Η «Λέσχη της Κομψής Αλητείας» επιστρέφει με το πρώτο edition για το 2023 το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου!

ARK

Concepts που σε μεταφέρουν σε παράλληλους, φανταστικούς κόσμους. Dress code, που αλλάζει κάθε φορά. Η τοποθεσία πάντα μυστική – ανακοινώνεται την τελευταία στιγμή. Η αφρόκρεμα της local σκηνής στο soundtrack. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους «μυημένους», που έχουν το μαγικό εισιτήριο. Κάπως έτσι, και καθόλου τυχαία, η φήμη του Suburbia έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, που ξεπερνούν τα όρια της Ελλάδας. Το ευφάνταστο πρότζεκτ απέκτησε αμέσως φανατικούς followers, δημιουργώντας μια αναπάντεχη, ξεχωριστή, και ζωντανή κοινότητα ανθρώπων, που αφήνουν τις προκαταλήψεις και τολμούν να «συναντήσουν» μια άλλη εκδοχή του εαυτού τους για μια βραδιά.

Μοναδικά γεγονότα, που δεν επαναλαμβάνονται. Δε μιλάμε απλά για άλλο ένα πάρτι, αλλά για τα μοναδικά θεματικά events στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ευρώπη!

Όταν τελείωσε η Αποκάλυψη, η κιβωτός που κατάφερε να σωθεί έπιασε λιμάνι. Οι επιβάτες επιβίωσαν, ενάντια σε κάθε πρόβλεψη, κι έχουν τώρα την ευκαιρία να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους, δημιουργώντας έναν καινούργιο, φωτεινό κόσμο.

Όμως… πριν πατήσουν το πόδι τους στη στεριά, θα το γιορτάσουν με ένα εξωπραγματικό πάρτι!

Ιστορικά στοιχεία μπλέκονται με αναχρονιστικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά και retro-futuristic ατμόσφαιρες, μετατρέποντας -για άλλη μια φορά- την επιστημονική φαντασία σε μία απτή και βιώσιμη πραγματικότητα. Οι survivors του Suburbia, υπνωτισμένοι από αναλογικές ηχητικές δονήσεις, αιωρούνται πάνω από τη θάλασσα σε δύο stages. Ο άγνωστος, νέος κόσμος απλώνεται μπροστά τους και είναι αυτοί που θα τον διαμορφώσουν…

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το event Διαγωνισμός

ark


Suburbia, Edition Ark – Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Dress code: Steampunk, post-apocalyptic, hybrids.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ/PRESALE: https://www.ticketbox.gr/ekdilosi/suburbia-edition-ark/

  • Early Bird: 20€
  • Regular Ticket: 30€

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε με τo Suburbia μέσω των επίσημων καναλιών του.

ark

Suburbia Editions: Τα μοναδικά θεματικά events στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ευρώπη συμβαίνουν στην Αθήνα!