οπότε δεν σας μένει χρόνος για που ουσιαστικά λαχταράτε. Ξέρετε κάτι; Δεν πειράζει, μην απελπίζεστε γιατί από Πέμπτη αν έχετε κάνει καλό κουμάντο (που δεν σας φοβάμαι) θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που σκεφτόσασταν από το Σαββατοκύριακο. Αυτή η επιστημονική μου πρόβλεψη πιάνει και τα επαγγελματικά αλλά και τα ερωτικά. Μπορεί να έχετε βάλει σκοπό να κάνετε κάτι με κάποιον από τα παλιά. Αυτή την εβδομάδα θα τα καταφέρετε πρώτον γιατί είστε πόρνες και δεύτερον γιατί έτσι υπολογίζουν και τα άστρα. Αν αυτό γίνει την Παρασκευή προτείνω να μην κάνετε κάτι που δεν κάνατε μέχρι τώρα γιατί δεν ευνοούνται τα πειράματα. Το Σαββατοκύριακο λέει θα μιλήσετε με κάποιον που παρεξηγηθήκατε. Είναι άπειροι, καλό Σαββατοκύριακο.

 

zygos

Λοιπόν η εβδομάδα ξεκινάει πολύ καλά γιατί η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι αξιοθαύμαστη και μπορείτε να καταφέρετε πράγματα χωρίς να χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα. Δηλαδή αν ψάχνετε για δουλειά δεν αποκλείεται να την βρείτε αυτή την εβδομάδα. Αν ψάχνετε για γκόμενο, ούτε αυτό αποκλείεται, απλά θα υπάρξει σίγουρα πρόβλημα συνεννόησης την επόμενη εβδομάδα οπότε δεν θα κρατήσει γιατί θα σας ξαναβγεί ο ζυγός και χέστα. Την Πέμπτη μπορεί να αισθανθείτε πιεσμένοι για κάποιο πράγματα αλλά νομίζω θα είναι μόνο στο μυαλό σας εφόσον είμαι σίγουρη πως αυτό το προβλήματα υπήρχε (φανταστικά) αλλά το βγάζετε στην επιφάνεια όποτε έχετε διάθεση για δράμα γιατί τέτοιες είστε. Την Παρασκευή θα έρθουν καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν νομίζω για αρκετό καιρό αλλά προσοχή μην τσιμπήσετε στο φλερτ γιατί έτσι λέω εγώ.

 

skorpios

Δυνατή εβδομάδα αυτή σκορπιουδάκο μου όμορφε. Ήλιε μου και βασιλιά μου και τέτοια. Εντάξει η Δευτέρα είναι λίγο δυσκοίλια αλλά από κει και πέρα προχωράς δυναμικά και όλα είναι με το μέρος σου. Τετάρτη-Πέμπτη είναι δύο πολύ καλές μέρες να κάνεις κάποιες ουσιαστικές επαγγελματικές συζητήσεις αλλά προς θεού μην οριστικοποιήσεις κάποια απόφαση γιατί μπορεί να είναι πλάνη. Εντάξει μπορεί να υπερβάλω λιγάκι αλλα σε κάθε περίπτωση πρόσεχε μην κάνεις γρήγορες κινήσεις. Το τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει κάποια αναστάτωση μέσα στο σπίτι που μπορεί να είστε εσείς εμπλεκόμενοι αλλά έχει αρκετό ενδιαφέρον για κους κους και πικάντικα σχόλια. Αν θέλετε να αποφύγετε παρόλαυτά αμήχανες καταστάσεις μπορείτε να πάτε ένα ταξιδάκι σε γειτονική πόλη με αγαπημένους φίλους και τέτοια. Προσοχή στις κατσικοπόδαρες εκκεντρικές υπάρξεις.

 

toxotis

Βλακείες λένε τα άστρα αυτή την εβδομάδα αλλά θα σας τα πω και ό,τι καταλάβατε, καταλάβατε. Η εβδομάδα ξεκινάει κάπως δυσκοίλια αλλά βγαίνουν από Τρίτη όλες σας οι καλές ποιότητες στη επιφάνεια. Απλά τα άστρα δεν ενημερω΄νουν που μπορεί να σας χρησιμεύσει αυτό οπότε νομίζω απλά μπι φάμπιουλους και ποτέ δεν ξέρεις. Να με ενημερώσετε αν έπεσα μέσα. Την Τε΄ταρτη μπορείτε να βγείτε με κάποιον φίλο που έχετε να δείτε καιρό και αν σας έχει μείνει φράγκο να πάτε σε κάποιο καλό μαγαζί να ευχαριστηθείτε φαγητό. Κατά τα άλλα δεν έχω κάποια ουσιαστική πρόβλεψη παρα μόνο να προτείνω να περάσετε τις ελεύθερές σας ώρες βλέποντας σειρές γιατί έχουν βγει πάρα πολλές και ο χρόνος είναι τόσο λίγος που δεν προλαβαίνετε. Το Σαββατοκύριακο καλό.

 

aigokeros

Στην αρχή της εβδομάδας φροντίστε όσο είναι δυνατό να είστε προσηλωμένοι στο στόχο σας. Προσπαθήστε να καταφέρετε πράγματα που μέχρι τώρα αφήνατε για άλλη στιγμή. Μπορεί να μην έχετε καθόλου όρεξη αλλά πρέπει να καταλάβετε πως δεν είστε σε διακοπές ακόμα. Εντάξει μην τρελαθείτε κιόλας αλλά σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι. Αν δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο στόχο βεβαια μπορείτε να με προσπεράσετε γιατί λέω αηδίες. Την Πέμπτη και την Παρασκευή να είστε αυθόρμητοι γιατί αυτό θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα και θα σας φέρει ευχάριστα πράγματα χωρίς να το ζητήσετε και χωρίς να το περιμένετε. Το Σαββατοκύριακο είναι καλό για να το περάσετε με φίλους αν και καλό θα ήταν να αποφύγετε το έξω και να κοιτάξετε να σαπίσετε με φίλους σε κάποιο σπίτι.

 

ydroxoos

Αυτή η εβδομάδα θα είναι όπως και όλες οι άλλες. Τίποτα σπουδαίο δεν θα συμβεί. Τα άστρα λένε πως η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς να έχετε τρομε΄ρη όρεξη για ομαδική εργασία και νέες ιδέες στο τραπέζι, αλλά ας μη γελιόμαστε, ποιος θέλει να συναναστραφεί με έναν υδροχόο; Ξεχάστε το. Επίσης οι ουρανοί αναφέρουν πως κάτι για το οποίο προσπαθούσατε αρκετό καιρό είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί αυτή την εβδομάδα πιθανότατα την Πέμπτη ή την Παρασκευή αλλά δεν θα ήθελα να σας αναστατώσω μιας και είστε ευχαριστημένοι μεσα στην μιζέρια σας και μπορείτε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε καλό σας έρθει ως την χειρότερη αιγυπτιακή κατάρα. Το σαββατικύριακο αν δεν είσασταν τέτοιοι θα μπορούσατε να βρεθείτε με κάποιον άνθρωπο τα λεγόμενα του οποίου θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να πάρετε μία απόφαση. Αλλά και πάλι είναι δύσκολο.

 

ixtheis

Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή την εβδομάδα εκτός αν έχετε πάρει τζούρα από υδροχόο οπότε προσπεράστε με. Η τύχη λοιπόν είναι με το μέρος σας οπότε εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και κινηθείτε ανάλογα, Απλά θα συμβούλευα να μην λέτε και πολλά πολλά από δω κι από κει γιατί ο κόσμος είναι κακός και ματιάζει. Καλό θα ήταν την Τετάρτη ή την Πέμπτη (μπορείτε και τις δύο μέρες) να εκμεταλλευτείτε την ηγετική σας ικανότητα και την εργατικότητά σας στον επαγγελματικό τομέα και είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσετε. Εντάξει μην περιμένετε κόκκινα χαλιά και δάφνες αλλά ένα πατ πατ και ένα μπράβο θα ακουστεί. Εσείς βεβαια ως βαθιά εγωπαθείς και νάρκισσοι θα νομίζετε πως είστε τουλάχιστον η μπιγιόνσε αλλά μην ξεχνάτε ποτέ πως είστε βλάχες. Το Σαββατοκύριακο καλό. Μπορείτε να δείτε σειρές και να φάτε πίτσες με φίλους. Γενικά δεν προτείνω το έξω για το Σαββατοκύριακο, είμαι στις κλειστές μου.
Δες και αυτό!