Η Kim Petras στο εξώφυλλο του Sports Illustrated

17/05/2023
από
kim petras, Sports Illustrated
kim petras

Η ποπ σταρ Kim Petras είναι ένα από τα τέσσερα μοντέλα που έκαναν εξώφυλλο για την έκδοση με μαγιό του Sports Illustrated για το 2023, καθιστώντας την τη δεύτερη τρανς γυναίκα που εμφανίζεται στο εξώφυλλο. Το μοντέλο και ηθοποιός Leyna Bloom ήταν το πρώτο, έχοντας βγει στο εξώφυλλο το 2021.

«Είναι σίγουρα μια τρομακτική στιγμή να είσαι τρανς στην Αμερική, αλλά υπάρχει επίσης πολύ περισσότερη εκπροσώπηση από ό,τι υπήρξε ποτέ, και υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα στη θετική πλευρά», δήλωσεη Petras  στο περιοδικό. «Αισθάνομαι την πίεση μερικές φορές να εκπροσωπώ την τρανς κοινότητα με ό,τι κάνω, γιατί νιώθω πολύ ευλογημένη που βρίσκομαι σε αυτό το σημείο όπου έχω όλες αυτές τις καταπληκτικές ευκαιρίες για τις οποίες έχω δουλέψει πολύ σκληρά και νιώθω τόσο χαρούμενη όταν ακούω από τρανς άτομα γενικά ότι εμπνέονται από εμένα».

«Αν και είναι περήφανη που η τρανς κοινότητα εμπνέεται από τη δουλειά της, χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να ενθαρρύνει άλλους να φτάσουν στα αστέρια, ανεξάρτητα από το φύλο ή τη σεξουαλικότητα», σημειώνει το Sports Illustrated.

Η Petras αποκάλυψε επίσης ότι το τελευταίο της άλμπουμ, Feed the Beast, θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου. Είναι το πρώτο της άλμπουμ σε μεγάλη εταιρεία. «Είναι πολύ συναρπαστικό να συμβαίνει το εξώφυλλό μου στο Sports Illustrated και η ανακοίνωση του άλμπουμ μου ταυτόχρονα!» είπε η Petras στο People. «Ο [φωτογράφος] Yu Tsai και όλη η ομάδα του Sports Illustrated με έκαναν να νιώσω πραγματικά άνετα και σαν να ανήκα εκεί. Πέρασα τέλεια και, ειλικρινά, ήταν μια τεράστια τόνωση της αυτοπεποίθησής μου».

Το τεύχος με τα μαγιό θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη.
Δες και αυτό!