Ρώσος γιατρός στραγγάλισε, τεμάχισε & έβαλε στον φούρνο τρανς γυναίκα

27/04/2019
από

Ένας Ρώσος γιατρός ομολόγησε τη δολοφονία, τον τεμαχισμό και το μαγείρεμα μιας τρανς γυναίκας. Ο λόγος για τον 27χρονο Mikhail Tikhonov.

Το Daily Mail ανέφερε ότι το ζευγάρι συναντήθηκε σε νυχτερινό κλαμπ, πήγε στο σπίτι της κοπέλας, έκαναν σεξ και τότε ο Tikhonov συνειδητοποίησε ότι η κοπέλα είναι μία τρανς κοπέλα. Αμέσως, την στραγγάλισε στο κρεβάτι της.

Πηγή της αστυνομίας περιέγραψε τα εξής: «Η Nina τον προσκάλεσε στο σπίτι της. Συνέχισαν να πίνουν αλκοόλ και άρχισαν να κάνουν σεξ. Διαπίστωσε ότι η ερωτική του σύντροφος ήταν τρανς. Προσπάθησε να συνεχίσει το σεξ, αλλά τελικά την άρπαξε από το λαιμό και την στραγγάλισε. Σταμάτησε μόνο όταν δεν είχε άλλα σημάδια ζωής» .

Ο Tikhonov έπειτα “αποφάσισε να απαλλαγεί από τη σωρό της” και τη μετέφερε στο μπάνιο, όπου την τεμάχισε. Τμήματα από το σώμα της βρέθηκαν στον φούρνο και στην τουαλέτα. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι ήταν κανίβαλος,. Το κεφάλι και τα άκρα της τα έβαλε σε μια βαλίτσα και τα πήρε στο σπίτι του για να τα πετάξει αργότερα σε κάδο απορριμμάτων. Εκείνη τη στιγμή τον έπιασε η αστυνομία, όταν βρήκαν το κεφάλι της κοπέλας, το οποίο είχε καλύψει με αλάτι για να “απαλλαγεί τη μυρωδιά.” 

Ο Tikhonov αντιμετωπίζει μέχρι και 20 χρόνια φυλάκισης εάν καταδικαστεί για δολοφονία.




Δες και αυτό!