Γκέι άνδρες συζητούν για τον σκοπό του Grindr

26/04/2024
από
Άλλη μια μέρα, άλλο ένα viral screenshot από το Grindr. Αυτή τη φορά, γκέι άνδρες συζητούν στο X για το νόημα της εφαρμογής γνωριμιών: «Είναι μόνο για σεξ ή μπορεί κάποιος να περιμένει κι άλλου είδους σύνδεση;».

Η συζήτηση ξεκίνησε με μια ανάρτηση στο X από έναν χρήστη με το όνομα Amaan, ο οποίος δημοσίευσε ένα screenshot με τη λεζάντα: «Grindr, ποτέ δεν αποτυγχάνεις να με απογοητεύσεις!». Στο screenshot, ενημερώνει έναν άλλο χρήστη του Grindr ότι λόγω μιας επερχόμενης χειρουργικής επέμβασης στο λαιμό, δεν είναι σε θέση να κάνει τίποτα στοματικό. Το άλλο άτομο ρωτάει αν μπορεί να είναι bottom, στο οποίο ο Amaan απαντάει: «Ενσυναίσθηση, κατάλαβα».

Η ανάρτηση του Amaan τράβηξε αμέσως την προσοχή της γκέι πλευράς του X. Εν ολίγοις, τα σχόλια της πλειοψηφίας κατέληξαν σε μια ερώτηση: «Τι περίμενε;». Εξάλλου, το Grindr είναι γνωστό για αυτού του είδους τις γνωριμίες, και ο ίδιος ο Amaan είχε μιλήσει ακόμη και για στοματικό σεξ νωρίτερα στη συζήτηση (και μάλιστα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή τα μεσάνυχτα.) Ή τουλάχιστον, αυτό υποστήριξαν οι περισσότεροι χρήστες που είδαν το παραπάνω screenshot.

Αλλά ο Amaan στάθηκε στο ύψος του, επισημαίνοντας ότι το Grindr αυτοδιαφημίζεται ως «μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που προορίζεται να συνδέει ανθρώπους στην κοινότητα».

«Λοιπόν, αυτό λέει ο ιστότοπός του», συνέχισε. «Τώρα είναι εντελώς διαφορετικό θέμα ότι κάποιοι από εσάς το έχουν αναγάγει σε ένα διαδικτυακό στέκι για s3x, το οποίο είναι απολύτως εντάξει, αλλά εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς».

Ωστόσο, άλλοι επεσήμαναν ότι το Grindr πρέπει να ονομάζεται ως εφαρμογή δικτύωσης, επειδή η ανάδειξη των ρητών χρήσεών του δεν θα άρεσε στα στρέιτ άτομα.

Παρόλα αυτά, ο Amaan φάνηκε αναστατωμένος που μια συζήτηση σχετικά με την εγχείρησή του θα αντιμετωπιζόταν με μια ερώτηση που αφορά τα σεξουαλικά απόρρητα.
Δες και αυτό!