Ένας ακόμη χαρακτήρας του “The Walking Dead” κάνει coming out ως gay

20/03/2017
από

*spoilers alert*

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός ενός χαρακτήρας από την επιτυχημένη δραματική σειρά με ζόμπι των Ηνωμένων Πολιτειών The Walking Dead, επιτέλους επιβεβαιώνεται στο τελευταίο επεισόδιο.

Ο Paul ‘Jesus’ Rovia, που τον ενσαρκώνει ο Βρετανός ηθοποιός Tom Payne κάνει coming out στην 7η season στο επεισόδιο: “The Other Side” , που θα παιχτεί στην Αμερική σήμερα, 20 Μαρτίου.

Ο Jesus είναι ο 6ος κατά σειρά LGBT χαρακτήρας που παρουσιάζεται στη σειρά, μετά την Tara (Alanna Masterson), τον Aaron (Ross Marquand), την Denise (Meritt Wever), την Alisha (Juliana Harkavy) και τον Eric (Jordan Woods-Robinson).

Ο δημιουργός της σειράς, Robert Kirkman, είχε δηλώσει, ότι το δεύτερο μισό της 7ης season θα παρακολουθούσαμε την εξερεύνηση της σεξουαλικότητας του Jesus κι είχε συμπληρώσει, ότι η ποικιλομορφία είναι πολύ σημαντική για τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι υπέροχοι gay χαρακτήρες στα σενάρια, γιατί υπάρχουν πολλοί υπέροχοι gay άνθρωποι στην πραγματική ζωή” , δήλωσε και πρόσθεσε για τον Jesus: “Θέλω ο Jesus να είναι ένας χαρακτήρας, που η σεξουαλικότητά του είναι τόσο ασήμαντη, όσο και του Rick, ή όσο κάθε άλλου ετερόφυλου χαρακτήρα. Οπότε, δεν κάνουμε focus μόνο σ’ αυτό και δεν θα αποτελέσει βασικό στοιχείο στην ιστορία του ο σεξουαλικός του προσανατολισμός… αλλά θα βρίσκεται με κάποιον κάθε τόσο… πριν βγει έξω να κυνηγήσει κάνα ζόμπι. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!