Στη φυλακή ο OnlyFans δημιουργός περιεχομένου Titus Low

18/10/2022
από
titus low

Ο OnlyFans δημιουργός περιεχομένου, Titus Low, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών εβδομάδων, για παραβίαση αδικημάτων, βάσει του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας της Σιγκαπούρης.

Αν και η “κατανάλωση” πορνογραφίας είναι νόμιμη στη Σιγκαπούρη, η πώλησή της είναι παράνομη. Σύμφωνα με το CNN, ο Low ομολόγησε την ενοχή του για τις κατηγορίες, και του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 δολαρίων Σιγκαπούρης. Θα μπει στη φυλακή από την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Σε ένα βίντεο στο YouTube, ο Low χειροκρότησε με ειρωνεία τους συντηρητικούς νόμους που τον έχουν φέρει σε αυτό το σημείο.

«Δημιουργώ περιεχόμενο μόνο για άτομα ,που είναι στην ηλικία μου, και θέλουν να μπορούν να έχουν περιεχόμενο να δουν. Όλα αυτά είναι κατά βάση συναινετικά. Δεν αναγκάζω κανένα άτομο να παρακολουθήσει το περιεχόμενό μου, ούτε υποχρεώνω κανέναν να πληρώσει. Δεν είναι ανοιχτό για δημόσια κατανάλωση, και αν δεν εμποδίζω τη ζωή και τον τρόπο ζωής του ατόμου που με ανέφερε, γιατί αυτό εμποδίζει τη δική μου;»

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο Low μοιράστηκε, επίσης, ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TITUS LOW (@titusslow)

 «Γεια σας παιδιά, όπως όλοι γνωρίζετε, θα πάω φυλακή πολύ, πολύ σύντομα. Φοβάμαι για το τι πρόκειται να ζήσω, και τι θα ακολουθήσει για μένα. Οι εμπειρίες του να με χαρακτηρίζουν, να με μισούν, να με κρίνουν, και να απομονώνουν είναι εντελώς συναισθηματικά τρομακτικές, ειδικά αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι έκανα ό,τι μπορούσα για να τα βγάλω πέρα, ​​και πώς αυτή η επαγγελματική επιλογή ήταν ο τρόπος μου για να βγάζω τα προς το ζην».

Συνέχισε:

«Δεν είναι εύκολο για μένα να είμαι ο εαυτός μου δημόσια, όπως πολλοί από εσάς μπορεί να νομίζετε. Παρόλο που αποκαλώ τον εαυτό μου δημιουργό του «Onlyfxns» συνεχώς, αναρωτιέμαι πάντα, αν αυτό το «εγώ» είναι αυτό που πρέπει να συνεχίσω να δείχνω στο κοινό. Αγαπώ αυτό που κάνω και (προσπαθώ) να κάνω αυτό που αγαπώ, αλλά υποθέτω ότι η ζωή έχει άλλα σχέδια για μένα! Όσο λείπω, θέλω απλώς η οικογένειά μου και τα τέσσερα γούνινα μωρά μου να είναι καλά. Ελπίζω να με υποστηρίξετε στο ταξίδι μου, καθώς σας παίρνω μαζί μου στον δρόμο μου, για να γίνω καλύτερος άνθρωπος, καθημερινά.»

Αν και αυτοί οι συντηρητικοί νόμοι σίγουρα υπάρχουν στη Σιγκαπούρη, είναι αξιοσημείωτο ότι ο Low είναι ο πρώτος δημιουργός του OnlyFans, που διώκεται σε αυτόν τον βαθμό στη χώρα. Πολλοί από τους υποστηρικτές του Low πιστεύουν ότι η επιβολή αυτών των συντηρητικών νόμων, γίνεται σε εκείνον λόγω ομοφοβίας, επειδή ο ίδιος είναι ανοιχτά bisexual.

Δυστυχώς, προς το παρόν, φαίνεται ότι η ποινή του Low είναι μη αναστρέψιμη. 
Δες και αυτό!