Διάσημα άτομα που έκαναν coming out ως bi+ το 2023

25/09/2023
από
Αν και έχουν γίνει κάποια βήματα τα τελευταία χρόνια, τα bi+ άτομα δεν αισθάνονται ακόμα ολοκληρωτικά μέρος της κοινότητας. Ευτυχώς όμως, πολλές διασημότητες αποφάσισαν φέτος να κάνουν coming out ως bi+, αυξάνοντας έτσι την ορατότητα. Ας δούμε κάποιες από αυτές!

Lil Nas X

Αν και έχει κάνει coming out ως γκέι εδώ και χρόνια, τον Ιανουάριο σε ανάρτηση του στο X δήλωσε ότι ίσως και να είναι bi. Μάλιστα στη συνέχεια αστειεύτηκε λέγοντας: “Αυτό είναι το τελευταίο μου coming out, το υπόσχομαι“.

Alison Brie

Η ηθοποιός έκανε ένα casual coming out ενώ βιντεοσκοπούσε ένα κλιπ με τον σύζυγο της για το Buzzfeed.

Jeff Molina

Ο πυγμάχος του UFC έκανε δημόσια coming out ως bi τον Μάρτιο μετά από ένα άσχημο περιστατικό, όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα προσωπικό βίντεο του Molina με έναν άλλο άνδρα.

Yung Miami

Η ράπερ των City Girls επιβεβαίωσε την αμφισεξουαλικότητά της – και το συνεχιζόμενο φλερτ της με την Megan Thee Stallion – σε ένα επεισόδιο της εκπομπής Revolt του Jason Lee τον Μάιο.

Josh Seiter

Τον Ιούνιο, ο πρώην διαγωνιζόμενος του Bachelorette έκανε coming out ως bi, αφού προηγουμένως είχε κάνει ως pansexual. Αποκάλυψε επίσης ότι είναι σε σχέση με έναν άνδρα που ονομάζεται David.

Wayne Brady

Ο ηθοποιός, γνωστός και από το How I met Your Mother, έκανε coming out ως pansexual τον Αύγουστο, σε μια συνέντευξη του στο περιοδικό People.
Δες και αυτό!