Δε μιλάμε απλά για άλλο ένα party, αλλά για τα μοναδικά θεματικά events στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ευρώπη!

Ονειρικά concept. Συγκεκριμένο dress code. Secret location, που ανακοινώνεται την τελευταία στιγμή. Secret lineups, που στηρίζουν τη local σκηνή. Είσοδος μόνο σε «μυημένους», που έχουν το μαγικό εισιτήριο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η φήμη του Suburbia εξαπλώθηκε με τεράστια ταχύτητα σε όλ@ αυτ@ που ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο για να διασκεδάσουν. Και απέκτησε αμέσως φανατικούς followers, δημιουργώντας μια ξεχωριστή, ιδιαίτερη, μοναδική και ζωντανή κοινότητα ανθρώπων.

Suburbia

H μουσική κοινότητα Suburbia, δημιουργήθηκε με σκοπό την κινηματογράφηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε χώρους διαφορετικούς από τους συνηθισμένους, για την προβολή αξιόλογων τοποθεσιών της Ελλάδας, και ταυτόχρονα, την προώθηση Ελλήνων καλλιτεχνών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το κάθε event είναι μοναδικό – πάντα σε μυστική τοποθεσία, η οποία ανακοινώνεται μόνο στους κατόχους προσκλήσεων/εισιτηρίων, που τα έχουν προμηθευτεί πριν το event.

Suburbia

Η ομάδα προωθεί και υποστηρίζει τη διαφορετικότητα και το inclusivity, καθώς το καθένα προέρχεται από τελείως διαφορετικό background. Τόσο στο κοινό, όσο και στην ομάδα, όλα τα άτομα είναι ευπρόσδεκτα. Και συμπράττουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο (είτε μουσικά, είτε με τις επικοινωνιακές τους γνώσεις, είτε με γνώσεις στο κομμάτι της διοργάνωσης και της παραγωγής event, κλπ.) σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια για ανάπτυξη και διεύρυνση της μουσικής σκηνής στην Αθήνα.

Suburbia

Το κάθε event είναι ένα ολοκληρωμένο, άρτιο και απαιτητικό project. Όταν τελειώνει το ένα, ξεκινά το brainstorming για το επόμενο. Από το θέμα στα custom σκηνικά, που είναι φτιαγμένα σχεδόν όλα στο χέρι από designers της ομάδας, όλα είναι ξεχωριστά για την κάθε έκδοση, στημένα και διαλεγμένα με πολλή προσπάθεια και μεράκι, που αναδεικνύονται με μοναδικά εφέ ήχου, φωτός και visuals. Σύμφωνα με όσα άτομα έχουν συμμετάσχει, η εμπειρία ξεκάθαρα ξεφεύγει από ένα απλό party ηλεκτρονικής μουσικής.

Suburbia

Είναι σαφές πως όλοι οι συμμετέχοντες δημιουργούν από πολλές μέρες πριν το outfit που θα φορέσουν, με βάση τον ενδυματολογικό κώδικα που ανακοινώνεται από πριν. Υπάρχει σεβασμός στη διαφορετικότητα κι αυτό το νιώθεις από το πρώτο λεπτό. Στο Suburbia «δεν υπάρχει το αδιάκριτο βλέμμα, το παραβιαστικό», που μπορεί να συναντήσεις σε άλλα μουσικά γεγονότα. Το καθένα βρίσκεται εκεί για να εκφραστεί και να διασκεδάσει ελεύθερα, να συνυπάρξει με άλλα άτομα που σκέφτονται το ίδιο, και που όλοι μαζί τείνουν να δημιουργήσουν μια νέα «φυλή» από clubbers.

Suburbia

Η ομάδα έχει ήδη διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία 11 διαφορετικές θεματικές εκδόσεις/editions, σε ασυνήθιστες τοποθεσίες. Από το Ζάππειο Μέγαρο, το πιο εμβληματικό κτήριο της Αθήνας, σε μία εργοστασιακή open-air έκταση με containers στον Ασπρόπυργο. Aπό ένα rooftop bar με θέα την Ακρόπολη, στο Σιδηροδρομικό Μουσείο στον Πειραιά. Από τη βιομηχανική ζώνη της Μάνδρας, την εντυπωσιακή έπαυλη Νάσιουτζικ και στο Γεωργικό Μουσείο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, δεν είναι καθόλου περίεργο που όλα τα Suburbia έχουν γίνει talk-of-the-town και η λήξη τους δημιουργεί μεγάλη ανυπομονησία για το επόμενο.

Suburbia

Οι «Έκπτωτοι Άγγελοι» (Fallen Angels) είναι το θέμα του 12ου project/edition. Ουράνια πλάσματα, δαίμονες και άλλες φτερωτές θεότητες είναι καλεσμένες στις 10 Δεκεμβρίου στο event του οποίου η τοποθεσία είναι «κρυφή» (θα είναι στην Αθήνα), όπως και οι DJs που θα το πλαισιώσουν με τη μουσική τους.

SUBURBIA

Tο νέο edition της… «Λέσχης της Κομψής Αλητείας» θα αποπνέει έναν ψυχεδελικό ρομαντισμό, τον οποίο θα εκτιμήσουν όλοι οι φανατικοί της ηλεκτρονικής μουσικής και των εικαστικών. Οι έκπτωτοι άγγελοι της μουσικής κοινότητας Suburbia πάνε ενάντια στον εικονικό γκρίζο παράδεισο αυτής της πόλης, ενάντια στην κανονικότητα μιας κοινωνίας που προσπαθεί να τους υποβάλλει κάθε φορά τις δικές της νόρμες, με μια παντοτινή προσδοκία: η εικόνα τους να αποτυπώσει την ολοφάνερη διαφορετικότητά τους. Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, λοιπόν, το Suburbia – Fallen Angels Edition, συγκεντρώνει σε έναν χώρο όλους τους φωτεινούς, αλλά και «σκοτεινούς» αγγέλους αυτής της πόλης, λίγο πριν την εκπνοή του 2022.

SUBURBIA

Για να πάρετε μια ιδέα από τα επιτυχημένα – και sold out – events, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2022 στην Αθήνα:

Πληροφορίες για το event της 10ης Δεκεμβρίου: 

  • Early Bird tickets 20€
  • Normal Price tickets 30€
  • VIP Area – Backstage 50€
  • Εισιτήρια: https://www.ticketbox.gr/ekdilosi/fallen-angels/
  • Ώρα προσέλευσης: 21:00 – 06:00
  • Dress code: Angels, Demons, Wings.
  • Sponsored By: Stoli | Mythos | Βίκος.

More info:

https://www.facebook.com/suburbiaeditions

https://www.instagram.com/suburbiaeditions/

Κάθε project είναι μοναδικό! Αν το χάσεις, δεν επαναλαμβάνεται.


Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τo event 10/12 Διαγωνισμός

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.