Το θεματικό πάρτι του Λάκη Γαβαλά στο Lighthouse Athens στις 19/05

18/05/2022
BROWN HOTELS X Lakis Gavalas

Τα Brown Hotels συνεργάζονται με το style icon Λάκη Γαβαλά για μία σειρά από απροσδόκητα θεματικά πάρτυ! To πρώτο themeparty θα γίνει στο ξενοδοχείο Lighthouse Athens την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 21:00.

Τι ενώνει το Λάκη Γαβαλά και τα Brown Hotels? Μα φυσικά τα πιο εκκεντρικά parties της Αθήνας!

Απόλυτα ανατρεπτικά, τα Brown Parties θα είναι θεματικά με εκλεκτούς DJ και φαντασμαγορικές εκπλήξεις! Edgy, τολμηρός και με σκέψη out-of-the-box, ο Λάκης Γαβαλάς ενσαρκώνει απόλυτα το DNA και τη φιλοσοφία της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων, που αγκαλιάζει όλα τα νέα κινήματα πριν αυτά γίνουν τάσεις, είναι inclusive, συναρπαστικά και ανατρεπτικά!

Ξεκινώντας από το ξενοδοχείο LighthouseAthens την Πέμπτη 19 Μαΐου2022, το style icon Λάκης Γαβαλάς, επιμελείται μία σειρά από θεματικά parties που σκοπό έχουν να εκπλήξουν ευχάριστα με τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την ανατρεπτική φύση τους όλους όσους παρευρεθούν.

Στο LighthouseAthens, οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν μία ξεχωριστή βραδιά που περιλαμβάνει setmenu €38/άτομο (χωρίς ποτό), καθώς και ψαγμένα signaturecocktails, με την παρουσία εντυπωσιακών καλλιτεχνικών εμφανίσεων και celebrities αύρα που θα συζητηθεί.


Για πληροφορίες και κρατήσεις: 693 66 82 487 ή στο [email protected]
www.brownhotels.com/party
Δες και αυτό!