Στην κορυφή του Billboard (Hot 100 chart) βρίσκεται το μουσικό κομμάτι Unholy των Sam Smith και Kim Petras.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που μία ανοιχτά τρανς γυναίκα και ένα ανοιχτά non binary άτομο καταφέρνουν κάτι τέτοιο.

Το κομμάτι γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο TikTok, πριν βρεθεί στα charts παγκοσμίως. Μπήκε στη λίστα με τα 100 πιο hot τραγούδια του Billboard πριν 3 εβδομάδες, κατακτώντας την 3η θέση. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα ανέβηκε στην πρώτη. Είναι, επίσης, πρώτο στο Ηνωμένο Βασίλειο τις τελευταίες 4 εβδομάδες.

Η Petras σχολίασε την εξέλιξη αυτή στο Instagram.

«Είμαι τόσο ευγνώμων… Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέρος του πρώτου σας νούμερου ένα στις ΗΠΑ…  Σε αγαπώ για πάντα άγγελέ μου, Sam», έγραψε μεταξύ άλλων.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!