Η Χαβάη τίμησε γνωστό γκέι influencer

22/03/2024
από
Ο γνωστός ανοιχτά γκέι beauty influencer, Bretman Rock, τιμήθηκε από την Πολιτεία της Χαβάης για το έργο του στην αποδόμηση των στερεοτύπων. 

Ο 25χρονος αστέρας του διαδικτύου, γνωστός για τα βίντεο και τα σεμινάρια μακιγιάζ του, έλαβε αναγνώριση από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Χαβάης (ή Πολιτεία της Χαβάης) για το έργο και την κληρονομιά του ως ψηφιακός influencer, την επιρροή του στη φιλιππινέζικη κοινότητα και την επίδρασή του στην προώθηση της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (18 Μαρτίου), ο εκπρόσωπος Darius Kila δήλωσε στον Rock: «Η επιρροή σας φτάνει πολύ πέρα από τις ακτές μας και έχετε αγγίξει τις ζωές αμέτρητων ατόμων στη Χαβάη και πέρα από αυτήν, εμπνέοντάς μας όλους να αγκαλιάσουμε τη μοναδικότητά μας και να γιορτάσουμε την ατομικότητά μας».

Ο κυβερνήτης Josh Green δήλωσε: «Όχι μόνο είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως εργαλείο για το καλό, αλλά είστε σε θέση να εμπνέετε ανθρώπους που δεν παίρνουν συχνά τα φώτα της δημοσιότητας.

«Το σπάσιμο των εμποδίων και η επιτυχία σας είναι πραγματικά αξιέπαινη και είμαι πολύ περήφανος που είστε πρεσβευτής της Χαβάης για τον κόσμο».

Το έργο του Rock που βοηθάει άλλα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα να αποδεχτούν τον εαυτό τους επαινέθηκε επίσης με τον Adrian Tam, τον συν-συντονιστή της ομάδας ποιότητας του νομοθετικού σώματος, να λέει: «Η ταυτότητά σας υπερβαίνει τις ετικέτες. Είσαι απλά ο Bretman Rock. Σε έναν κόσμο όπου είναι εύκολο να συμμορφωθείς, εσύ έχεις επιλέξει το δρόμο της αυτοέκφρασης.

«Η αίσθηση της μόδας [που έχετε] εξυμνείται για τη μοναδικότητά της. Οι τρόποι σας έχουν συμβάλει στην κανονικοποίηση της αποδοχής των ατόμων που μπορεί να είναι διαφορετικά, κάνοντας εμένα και τους φίλους μου να νιώθουμε επικυρωμένοι».

Εκτός από το γεγονός ότι είναι ο πρώτος γκέι άνδρας εξώφυλλο του Playboy, ο Rock υπήρξε το πρόσωπο της καμπάνιας Nike Pride και έζησε στην παγκόσμια περιοδεία Renaissance με επίτιμες συμμετέχουσες του Drag Race.
Δες και αυτό!