Η αμερικανίδα χορεύτρια/αθλήτρια πάγου Karina Manta έκανε coming out ως bisexual, σε ένα βίντεο που ανέβασε με τη φίλη της, Aleena. Στο βίντεο, τόσο η Karina όσο και η Aleena κάθονται σε ένα κρεβάτι, με την Karina μιλάει και την Aleena να παίζει κιθάρα και να τραγουδά.

Κάποια στιγμή βλέπουμε την Karina να ευχαριστεί τη φίλη/σύντροφό της για την υποστήριξή της, αποκαλύπτοντας ότι είναι σε σχέση για ένα χρόνο. “Σε ευχαριστώ που με περίμενες σε κάθε συζήτηση που σε ανέφερα απλά ως την καλύτερή μου φίλη”.

“Όχι γιατί δεν είσαι η καλύτερη φίλη μου, αλλά γιατί έπρεπε να πνίξω τις λέξεις ‘η αγάπη μου, η αγάπη μου, η αγάπη μου’ κάθε φορά”.

Συνέχισε, λέγοντας: «Δεν υπάρχει κανένας καλός τρόπος να σας πω ότι έχω πόσο αρρώστησα ζώντας μέσα στον φόβο. Πέρασα τον τελευταίο χρόνο ως δύο διαφορετικοί άνθρωποι, με τσάντες κάτω από τα μάτια μου για διάφορους λόγους. Σήμερα ξύπνησα με το μεγαλύτερο χασμουρητό, τέντωσα τα άκρα μου και είπα,” Είμαι η Karina , χαίρομαι που σε γνωρίζω μετά από τόσο καιρό. “

«Από εδώ και πέρα, θα περπατώ σε κάθε δωμάτιο χαμογελώντας, χωρίζοντας το πλήθος, κάνοντας το δρόμο μου. Θα σιγουρευτώ ότι ξέρουν ότι είμαι εδώ. Θα σιγουρευτώ ότι ξέρουν ότι είμαι μαζί σου…”