Ο 21χρονος Βαγγέλης από την Αθήνα μας χρειάζεται

02/09/2020
από
Βαγγέλης, crownfunding
Ο 21χρονος Βαγγέλης

Ο νεαρός Βαγγέλης είναι ένας τρανς άνδρας, που ζει στην Αθήνα. Χρειάζεται τη στήριξή μας, με σκοπό να προχωρήσει τη διαδικασία της φυλομετάβασής του.

Βαγγέλης, crownfunding
Ο 21χρονος Βαγγέλης

Όπως έχουμε επισημάνει και σε άλλα αντίστοιχα άρθρα, το ελληνικό κράτος δεν καλύπτει σχετικά ιατρικά έξοδα.

Γι’ αυτό, η αλληλεγγύη μας, είναι ζωτικής σημασίας για τα τρανς νεαρά άτομα.

Ο Βαγγέλης μοιράζεται τα εξής στο κείμενό του:

Γεια σας! Το όνομά μου είναι Βαγγέλης και είμαι 21 ετών. Ζω στην Αθήνα και είμαι τρανς άτομο (ftm). Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, γιατί δε με αποδέχονται καθόλου και δε θέλω να με βοηθήσουν. Oπότε δεν έχω βοήθεια από κανέναν, γιατί δεν μπορώ να βρω δουλειά πουθενά, όσο και αν προσπαθώ, επειδή η εμφάνισή μου είναι τελείως διαφορετική από το όνομα της ταυτότητάς μου. Δεν την έχω διορθώσει ακόμα. Δε λαμβάνω οποιοδήποτε εισόδημα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώσω τα έξοδα για την top surgery, που κοστίζει 4.500 και τις ορμόνες, που πρέπει να πάρω. Ούτε το κράτος, ούτε κάποιο ίδρυμα, ούτε οργανισμός καλύπτει τα χρήματα στο ελάχιστο.

Έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα με τη δυσφορία μου, που επιβαρύνει την ψυχική και σωματική μου υγεία, που είναι σε άθλια κατάσταση. Οι πόνοι από τους επιδέσμους που φοράω είναι αφόρητοι, επειδή τα στήθη μου είναι τεράστια και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, χωρίς αυτούς. Ξεκινώ αυτήν την εκστρατεία, έτσι ώστε με την πολύτιμη βοήθειά σας, να μπορέσω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να αλλάξω τη ζωή μου. Θέλω να εργαστώ, να σπουδάσω και να αλλάξω τον εαυτό μου. Να ζήσω τη ζωή μου, όπως όλα τα άτομα αξίζουν. Παρακαλώ, βοηθήστε με να αποδείξω ότι οι τρανς άνθρωποι είναι ορατοί και πολύτιμοι και ότι μπορούμε. Σας ευχαριστώ πολύ, από τα βάθη της καρδιάς μου, για τη βοήθεια και την υποστήριξή σας. Αυτό σημαίνει πραγματικά τα πάντα για μένα και κυριολεκτικά δε θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσάς και την πολύτιμη βοήθειά σας. Ας κάνουμε μερικά όνειρα πραγματικότητα. Παρακαλώ, βοηθήστε και πάλι σας ευχαριστώ!

Ας βοηθήσουμε τον Βαγγέλη να προχωρήσει κάνοντας μία δωρεά εδώ.


 

Με τη βοήθεια όλων μας η Αριάνδη έφτασε σχεδόν τον στόχο της! Ας κάνουμε την ίδια προσπάθεια για τον Γάιο, και τον Δημήτρη από τη Θεσσαλονίκη, και τώρα για τον Βαγγέλη από την Αθήνα!

https://avmag.gr/128401/o-gaios-apo-ti-thessaloniki-chreiazetai-ti-stirixi-olon-mas/

 




Δες και αυτό!