Τίτλοι τέλους για την εκπομπή του Alec Baldwin, μετά από το ομοφοβικό του σχόλιο

27/11/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Τέλος στην τηλεοπτική εκπομπή (Up Late) του Alec Baldwin, έβαλε το δίκτυο MSNBC, με τον γνωστό ηθοποιό να κατηγορεί ανοιχτά «την φονταμενταλιστική πτέρυγα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας».

Η απόφαση του καλωδιακού καναλιού, ήρθε μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, όταν ο Baldwin αποκάλεσε μπροστά στην κάμερα έναν φωτογράφο «cocksucking fag».

«Έχετε την φονταμενταλιστική πτέρυγα της gay κοινότητας – τον Rich Gerraro και τον Andrew Sullivan- είναι εκεί έξω, σας έχουν κατακτήσει», δήλωσε στο ειδησεογραφικό site Gothamist. O Ferraro είναι ο επικεφαλής-εκπρόσωπος της LGBT ομάδας Glaad, ενώ ο Sullivan είναι ένας διάσημος blogger.

«Rich Ferraro, αυτός είναι πιθανόν ένας από τους μεγαλύτερους θριάμβους σου», δήλωσε ο Baldwin. «Σκότωσαν την εκπομπή μου. Και πρέπει να αναλάβω κάποια ευθύνη για αυτό από μόνος μου».

Το MSNBC τερμάτισε την εκπομπή δύο εβδομάδες μετά το ομοφοβικό σχόλιο του ηθοποιού-παρουσιαστή. Ο ίδιος προσπάθησε αρχικά να διασκεδάσει τις αντιδράσεις, αμφισβητώντας ότι χρησιμοποίησε τη λέξη «Fag», ενώ ζήτησε συγνώμη για το «cocksucking». Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι θα είναι περισσότερο προσεχτικός στο μέλλον.

«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε από κοινού ότι το ‘Up Late’, δεν θα συνεχίσει στο MSNBC», δήλωσε το δίκτυο και ο εκπρόσωπος του Baldwin, Matthew Hiltzik, σε κοινή ανακοίνωση. Το δίκτυο πρόσθεσε: «Αποτελεί μια κοινή απόφαση και ευχόμαστε στον Alec τα καλύτερα».

πηγή: www.thaguradian.com

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!