Τα Suburbia Editions αυτοπροσδιορίζονται ως «music society for dreamers and doers», και πραγματικά είναι. Έχουν οραματιστεί μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία με ξεχωριστή αισθητική και χαρακτήρα, επομένως είναι music society of dreamers, και όντως την προσφέρει, άρα είναι music society of doers. Το κάθε event του καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ξέρεις πού και πότε θα γίνει.

Πρόκειται για μια μουσική κοινότητα, που με όραμα την κινηματογράφηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε χώρους μη αναμενόμενους, συμβάλει στην πολιτισμική ανάδειξη τόπων που δεν θα φανταζόσουν ποτέ πως… μπορείς να περάσεις τόσο ανέλπιστα καλά. Τα για events της βασίζονται στις αρχές της διαφορετικότητας, της ορατότητας, της ρευστότητας, του inclusivity και της αποδοχής. Ορισμένα από τα προηγούμενα πάρτι έγιναν στο Ζάππειο Μέγαρο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Πειραιά, σε rooftops, σε βιομηχανική ζώνη, στην έπαυλη Νάσιουτζικ, στο Γεωργικό Μουσείο, σε πλωτό venue.

Τα μέλη της κοινότητας του Suburbia αντιλαμβάνονται κάθε event ως ένα ολοκληρωμένο αισθητικό project – οι designers της ομάδας επικεντρώνονται με όρεξη και δημιουργικότητα στα σκηνικά, αναδεικνύοντάς τα με εργαλείο τα μοναδικά upcycling installations, light effects, sound effects και visuals και με αυτόν τον τρόπο οι συναντήσεις της «Λέσχης της κομψής αλητείας» είναι, στην πραγματικότητα, κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό πάρτι. Αφήνουν σαφώς το πολιτιστικό τους αποτύπωμα στην κουλτούρα της νυχτερινής ζωής.

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το event Διαγωνισμός

Τη μουσική σκηνή ήδη κατάφεραν να αναταράξουν στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν μας σύστησαν στην pop – cult – splatter ταραντινική αισθητική του «Kill Bill» Edition. Απέδειξαν το αιχμηρό τους πνεύμα και το αστείρευτο ταλέντο τους με το «Edition Antiquity», στο Ζάππειο Μέγαρο. Ήρθαν να επιβεβαιώσουν όσα αρχίσαμε να υποπτευόμαστε γι αυτά, όταν μας ξανασυστήθηκαν μαζί με τις μάσκες τους και χωρίς καμία ενοχή, ξεδιπλώνοντας το καλλιτεχνικό τους ταπεραμέντο και αντλώντας το θέμα τους από τα συμβολικά στοιχεία του αριστουργήματος του Stanley Kubrick, «Eyes Wide Shut».

Με συγκεκριμένο dress code, secret line ups και φαντασμαγορικά concepts έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να συνταράξουν την καρδιά της πόλης, κάτι σαν κεραυνοβόλος έρωτάς ή τετραπλό μουσικό by-pass. Τι εκπλήξεις επιφυλάσσουν τα παιδιά του Suburbia για την αθηναϊκή νύχτα; Πως ετοιμάζονται να την μεταμορφώσουν αυτή τη φορά;

Στις 28 Μαΐου η κοινότητα Suburbia επιστρέφει με «Spacewalk Edition» και ετοιμάζεται να καταργήσει τα σύνορα του χώρου, του χρόνου, αλλά και της ταυτότητας. Εμπνέεται από τον χώρο των εικαστικών, της ηλεκτρονικής μουσικής, της sci-fi κουλτούρας, της μεταμοντέρνας αισθητικής, του retro-futuristic πεδίου. Πηγαίνοντας το project ένα βήμα πιο πέρα, η ομάδα φέρνει στη διασκέδαση τα upcycling installations, ανακυκλώνοντας όλα τα πλαστικά αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στο προηγούμενο event, μετασχηματίζοντάς τα σε τέχνη.

Το «Spacewalk Edition» στοχεύει να μετατοπίσει τα όρια της δημιουργικότητας και της προσωπικής έκφρασης. Μέσα από τη δύναμη της μουσικής και με βασικό μότο το «We are all made of stars» επιχειρεί να μας συνδέσει με το παρόν, το μέλλον, τ@ εαυτ@ και τα@ γύρω μας. Είστε έτοιμα για ένα αστρικό μουσικό ταξίδι με προορισμό το άπειρο; Είστε έτοιμα να συνταράξουμε την ηλεκτρονική μουσική της χώρας;

Ντυθείτε σε αποχρώσεις του χρυσού, του ασημένιου και του λευκού, ενισχύστε την εμφάνισή σας με το απαραίτητο glitter και ελάτε να ανατρέψουμε την ροή της μουσικής ιστορίας στις 18:00.

Ελάτε να περπατήσουμε μαζί μέχρι το φεγγάρι,
Ελάτε ή μείνετε με το παράπονο ότι δεν ήσασταν εκεί.

Εισιτήρια: ticketbox.gr/ekdi…/suburbia-edition-spacewalk/

More info:

https://www.facebook.com/suburbiaeditions

https://www.instagram.com/suburbiaeditions/

Κάθε project είναι μοναδικόΑν το χάσεις, δεν επαναλαμβάνεται.


της Χριστίνας Μαργιώτη