Ένα cultural statement με συμμορίες, urban περιθώριο αλλά και πολλή γοητεία!

Όσα από εμάς έχουμε παρακολουθήσει το Κουρδιστό Πορτοκάλι, την ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ βασισμένη στο μυθιστόρημα του Άντονι Μπέρτζες, σίγουρα έχουμε ταξιδέψει με το μυαλό μας (έστω και άθελά μας) στο θρυλικό Korova Milk Bar, εισβάλλοντας σε έναν δυστοπικό κόσμο με συμμορίες, urban περιθώριο αλλά και πολλή γοητεία.

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση  Διαγωνισμός
instagram.com/alexpetsavas

Αυτόν ακριβώς τον κόσμο μάς προσκαλούν να επισκεφθούμε (και όχι μόνο με το μυαλό μας) οι άνθρωποι του Suburbia, οι οποίοι μας περιμένουν το Σάββατο στις 11 Νοεμβρίου για τη νέα τους μουσική εμπειρία.

instagram.com/alexpetsavas/

Πιο συγκεκριμένα το Suburbia x A Clockwork Orange θα μας μεταφέρει στον φουτουριστικό και ζοφερό περιβάλλον που αγαπήσαμε στο Κουρδιστό Πορτοκάλι, ζητώντας μας να γίνουμε μέρος του θρυλικού Korova Milkbar.

instagram.com/alexpetsavas

Για το Suburbia σας έχουμε μιλήσει ουκ ολίγες φορές, μιας και αφορά σε μοναδικά (και εξαιρετικά συμπεριληπτικά) αισθητικά project. Η σκηνοθεσία ενός διαφορετικού -κάθε φορά- σκηνικού, μέσω μοναδικών upcycling installations, light effects, sound effects και visuals σε συνδυασμό με τη μοναδική μουσική δημιουργούν ένα ξεχωριστό «βιωματικό event» που αποτελεί παράλληλα και ένα cultural statement.

instagram.com/alexpetsavas/

Και επειδή στο Suburbia η κάθε λεπτομέρεια μετράει, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που θα φορέσετε. Για να μπείτε, πρέπει να μεταμορφωθείτε και αυτή σας η μεταμόρφωση πρέπει να ταιριάζει με το θέμα. Σε αυτή τη περίπτωση, λοιπόν, το dress code θέλει: white shirt, white trousers, braces ,hat, cane, long fake eyelashes, eyeliner και 70’s inspired outfits.

Don’t think, Feel!


 Πληροφορίες

Suburbia, Suburbia x A Clockwork Orange – Σάββατο 11 Νοεμβρίου

Ώρα: 22:00 – 06:00

H είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε όσους έχουν τον κατάλληλο ενδυματολογικό κώδικα

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ/PRESALE https://www.ticketbox.gr/ekdilosi/suburbia-x-a-clockwork-orange/

Early Bird: 20€

Regular Ticket: 30€

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε με το Suburbia μέσω των επίσημων καναλιών του, Facebook & Instagram.