«Είμαστε εδώ, δεν κάνουμε βήμα πίσω στις χρόνιες διεκδικήσεις μας για Πλήρη Ισότητα»

Ραντεβού έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο δίνουν οι ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις την Πέμπτη το μεσημέρι, την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για την ισότητα του γάμου. Οι οργανώσεις, μάλιστα, απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο ώστε να να στηρίξει αυτή τη μαχητική και εορταστική συγκέντρωση.

Ακολουθεί το κάλεσμα των οργανώσεων

Ενόψει της επικείμενης ψήφισης του νομοσχεδίου για την Ισότητα στον Γάμο, το Athens Pride καλεί όλα τα μέλη της LGBTQI+ κοινότητας καθώς και όσα άτομα γενικότερα το στηρίζουν σε μια μαχητική, αλλά και εορταστική συγκέντρωση έξω από τη Βουλή την Πέμπτη 15/02 στις 16:00, για να δώσουμε το δικό μας ηχηρό μήνυμα ορατότητας και διεκδίκησης: Είμαστε εδώ, δεν κάνουμε βήμα πίσω στις χρόνιες διεκδικήσεις μας για Πλήρη Ισότητα.

Είμαστε εδώ για την πλήρη αναγνώριση των οικογενειών μας και των δικαιωμάτων μας, στεκόμαστε για ακόμα μια φορά απέναντι στον ομοφοβικό, αμφιφοβικό, τρανσφοβικό, ιντερφοβικό λόγο και ρητορική μίσους που εξαπολύονται εναντίον μας όλο αυτό το διάστημα, και γιορτάζουμε με χαρά και συγκίνηση την ιστορική αυτή μέρα για την LGBTQI+ κοινότητα στην Ελλάδα.

Στις 15/02 ραντεβού έξω από τη Βουλή, πιο ενωμένα από ποτέ!

Τη συγκέντρωση στις 15/02 στηρίζουν οι οργανώσεις:
1. Οικογένειες Ουράνιο Τόξο
2. Proud Seniors Greece – Ομάδα Υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ Ατόμων 50+
3. Rainbow Seniors
4. Intersex Greece
5. Πολύχρωμο Σχολείο
6. Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ εργασιακής υποστήριξης


Μπορείτε να ενημερωθείτε από τους λογαριασμούς του Athens Pride και των υπόλοιπων οργανώσεων, σχετικά με την εξέλιξη της εκδήλωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.