Σε τριαδική σχέση βρίσκεται η Μπέλα Θορν

14/10/2019

Σε πολυσυντροφική σχέση φαίνεται να βρίσκεται Μπέλα Θορν.

Η 21χρονη ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία βρίσκεται στο κρεβάτι αγκαλιά με μια άλλη γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/B3SeuqZHh3g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

“Είναι πολύ γλυκιά” έγραψε η ίδια κάτω από τη φωτογραφία. “Το πρώτο κορίτσι με το οποίο βγαίνω και ντρέπεται την κάμερα”.

Η Μπέλα βρίσκεται ήδη σε σχέση με τον Ιταλό Μπέτζαμιν Μάσκολο, μέλος του ιταλικού ποπ γκρουπ “Benji & Fede ενώ, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, αυτοπροσδιορίζεται ως πανσέξουαλ.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!