Τις σεξουαλικές της προτιμήσεις αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή, η παρουσιάστρια της εκπομπής Good Morning America, Robin Roberts, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook.

Η ίδια θέλησε να ενημερώσει τους φίλους της για την κατάσταση της υγείας της – είχε υποβληθεί πρόσφατα σε μεταμόσχευση μυελού των οστών-και να τους ευχαριστήσει για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης. Ανάμεσα σε αυτούς που ευχαρίστησε ήταν και η Amber, με την οποία διατηρεί σχέση εδώ και αρκετά χρόνια.

«Είμαι ευγνώμων για όλη μου την οικογένεια, την επί σειρά ετών σύντροφό μου Amber και για τους φίλους μου με τους οποίους ετοιμαζόμαστε να περάσουμε μια υπέροχη πρωτοχρονιά μαζί. Είμαι ευγνώμων για τις όλες αυτές τις προσευχές αλλά και τις ευχές, σχετικά με την ανάρρωσή μου. Τις επιστρέφω στον καθένα από εσάς 100 φορές. Αυτήν την τελευταία Κυριακή του 2013, σας παροτρύνω να μιλήσετε για αυτά που σας κάνουν χαρούμενους».

Αμέσως μετά από την ανάρτηση αυτή, το ABC News ανακοίνωσε: «Αγαπάμε την Robin και την Amber, τις οποίες γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό. Έχουμε συγκινηθεί πολύ από το σημερινό της σχόλιο στο Facebook και αισθανόμαστε ευτυχισμένοι για όλη την υποστήριξη αγάπης που έχει στη ζωή της».

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!