Η Kim Petras άφησε το στίγμα της στον κόσμο της μουσικής, με την επιτυχία του τραγουδιού της «Unholy» στο πλευρό του non-binary καλλιτέχνη Sam Smith. Οι Petras και Smith έγιναν οι πρώτοι τρανς και non-binary καλλιτέχνες, που έφτασαν στο Νο1 του Billboard Hot 100 και τώρα έχουν λάβει μια υποψηφιότητα για Καλύτερη Pop Duo/Group Ερμηνεία στα επερχόμενα βραβεία Grammy 2023.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Late Night με τον Seth Meyers, ο οικοδεσπότης είπε ότι η Petras “είχε δημιουργήσει ένα ιστορικό προηγούμενο για την ΛΟΑΤΚΙ+ εκπροσώπηση”, και η Petras χαμογέλασε, τον ευχαρίστησε και είπε:

«Είναι τόσο τρελό. Νιώθω, ότι τα γκέι κλαμπ με μεγάλωσαν και η pop μουσική; Κανείς δεν αγαπά την pop μουσική περισσότερο από τα γκέι club».

Στη συνέχεια έστρεψε την προσοχή της στο κοινό και είπε: «Ειλικρινά, οφείλω ό,τι έχω στους γκέι του Bushwick», στη διάσημη κουήρ γειτονιά του Μπρούκλιν.

«Παλιά, εμφανιζόμουν σε bar και οτιδήποτε άλλο, και τώρα είμαι υποψήφια για Grammy. Είναι τόσο τρελό, γιατί εκείνα [τα γκέι club] ήταν πάντα τα μέρη, όπου απλώς ένιωθα ότι άνηκα εκεί, όπου γιορτάζεται η pop μουσική, και η fun μουσική.» 

Σε προηγούμενη συνέντευξή της η Petras έχει δηλώσει ότι τα γκέι club ήταν για πολλά χρόνια ο “ασφαλής χώρος της” και τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι είναι: «Το μόνο μέρος που νιώθω ελεύθερη.»

Ενώ συζητούσε την έκπληξή της για την υποψηφιότητα, πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ γκέι τραγούδι, οπότε σας ευχαριστώ τα Grammy. Το εκτιμώ πραγματικά.”

Η Petras μίλησε, επίσης, για τη συνάντησή της με τη Madonna, μετά την εμφάνισή της με το Smith στο Saturday Night Live:

«Μιλήσαμε και ήμουν πραγματικά σαν μεθυσμένη και είπα: «Είσαι η βασίλισσα μου!» Ήταν μετά το πάρτι, όπου μόλις εμφανίστηκε. Είμαι σίγουρη ότι πιστεύει ότι είμαι τρελή, αλλά μου είπε: «Είσαι το ζωντανό παράδειγμα για όλ@ και πρέπει να το ξέρεις αυτό!»».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kim petras (@kimpetras)

Στη συνέχεια, η Queen Madge ζήτησε μια φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε η Petras στο Instagram της.

Kim Petras: Νέο αισθησιακό single με τίτλο “Brrr”