Ένα αρχικό μέλος των X-Men, δηλώνει πως είναι gay! Είναι ο Iceman και θα το ανακαλύψετε στο «All-New X-Men #40«, όπου ο μεταλλαγμένος Bobby Drake βγαίνει και δηλώνει gay. Όλα αυτά συμβαίνουν κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με την Jean Grey (Phoenix) σχετικά με ορισμένα σεξιστικά σχόλια για την Magik.

Σε αυτό το βιβλίο, χάρη στα άλματα στο χρόνο βλέπουμε τον Iceman έφηβο να ζει στο σήμερα μαζί με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του. Αλλά πως είναι δυνατό ο παλιός Iceman να είναι straight (όπως φαίνεται τα τελευταία χρόνια σε όλες τις ιστορίες των X-Men) και ο έφηβος Iceman να είναι gay; Η teen έκδοση του υπερήρωα προσπαθεί να δώσει μια εξήγηση: «…. ίσως γιατί δεν μπορούσε να ανεχτεί να είναι μεταλλαγμένος και gay σε μια κοινωνία που έχει προβλήματα και με τους δύο; Και ίσως ήταν πιο εύκολο να κρύψει από το το άλλο;»

Για να μάθουμε πώς είναι πραγματικά τα πράγματα θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία και ιδίως τις σχέσεις μεταξύ του νέου και του παλαιού Iceman.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!