Τα ζώδια της εβδομάδας (21-27/03)

krios

Κριέ αυτή η εβδομάδα, ίσως ξεκίνησε λίγο πιεστικά αλλά μην ψαρώσετε γιατί όλα φτιάχνουν από την Τετάρτη. Εντάξει μπορεί να μην φτιάχνουν και όλα εντελώς αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι καλύτερα από ψυχολογικής άποψης. Πέμπτη δικαιούστε να πείτε και κανένα όχι σε κάποια έξοδο και να κάτσετε μέσα να χαλαρώσετε με τον εαυτό σας και μόνο. Εντάξει πολλές φορές ο εαυτό σας δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα παρέα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα. Παρασκευή και Σαββατοκύριακο πια έχει περάσει οποιαδήποτε φάση οπότε κάνετε ό,τι θα κάνατε και κανονικά απλά προσοχή την κυριακή γιατί μπορεί να σκάσει κάποια υποχρεώσει που είχατε βγάλει από το μυαλό σας.

 

tauros

Αυτή η εβδομάδα επικοινωνιακά είναι πολύ καλή για εσάς ταύροι μου. Θα έχετε πολλές επαφές με κόσμο που ίσως δεν περιμένατε και μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να συζητήσετε και για μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια. Αλλά κακά τα ψέματα εσάς σας ενδιαφέρουν περισσότερο τα ερωτικά, αλλά και γι αυτό η εβδομάδα είναι ιδανική γιατί είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως ναι, αν είναι να βρείτε γκόμενο άμεσα αυτή είναι η εβδομάδα που θα συμβεί, λόγω αυτής της επικοινωνιακής αυτής. Από Παρασκευή βέβαια όλα αυτά θα καταλαγιάσουν οπότε βιαστείτε γιατί δεν ξέρουμε πως θα είναι το Σαββατοκύριακο γιατί υπάρχει περίπτωση να πέσει αρκετή δουλειά οπότε δεν θα έχετε χρόνο και κυρίως διάθεση να ασχοληθείτε με τα κοινωνικά σας.

 

didymos

Δίδυμοι μου αυτή η εβδομάδα ξεκινάει λίγο στριμόκωλα για εσάς γιατί μπορεί να προκύψουν οικονομικά θέματα και μπορεί να φάτε παραπάνω χρήματα απ όσα υπολογίζατε αλλά αφού σας προειδοποίησα εγώ, μην το φοβηθείτε και απλά κάνετε λίγη οικονομία. Αν προσπαθείτε να κατακτήσετε κάτι ή κάποιον και σας κάνει κορδελάκια και ιστορίες, μην αγχωθείτε γιατί από Τετάρτη τελικά θα πέσει στα πόδια σας σαν ώριμο σύκο, φίλες μου. Εδώ λέει πως προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να κάνετε εξτρίμ σπορτς αλλά ας παραδεχτόυμε πως δεν πρόκειται οποότε ας πάτε απλά στο γυμναστήριο. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε διάθεση να βγείτε και να γνωρίσετε κόσμο και θα συμφωνήσω με τα άστρα γιατί σας χρειάζεται. μπορεί να προκύψει και κάποιο οικογενειακό θέμα αλλα θα περάσει ξυστά και δεν θα σας αποασχολήσει πάνω από μία μέρα. Να κάνετε νήμα.

 

karkinos

Είναι η καλύτερη εβδομάδα του Μαρτίου τούτη εδώ. Μπορείτε να βασίζεστε στην ενέργεια που εκπέμπετε γιατί εκπέμπετε και αρκετή. Είστε ελκυστικοί, μυστηριώδεις και άλλα τέτοια που σας λεμε και φουσκώνουν τα μυαλά σας. Ασφαλώς δεν θα συνέβαινε τίποτα από όλα αυτά αν τα άστρα δεν ήταν σε τόσο ευνοϊκή θέση αλλά τέλος πάντων. Μπορείτε να καταφέρετε αρκετά πράγματα αυτή την εβδομάδα χωρίς πολλή προσπάθεια, οπότε εκμεταλλευτείτε το. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να μην έχετε όρεξη για πολλά πολλά αλλα είναι 3 πολύ καλές μέρες (βάζω και την παρασκευή μέσα) για να συγκεντρωθείτε και να μελετήσετε, κάποιο βιβλίο ξερωγω ή να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με τις σπουδές σας. Αυτά.

 

leon

Έτσι όπως ξεκινάει η εβδομάδα θα πρότεινα να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας γιατί πιθανότατα θα έχει δίκιο οπότε μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε. Κάνετε ό,τι θέλετε. Αν είναι να ξεκινήσετε κάτι καινουριο, τολμήστε το και ξεκινήστε το, το πολύ μέχρι Πέμπτη γιατί πραγματικά αυτές οι μέρες είναι ιδανικές οπότε είναι κρίμα να πάνε χαμένες. Υπέροχος αστρολογικός χάρτης. Εντάξει ερωτικά μπορεί να μην βλέπω και τίποτα σπουδαίο, βασικά δεν βλέπω τίποτα απολύτως αλλα δεν πειράζει γιατί όλα τα υπόλοιπα θα δουλεύουν ρολόι ασπούμε. Το Σαββατοκύριακο καθίστε βάλτε πλάνο για τις επόμενες εβδομάδες και μην διστάσετε να βάλετε τεράστιους στόχους. Τα λέω πολύ αστρολογικά.

 

parthenos

Αυτή την εβδομάδα έχεις μία τεράστια ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς. Πραγματικά δεν ξέρω τι σε έπιασε αλλά αν δεν καταντήσει εκνευριστικό καλό θα ήταν να το χρησιμοποιήσεις και επενδύσεις στην ομαδικά δουλειά και τη συντροφικότητα μπας και φτιάξεις λίγο τη φήμη που έχεις ως ενα από τα χειρότερα ζώδια του σύμπαντος (κάτι που είναι ασφαλώς αλήθεια). Τετάρτη – Πέμπτη προσπάθησε να είσαι αίλουρος και να μην είσαι δυσκοίλιος και δυσκίνητος γιατί έτσι το λέω εγώ. Την Παρασκευή μπορεί να σκάσει κάποιο θέμα που θα σου ανάψει τα λαμπάκια αλλά προσπάθησε να είσαι κυρία και να έχεις υπομονή για να μπορείς μετά να βγεις από πάνω. Το Σαββατοκύριακο θα είναι καλό. Μπορείς αν θες να τα ξανασμίξεις με έναν παλιό σου σύντροφο. Εγώ δεν το εγκρίνω βέβαια αλλά εντάξει.

 

zygos

Συμβαίνουν πολλά πράγματα στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και λίγο σου έχουν σπάσει τα νεύρα και συναισθηματικά νιώθεις κάπως μετέωρος. Αλλά αυτή την εβδομάδα νομίζω πως φτιάχνουν κάπως τα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως πρέπει και λιγάκι να κουνήσεις τον κώλο σου γιατί από μόνα τους τα άστρα δεν μπορούν να κάνουν και σπουδαία πράγματα. Προσπάθησε να καταγράψεις όσο είναι δυνατόν, τις λεπτομέρειες από τα θέματα που σε απασχολούν, ξεχώρισε το ένα από το άλλο και αντιμετώπισε τα ως μονάδες γιατί όλα μαζί δεν μπορώ να τα διαχειριστώ ούτε εγώ που είμαι τέλεια σε γενικές γραμμές. Αυτή λοιπόν την εβδομάδα ευνοείται αυτή ακριβώς η διαδικασία. Το Σαββατοκύριακο καλά. Βάλε λέει αν θες νέους στόχους αλλά εγώ λέω να ξεμπερδέψεις με τους παλιούς πρώτα. δεν είσαι και για πολλά πολλά.

 

skorpios

Σκορπιουδάκια μου καλά και όμορφα και τέτοια. Στην αρχή της εβδομάδας έχετε ό,τι χρειάζεστε για να φέρετε σε πέρας αυτή την απαιτητική εβδομάδα. Όχι μόνο να τη φέρετε σε πέρας αλλά να ξεχωρίσετε κιόλας και να είστε η βασίλισσα του πάρτυ μέχρι την Παρασκευή. Εντάξει, ίσως χρειαστεί να παραμερίσετε τον εγωισμό σας την Πέμπτη μπας και γίνει καλύτερα η δουλειά αλλά σε γενικές γραμμές εσείς κρατάτε το κλειδί της επιτυχίας. Το Σαββατοκύριακο αν και δεν το περιμένατε, θα είναι χαλαρωτικό και προτείνουμε να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας. Εδώ πέρα λέει να μην εκπλαγείτε αν μάθετε κάποιο πικάντικο μυστικό ενός φίλου, που είμαι σίγουρη πως δεν θα εκπλαγείτε γιατί εσείς έχετε κάνει χειρότερα. Σας αγαπώ.

 

toxotis

Λοιπόν εσένα η εβδομάδα ξεκινάει κάπως ξενέρωτα με λίγα μπερδέματα και αναθεωρήσεις αλλά από Τετάρτη φεύγει όλο αυτό και αναλαμβάνεις δράση. Κανόνισε τις πρώτες μέρες να επικεντρωθείς στην επικοινωνία περισσότερο και λιγότερο στην εξέλιξη των θεμάτων σου. Έχεις διάθεση για οργάνωση και φιλοσοφία και γενικά τα κεφάλια μέσα γιατί έτσι πρέπει τέλος πάντων. Από Πέμπτη μπορείς αν θες να πάρεις και κάποια ρίσκα που ίσως φοβόσουν στο παρελθόν αλλά τώρα λέω να μην τα φοβηθείς γιατί μια ζωή την έχουμε. Μπορείς να καταφέρεις το, μέχρι πρότινος, ακατόρθωτο στα μάτια σου. Το Σαββατοκύριακο χαράλωσε και δώσε βάση στις λεπτομέρειες πριν ξεκινήσεις την επόμενη εβδομάδα σου. Ο καιρός περνάει.

 

aigokerosΕ αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κοινωνικοποιηθείς κομματάκι αλλιώς κι εγώ δεν ξέρω τι θα γίνει. Στην αρχή της εβδομάδας προσπάθησε να βρεις ανθρώπους με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Έχεις αρκετή ενέργεια που οφείλεις να διοχετεύσεις σε κάτι δημιουργικό οπότε όσο περνάνε οι μέρες χάνεις πολύτιμο χρόνο για κάτι σπουδαίο. Από Πέμπτη ίσως θα πρέπει να σκεφτείς κάπως σοβαρά τα επαγγελματικά σου. Ίσως θεωρείς πως χρειάζεται να έρθουν κάποιες αλλαγές έτσι ώστε να είσαι ικανοποιημένος. Οργανώσου λοιπόν και ξεκίνα από μόνος σου να ψάχνεις αυτό το διαφορετικό που θα σου δώσει ενέργεια. Μπορεί και από το Σαββατοκύριακο κιόλας να έχεις τα πρώτα απότελέσματα.

 

ydroxoos

Αυτή την εβδομάδα όπως και κάθε άλλη εβδομάδα από την αρχή της χρονιάς νιώθεις πνιγμένος οπότε δεν συμβαίνει κάτι καινουριο. Εντάξει έχεις επιβιώσει και σε χειρότερα γιατί οι κατσαρίδες είναι γνωστές για την ανθεκτικότητά τους σε καταστροφές. Ίσως από την Πέμπτη σου καρφωθεί στο μυαλό πως θες να εξερευνήσεις καινούρια πράγματα να βάλεις νέους στόχους και να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο σε όλους τους τομείς αλλα μην ψαρώνεις γιατί δεν υπάρχει περίπτωση. Εκτός αν πια αλλάξεις αντιμετώπιση απέναντι στα πράγματα και δεν είσαι αυτή η περιφερόμενη δυστυχία που μας έχεις συνηθίσει. Το Σαββατοκύριακο θα είναι καλά. Καλό θα ήταν να συζητήσεις με τους φίλους σου γι αυτά τα καινούρια σχέδια σου και είναι σίγουρο πως θα βρεις υποστηρικτές και συνοδοιπόρους. Βέβαια δεν έχεις φίλους. Οπότε…

 

ixtheis

Εντάξει θα το δεχτώ πως ήταν λίγο πάνω κάτω ο τελευταίος μήνας αλλά αυτή την εβδομάδα πρέπει να το πάρεις απόφαση και να μην κλαίγεσαι άλλο. Συμβαίνει κάτι περίεργο με σένα. Ενώ δεν έχεις καμία πρόθεση να κλαφτείς. Ανοίγεις το στόμα σου και κλαίγεσαι. Αυτό μέχρι τώρα έπιανε αλλά δεν πείθεις πια τους γύρω σου και καλό θα ήταν να το πάρεις χαμπάρι όσο είναι καιρός και να ξεκινήσεις από Τετάρτη και Πέμπτη να διευθετείς κάποια ζητήματα που είναι πολύ σημαντικά. Το καλό είναι πως δεν έχεις χάσει ακόμα πολύτιμο χρόνο γιατί οι επόμενες εβδομάδες για σένα θα είναι ευνοικές και θα καταφέρεις εύκολα, όπως πάντα, να διευθετήσεις πολλά ζητήματα. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε ό,τι θεωρείς ανούσιο, απλα και μόνο επειδή το κάνουν οι υπόλοιποι γύρω σου. Είμαι καταπέλτισσα, νομίζω
Δες και αυτό!