Το ζεϊμπέκικό σου είναι πολύ ανδρικό, Λάκη μου

0
527
Καλεσμένος στο Πρωινό του ANT1 βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει στις όχι και τόσο αθώες (και καθόλου προβληματικές) ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής – δημοσιογράφος που έχει αναλάβει το κομμάτι της ενημέρωσης στην εκπομπή, θέλησε να εκφράσει μια απορία στον σχεδιαστή και επιχειρηματία.

«Εσύ τώρα φοράς φούστα. Το ζεϊμπέκικό σου, μην το πάρεις ούτε σεξιστικά ούτε τίποτα άλλο, είναι πολύ αντρικό, είναι πολύ βαρύ, ωραίο ζεϊμπέκικο. Έχω μια προσωπική απορία, το ντύσιμό σου το οποίο δεν παραπέμπει ούτε σε άντρα ούτε σε γυναίκα, είναι ένα προσωπικό στυλ, γιατί επιλέγεις να ντύνεσαι έτσι;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε τα εξής:

«Τι θες, να ντύνομαι σαν τον Snik; Θα με τρελάνετε; Έχετε δει αυτή τη στιγμή πώς ήταν τα show μόδας στην Αμερική; Δεν υπάρχει άντρας που να μη φοράει κομπινεζόν, που να μη φοράει τα πάντα. Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει».

Άντε τώρα να εξηγήσεις στον Λιάγκα ότι οι φούστες, όπως και το ζεϊμπέκικο δεν έχουν φύλο. 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!