Κάπου μέσα στην πόλη, υπάρχει μια μουσική κοινότητα που έχει ως στόχο μας μυήσει σε έναν διαφορετικό τρόπος διασκέδασης. Ξεχάστε τα θεματικά parties και όσα γνωρίζατε γι΄αυτά. Εδώ μιλάμε για μια συμπεριληπτική μουσική εμπειρία, εδώ μιλάμε για… Suburbia.

Suburbia

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι άνθρωποι πίσω από κάθε Suburbia εμπειρία αντιλαμβάνονται κάθε διοργάνωση ως ένα ολοκληρωμένο αισθητικό project. Σε αυτό συμβάλλει φυσικά και η σκηνοθεσία ενός διαφορετικού -κάθε φορά- σκηνικού, μέσω μοναδικών upcycling installations, light effects, sound effects και visuals. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη μοναδική μουσική δημιουργούν ένα ξεχωριστό «βιωματικό event» που αποτελεί παράλληλα και ένα cultural statement. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Suburbia

Θέτοντας σαφείς κανόνες σεβασμού προς τη διαφορετικότητα και αίροντας κάθε εντολή έμφυλης διάκρισης, τα Suburbia Εvents αποτελούν κι έναν ασφαλή τόπο για κάθε άτομο που θέλει να εκφραστεί ελεύθερα ως ο πραγματικός εαυτός του. Το αίσθημα της ασφάλειας ενισχύεται και από το γεγονός ότι ο χώρος διεξαγωγής (διαφορετικός κάθε φορά) του (εκάστοτε) event δεν είναι προσβάσιμος στον καθένα – ανακοινώνεται last minute και αποκλειστικά στους «μυημένους», που έχουν προμηθευτεί το μαγικό εισιτήριο.

Suburbia

Τα πάντα είναι ελεύθερα και ανοιχτά στο Suburbia, εκτός από έναν κανόνα σημαντικό και απαράβατο: Όλα τα άτομα που λαμβάνουν μέρος να ακολουθούν ενδυματολογικά το θέμα του party και να μεταμορφωθούν (σύμφωνα με τη φαντασία τους) σε πλάσματα το κόσμου που το κάθε Suburbia Event θέλει να δημιουργήσει. Εδώ τα πράγματα είναι απολύτως αυστηρά. Για να μπεις, πρέπει να μεταμορφωθείς!

Suburbia

Όπως ακριβώς πρέπει να κάνουμε και όσα από εμάς σκοπεύουμε να λάβουμε μέρος στο επόμενο event (Suburbia Edition: Mad Max Thunderdome), που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τo event 16/09/23Διαγωνισμός

Suburbia

Αυτή τη φορά, θα μεταφερθούμε σε ένα νέο, αναδυόμενο dystopian, post-apocalyptic κόσμο και θα γίνουμε μέρος του Mad Max Universe για να εξυμνήσουμε τη ζωή στο τέλος του πολιτισμού με περίτεχνα και freaky outfits σε ένα τρελό event που ενσωματώνει εμβληματικά στοιχεία της μετά-αποκαλυπτικής ποπ κουλτούρας.

Με σκοτεινή και επαναστατική διάθεση εσωτερικής εξέγερσης, οι επιζώντες του Suburbia εισβάλλουν σαρωτικά στη νέα ζωή, ενώ local μουσικά acts και upcycling σκηνικά συμμετέχουν σε αυτό το «παιχνίδι», συν-δημιουργώντας τη νέα τάξη πραγμάτων.

Αν, λοιπόν, θες και εσύ να γιορτάσεις τη ζωή μετά το τέλος του πολιτισμού, σε ένα φανταστικό κόσμο από την Αναγέννηση, δίνοντας έμφαση στο post-apocalyptic, cyberpunk, dark fashion style, δεν έχεις παρά να αγοράσεις το δικό σου εισιτήριο.

Τα Suburbia events γίνονται με την υποστήριξη της μπύρας «Μύθος», της «Stoli Vodka» και της «Βίκος Cola».

Πληροφορίες

Suburbia, Edition Mad Max Thunderdome – Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Ώρα: 22:00 – 06:00 / Dress code: Mad Max

H είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε όσους έχουν τον κατάλληλο ενδυματολογικό κώδικα

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ/PRESALE: https://www.ticketbox.gr/ekdilosi/suburbia-editionmad-max-thunderdome/

  • Early Bird: 20€
  • Regular Ticket: 30€

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε με το Suburbia μέσω των επίσημων καναλιών του, Facebook & Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.