Το Πάρκο Τσέπης (Γωνία Μιχαήλ & Αγαπηνού, Θεσσαλονίκη) θα φιλοξενήσει από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη δράσεις του REclaim PRIDE – Thessaloniki. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εργαστηρίων/εκδηλώσεων:

Δευτέρα 16 Μαΐου στις 19:30: Φεμινιστικό/ΛΟΑΤΚΙΑ+ Καλλιτεχνικό Workshop με τις Witches Fight Back

Τρίτη 17 Μαΐου στις 20:30: Προβολή του Ντοκιμαντέρ «οι Γάμοι της Τήλου» και συζήτηση με τον σκηνοθέτη της, Παναγιώτη Ευαγγελίδη

Τετάρτη 18 Μαΐου στις 19:00: Εργαστήρι από τον Ανοιχτό Συντονισμό Θεσσαλονίκης για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης Τρανς Θυμάτων

Πέμπτη 19 Μαΐου στις 19:30: Εκδήλωση/Συζήτηση: «Από το Βιετνάμ μέχρι τη Ρωσία, φεμινιστικές και ΛΟΑΤΚΙΑ+ αντιστάσεις ενάντια στον πόλεμο»

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.