Παλαιστής του UFC έκανε coming out ως bisexual μετά την παράνομη κυκλοφορία σεξουαλικού βίντεο

20/03/2023
από
Να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του αποφάσισε ο Jeff Molina, ένας Αμερικανός παλαιστής του UFC, μετά την παράνομη κυκλοφορία ενός σεξουαλικού του βίντεο με έναν άλλον άνδρα.

«Όχι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο ήθελα να το κάνω αυτό (το coming out), αλλά μου πήραν την ευκαιρία να το κάνω όταν θα ήμουν έτοιμος», έγραψε ο ίδιος σε ανακοίνωση που ανέβασε στο Twitter.

«Προσπάθησa να κρατήσω τη προσωπική μου ζωή μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έβγαινα με κορίτσια σε ολόκληρη τη ζωή μου και καταπίεζα συναισθήματα που είχα κατά τη διάρκεια του Λυκείου που ήμουν στην ομάδα πάλης, σε όλο το κολέγιο που ακολουθούσα το MMA, ακόμα και αφού έκανα πραγματικότητα μέρος του ονείρου μου και μπήκα στο UFC».

«Η σκέψη ότι οι φίλοι μου, οι συμπαίκτες μου και οι άνθρωποι που θαυμάζω θα με δουν διαφορετικά – και κυρίως θα μου συμπεριφέρονται αλλιώς – για κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω ήταν κάτι που δεν μπορούσα να διαχειριστώ».

https://twitter.com/jmolina_125/status/1636776962722086913?s=20

«Σε ένα άθλημα όπως αυτό, όπου η πλειονότητα των οπαδών είναι ομοφοβικοί, δεν έβλεπα τον εαυτό μου να κάνει κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της καριέρας μου.

«Ήθελα να γίνω γνωστός για τις δεξιότητές μου και για όσα αφιέρωσα τα τελευταία 11 χρόνια της ζωής μου και όχι (να γίνω γνωστός) ως ο “bi UFC μαχητής” που είμαι σίγουρος ότι θα μεταφραστεί σε “gay μαχητής του UFC”».

https://www.instagram.com/p/CPjENbGJTNZ/

«Σε αυτό το απαίσιο διαταραγμένο άτομο που αποφάσισε να δημοσιεύσει αυτό (το βίντεο), εύχομαι μόνο να άξιζε τον κόπο.

Στο τέλος της ημέρας γνωρίζω τον χαρακτήρα μου, την ηθική μου και ποιος είμαι ως άνθρωπος. Όσο κι αν με μισούν, λαμβάνω την ίδια υποστήριξη».

 
Δες και αυτό!