Κριός

Ξέρετε τώρα εσείς τι πρέπει να κάνετε αυτή τη βδομάδα. Ναι κύριοι, πρέπει να δουλέψετε. Ε εντάξει τώρα, δεν είπαμε να είστε και συγκεντρωμένοι με το ζόρι, γιατί δεν γίνεταιμ αλλά δεν είναι να πεις πως μας κάνει και ωραίες μέρες, οπότε μπορείτε μια χαρά να συγκεντρωθείτε και αξίζει και τον κόπο δηλαδή, τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη. Έχετε μπει σε κάποιο, ας πουμε, πρόγραμμα και εκτός απροόπτου δεν θα το χάσετε γιατί είστε αποφασισμένοι και δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, γιατί και η Πέμπτη είναι μία εντελώς αδιάφορη μέρα που δεν θα συμβεί τίποτα. Θα διασκεδάσετε και θα ξαλεγράρετε λίγο από την Παρασκευή που εντάξει θα το κάνατε έτσι κι αλλιώς. Υποτίθεται μάλιστα πως το Σαββατοκύριακο θα κάνετε και ένα ταξιδάκι που αν ήταν καλοκάιρι θα λέγαμε πως θα πηγαίνατε για μπάνιο, αλλά δεν μπορείτε πια, οπότε μπορεί να πεταχτείτε κάπου για κοψίδια.

Ταύρος

Κοιτάχτε να δείτε εσείς τώρα… Δευτέρα – Τρίτη δεν θα έχετε πολλή ζωή. Βαριέστε που βαριέστε απο τη φύση σας, έχετε αναλάβει και κάποιες δουλειές που θέλουν τρέξιμο και τα αφήσατε ή σας τα άφησαν τελευταία στιγμή, οπότε τρέχετε και δεν φτάνετε. Εντάξει δεν τρέχετε και τόσο, κανονικά δουλεύετε αλλά εσείς πάντα όταν λίιιιγο δουλευετε το κάνετε θέμα, λες και πια έχει πέσει όλη η δουλειά ολόκληρης σεζόν μαζεμένη σε δύο μέρες και λέτε να εδώ τρεχάματα. Τέλος πάντων, θα προκύψει μία πολύ καλή συνεργασία μετα την Τετάρτη, αλλά δεν ξέρω ακριβώς μέρα. Θα είναι καλή, αν και δεν θα σας γεμίσει το μάτι από την αρχή. Από Πέμπτη επιτέλους θα ξεσκάσετε και θα χαλαρώσετε και ίσως κάνετε και σεξ αν και μπορεί να προκύψει κάποιο οικονομικό θέμα γιατί λήγουν και κάτι λογαριασμοί αυτές τις μέρες και είναι και μέσα του μήνα και θα έχουμε λίγη μουρμούρα. Όλα καλά όμως.

Δίδυμοι

Δίδυμοι μου εσείς αυτή την εβδομάδα δεν είναι πως έχετε τρέξιμο, όμως θα έχετε κάποια τρεχάματα για διαδικαστικά θέματα που μπορεί να έχουν να κάνουν με τη δουλειά αλλά και παράλληλα με τη ζωή σας, είναι δύσκολο να το προσδιορίσω γιατί είπαμε, επιστημόνισσα επιστημόνισσα αλλά έχουμε και κάποια όρια. Τέλος πάντων είναι ενδιαφέρουσα αυτή η εβδομάδα γιατί ξεκινάει κάτι καινούριο αστρικό, που στην αρχή μπορεί να έχει λίγη ταλαιπωρία, αλλά σιγά σιγά μες στις βδομάδες θα στρώσει και καλό θα ήταν να με διαβάζετε κάθε εβδομάδα για να σας δίνω οδηγίες, γιατί αν και τα μπορείτε να τα καταφερετε κι απο μόνοι σας τα λέω ωραία η ρουφιάνα, οπότε αξίζει τον κόπο. Να προσπαθήσετε να μη λαμβάνετε υπόψη τις πιέσεις των άλλων γιατί θα τρελαθείτε. Εσείς να κάνετε ό,τι γουστάρετε. Τα σαββατοκύριακο έχει ένα ενδιαφέρον και θα σας δωθεί η ευκαιρία να διασκεδάσετε με έναν άλλο τρόπο και αν δεν τύχει προσπαθήστε το.

Καρκίνος

Εσείς προσοχή Δευτέρα, Τρίτη γιατί οι ορμόνες σας χορευουν θρακιώτικους χορούς και δεν είστε και τίποτα διακριτικοί άνθρωποι, οπότε είμαι σίγουρος πως θα πείτε χοντράδα. Έχετε πάρα πολλή δουλειά αλλά δε σας φοβάμαι, γιατί θα τα βγάλετε πέρα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αρκεί να μην σκαλίσετε άλλα θέματα γιατί θα σας φάει χρόνο πολύτιμο. Μπορείτε να τα σκαλίσετε από την Τετάρτη, ας πουμε, αν και πιστεύω πως θα πρέπει να έχετε μία μέρα ρεπό από όλα και να κάτσετε να βλέπετε όλη μέρα βιντεάκια με γατούλες και τέτοια. Από Πέμπτη λοιπόν να έρθετε κοντά με ανθρώπους που σας λείψανε και το σαββατοκύριακο προτείνω να σκεφτείτε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις, γιατί έτσι λένε τα άστρα και εγώ γράφω ό,τι λένε αυτά. Γενικά αποφύγετε τις χοντράδες και μην παίζετε χαρτιά γιατί είστε ανταγωνιστικοί τύποι.

Λέων

Λοιπόν εσείς τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είστε το πιο γοητευτικό ζώδιο του ουράνιου θόλου ξερωγώ. Και δεν το λέω μόνο με την γκομενική χροιά του πράγματος που κακά τα ψέμματα χρειάζεται που και που. Το λέω και γενικά γιατί ας πούμε με αυτό το όπλο μπορείτε να διεκδικήσετε κάποια πράγματα που έχετε βάλει στόχο να κατακτήσετε και λίγο λίγο με το παρλάρε λίγο με την τσαχπινιά σας θα τα καταφέρετε οπότε τα βλέπω όλα υπέροχα για τις πρώτες τρεις μέρες. Από κει και πέρα Πέμπτη Παρασκευή μην περιμένετε επιβεβαίωση για κάτι που κάνετε και θεωρείτε πως πρεπει να αναγνωριστεί γιατί ο κόσμος είναι αχάριστος και θεωρεί και απο πάνω πως ήταν και υποχρέωσή σας να το κάνετε. Οπότε συνεχίστε αυτό που κάνετε σεμνά και τέτοια. Σαββατοκύριακο μην αφήσετε κάποιο σκατένιο γεγονός να σας αλλάξει τη διάθεση γιατί δεν είναι δα και τόσο σπουδαίο και του δίνετε περισσότερη ενέργεια απ όση χρειάζεται, και αυτό ειναι κρίμα γιατί ειστε καλά παιδιά.

Παρθένος

Παλιοχαρακτήρες και σκατένιοι τύποι. Τις πρώτες τρεις μέρες αυτής της εβδομάδας ό,τι επιθυμείτε να κυνηγίσετε θα το πιάσετε γιατί είστε σαρκοβόρα θηλαστικά. Θέλετε επαγγελματικά; Θα καταστρέψετε τους αντιπάλους σας και χορέψετε από τα αποκαϊδια τους γελώντας υστερικά. Θέλετε ερωτικά; Θα γοητεύσετε ανυποψίαστους πολίτες και όπως κάθε φορά θα τους πληγώσετε και μετά θα κάνετε πως δεν ξέρετε και τίποτα γιατί είστε κωλόγατες. Το καλό είναι πως από την Πέμπτη σας κόβεται η φόρα γιατί ένα πιο έξυπνο ζώδιο απο σας θα σας τη φέρει, γιατί έχει καταλάβει τι ύπουλοι είστε και θα έχει βρει τα ευαίσθητα σημεία σας, οπότε υπάρχει περίπτωση να σας καταστρέψει την υπόλοιπη εβδομάδα. Βέβαια, εσείς δεν θα καταλάβετε και τίποτα και θα προσπαθειτε να δείχνετε πως είστε μια χαρά και δεν τρέχει κάστανο και ίσως έτσι προσελκύσετε και άλλους αθώους πολίτες και να τους πείτε τον πόνο σας και να συμπάσχουν κατα κάποιον τρόπο οπότε μετά θα τους απογοητευσετε και αυτούς οπότε όλα μπόμπα. Το σαββατοκύριακο σκατά.

Ζυγός

Ζυγοί μου, μην κάνετε αλλαγές στο σπίτι τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και γενικά μην κάνετε πολλά έξοδα γιατι την άλλη εβδομάδα έχετε έτσι κι αλλιώς σχεδιάσει να κάνετε οπότε λίγη φειδώ κάπου. Τετάρτη Πέμπτη θα πρότεινα να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με δουλειά σπουδές και κάποιους στόχους που έχετε βάλει έτσι ώστε να μπορείτε να είστε πιο χαλαροί μετα για το τέλος που μήνα που είπαμε πως κάτι έχετε σχεδιάσει να κάνετε και να μην το έχετε σχεδιάσει όμως, κάτι θα κάνετε γιατί το λέω εγώ. Γενικά, υπάρχει αγάπη και ας μη τα λέμε και κάθε εβδομάδα αυτά γιατί θα καταντήσω κουραστική και μονότονη γιατί δεν θα το ήθελα σε καμία περίπτωση. Προτιμάτε όσο είναι δυνατόν μόνιμες λύσεις για θέματα σπιτιού και όχι προσωρινά, αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει σε σας και ποια είμαι εγώ στο κάτω κάτω να σας εμποδίσω. Παρασκευή και Σάββατο είναι μία καλή ευκαιρία να ξεσκάσετε και ίσως γνωρίσετε κάποιον καινούριο άνθρωπο. Αυτά.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, όμορφε τύπε. Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με μεγάλη ανυπομονησία αλλά και σκληρή δουλειά ή μελέτη γιατί προσπαθείς να προλάβεις όσα γίνεται για να έχεις χρόνο για το τέλος της εβδομάδας που κάτι περιμένεις και αν δεν το περιμένεις θα συμβεί οπότε καλό θα ήταν να δουλέψεις όσο είναι καιρός γιατί μετα πού μυαλό για τέτοια. Από Τετάρτη ανοίγουν οι ουρανοί, ελπίζω να μην εννοώ βροχές και καταιγίδες αλλά εντάξει η διάθεση και η χαρά σας θα ξεχειλίζει ας πούμε. Μετά από εβδομάδες αναμονής κάτι συμβαίνει και σας φτιάχνει όλη την υπόλοιπη εβδομάδα που θα σας δώσει ενέργεια και αυτώσετε ξερωγώ. Σχεδιάστε εκδρομές με αγαπημένα σας πρόσωπα σε κοντινούς προορισμούς του μισάωρου και μην αφήσετε καμία στιγμή να πάει χαμένη, εκτός απο τις ώρες που δουλεύετε που ούτε αυτές πάνε χαμένες, αλλά τέλος πάντων αυτή την εβδομάδα την αφιερώνετε αλλού ρε παιδί μου, έτσι λένε τα άστρα.

Τοξότης

Τοξότη μου καλέ. Είναι η πιο ωραία εβδομάδα του μήνα. Εντάξει στην αρχή μπορεί να τρέχετε και να μην φτάνετε από τις υποχρεώσεις που δεν γίνεται να χωρέσουν μέσα σε ένα 24ωρο αλλά να σας πω κάτι; Χεστήκατε, διότι από Τρίτη βράδυ Τετάρτη ξημερώματα (όσοι είστε ξύπνητοί) σαν να ξεκινάει μία άλλη εβδομάδα εμβόλιμη, δεν θα έχει Δευτέρες δεν θα έχει Τρίτες δεν θα έχει γενικά μέρες, δε θα λογαριάζετε τίποτα. Τα επαγγελματικά ας μείνουν λίγο πίσω γιατί καιρός είναι να αφιερώσετε κάποιες μέρες στον/στην συντροφό σας και σε εσάς, είναι μία πολύ καλή αστρική συγκυρία που δεν μπορώ να σας το εξηγήσω γιατί δεν σας αφορά αλλά ο χάρτης σας σχηματίζει καρδουλες και χαμογελάκια και δηλαδή εντάξει. Το σαββατοκύριακο αν θέλετε μπορείτε να κανονισετε το ταξιδάκι που σας είπα την περασμένη εβδομάδα. Όποιος θέλει πάει και μακρυά αλλά ας πουμε και μέχρι το Σελεπίτσαρι να πάτε δεν είναι άσχημα. Τέλος

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου στην αρχή της εβδομάδας αυτής μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και μην απαντήσεις προς θεού σε κανέναν για τίποτα. Προτείνω να μην απαντάς ούτε σε μέιλ ούτε στο φέισμπουκ ούτε πουθενά γιατί σε φοβάμαι. Τα λόγια σου να είναι λίγα, γιατί ένα περίεργο αστεροσκοπικό πράγμα βλέπω που κάνει την επικοινωνία σου ας πουμε λίγο δυσκοίλια και ας μην παιζουμε τέτοιες μέρες και πουμε καμιά πίπα και μετα δεν ξέρουμε πως να τη μαζεψουμε γιατί νταξει, δεν είναι σωστό. Οπότε τυφλοσούρτη δουλειά μέχρι την Τετάρτη ή την Πέμπτη, οπότε και θα πρέπει να αναλάβετε δράση και να απαντήσετε σε όλους και να περάσετε καλα. Εντάξει, εννοειται πως Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη θα σκεφτεστε το τι πρέπει να απαντήσετε και πως πρέπει να δράσετε γιατί δε θα σας έρθουν ουρανοκατέβατα, γιατί πάλι σκατα θα τα κάνετε. Σαββατοκύριακο κάτι πρέπει να κάνετε να περάσετε όμορφα αλλά μην το παρακάνετε γιατί είστε και επιρρεπείς στο αλκοόλ εσείς οι λεφτάδες.

Υδροχόος

Λοιπόν, άκου εσύ τι πρέπει να κάνεις αυτή την εβδομάδα. Δευτέρα- Τρίτη να προσέξεις την υγεία σου γιατί σερνεται ένα κρύωμα απίστευτο που ακόμα να συνέλθω. Μονο μύξες έχει βασικά και κάτι δέκατα εκει πέρα, αλλά τέλος πάντων, ας έχεις μαζί σου παυσίπονα, κάνα οτριβίν και βιταμίνη C αναβράζουσα. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή να αποφύγεις να εκφράσεις έντονα να συναισθήματά σου γιατί κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς και σου το λέω γιατί είσαι και αγαθιάρης εσύ και εντάξει δεν θα το καταλάβεις και ο κόσμος δεν είναι καλά και μπορεί να σου πουν τίποτα και να κλαις και άντε πάλι μύξες και ιστορίες και μιζέρια. Όχι όχι, κράτα τα μέσα σου για δυο μέρες και την Παρασκευή ή που θα σου έχει περάσει (και τα νεύρα και όλα) ή που θα τα πεις σε κάποιον κολλητό/ σύντροφο για μια πιο ψυχραιμη άποψη. Μπορεί βέβαια και να μην φορτιστείς κιόλας και να είναι όλα καλά αλλά τέλος πάντων αυτά βλέπω αυτά λέω, σε περίπτωση που… Δεχτείτε μία πρόταση ωστόσο αν σας γίνει ή αν κάποιο αγοράκι/κοριτσάκι σας πει να τα φτιάξετε.

Ιχθύες

Εσείς αυτή την εβδομάδα αποφύγετε τις αλλαγές γιατί αρκετές κάνατε τις τελευταίες εβδομάδες οπότε καλό θα ήταν να κάτσετε και κάπου στα αυγά σας γιατί έχει ακριβύνει και η ζωή, μη βλέπετε που είστε κάπως χαζούληδες και δεν το καταλαβαινετε αλλά ας πουμε εγώ περνάω κάπως δύσκολα και τέλος πάντων μη σας λέω τα δικά μου. Την Τετάρτη λογικά θα περάσετε από ένα κρας τεστ στη δουλειά, οπότε να είστε πρετοιμασμένοι καλά γιατί θα σκάσει θέμα καλό. Μπορεί βέβαια και να μη σκάσει και να βλέπω αλλα αντι άλλων και ας πούμε να σημαίνει πως θα έχετε απλά ένα συνάχι που κλάιν. Το σαββατοκύριακο αν προκύψει τίποτα ερωτικό, εξετάστε το καλύτερα γιατί μπορεί να είναι και τίποτα που θα διαρκέσει. Αν σας αρέσει πολύ, μην δείξετε και πολύ πως ενθουσιαστήκατε και είναι και όλα θέμα στρατηγικής αυτά. Αν δεν τύχει κάτι ερωτικό σίγουρα να κάνετε κάτι όμορφο με φίλους αγαπημένους. Ειναι ωραίο σαββατοκύριακο, βρέξει δεν βρέξει.