Το Lighthouse Athens ανοίγει τις πόρτες του 1η Απριλίου 2022, την πιο.. παιχνιδιάρικη ημέρα του χρόνου!

31/03/2022
Lighthouse Athens

Η Αθηναϊκή ζωή ανανεώνεται την πρώτη ημέρα της πιο exciting σεζόν του χρόνου, με την άφιξη του Lighthouse Athens της οικογένειας Brown Hotels. 220 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που συνδυάζουν την baroque αισθητική με μοντέρνες urban πινελιές, συνθέτοντας ένα άκρως πρωτοποριακό design.

Lighthouse-Athens

Το νέο ξενοδοχείο, αποτελεί mustvisit προορισμό για τους local εξερευνητές, όσο και για τους τουρίστες, διαθέτει All day café barrestaurant στον 1ο όροφο με θέα το νέο σιντριβάνι της πλατείας Ομονοίας, Rooftop BarRestaurant στο 10ο όροφο με πισίνα και πανοραμική θέα της Αθήνας, καθώς και Meeting rooms για τους business ταξιδιώτες.

Lighthouse-Athens

Ο νέος χώρος, θα αποτελέσει πόλο έλξης και για τους fitness & wellness afficionados, καθώς διαθέτει σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αλλά και ένα από τα πιο απολαυστικά spa της πόλης.

Lighthouse-Athens

Το κτήριο του Lighthouse Athens είναι εμβληματικό και αποτελεί ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου La Mirage, με την υπογραφή του Σταύρου Πέππα από το αρχιτεκτονικό γραφείο SP Architect & Partners.

Lighthouse-Athens

Στο ξενοδοχείο κυριαρχούν οι φιλόξενες αποχρώσεις του μπλε και πράσινου, ενώ τη διαφορά κάνουν οι χαρακτηριστικές πινελιές των μαύρων και χρυσών λεπτομερειών, τα μαρμάρινα και μπρούτζινα στοιχεία, οι πολυέλαιοι, οι βελούδινοι καναπέδες και οι καθρέπτες. Με την άφιξη του Lighthouse Athens, η Brown Hotels συμβάλλει δυναμικά στην αναβίωση της αίγλης της Ομόνοιας και την ανάπτυξη της περιοχής και μέσα στο προσεχές διάστημα θα λειτουργήσει και το πολύαναμενόμενο underground club, που υπόσχεται να περάσει την διασκέδαση σε καινούργια επίπεδα.

Lighthouse-Athens

Μέσα στο 2022, ο ξενοδοχειακός Όμιλος θα εγκαινιάσει ακόμα τρία ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα τα: Brown Spices, Domino House και House Sans Rival, ενώ αναμένεται να εγκαινιαστούν και τα πρώτα resorts της αλυσίδας στην Κόρινθο, Χαλκίδα, Ερέτρια, Κέρκυρα και Χανιά. Το επενδυτικό πλάνο της Brown Hotels για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 40 ξενοδοχεία και resorts, τα όποια βρίσκονται ήδη στο στάδιο της κατασκευής και της ανάπτυξης.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Brown Hotels μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.brownhotels.com




Δες και αυτό!