“Αγαπώ τις γυναίκες και τους άνδρες και θα ήθελα μια πολυσυντροφική σχέση”

27/06/2019
από

Για τη σεξουαλικότητά της μίλησε η κόρη του ηθοποιού Will Smith στη σειρά Red Table Talk, στο Facebook.

H Willow αποφάσισε να πει στη μητέρα της Jada και στη γιαγιά της Adrienne, ότι αγαπά τους άνδρες και τις γυναίκες.

Οι τρεις γυναίκες συζητούσαν για την πολυσυντροφικότητα και τις μη συμβατικές σχέσεις.

Μιλώντας στο επεισόδιο που προβλήθηκε εχθές το βράδυ, η Willow εξήγησε πως για την ίδια η ιδανική σχέση θα ήταν μια με γυναίκα και με έναν άνδρα.

«Προσωπικά, ένας άνδρας και μια γυναίκα, είναι αυτό που χρειάζομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Jada τότε απάντησε: «Λοιπόν, να το … Νομίζω ότι το στομάχι μου μόλις [πήδηξε]».

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Άκουσε με, με ξέρεις Willow, ό,τι σε κάνει ευτυχισμένη».

Μετά την ενθάρρυνση από τη μητέρα της, η Willow, συνέχισε: “Αγαπώ τους άνδρες εξίσου με τις γυναίκες και θέλω σίγουρα έναν άνδρα, μια γυναίκα. Νιώθω ότι θα ήθελα μια πολυσυντροφική σχέση με δύο τέτοια άτομα”.

“Δεν είμαι το είδος του ατόμου που αναζητά συνεχώς νέες σεξουαλικές εμπειρίες. Εστιάζω πολύ στη συναισθηματική σύνδεση και πιστεύω ότι αν έβρισκα δύο ανθρώπους διαφορετικού φύλου με τους οποίους πραγματικά θα μπορούσα να συνδεθώ και είχαμε μια ρομαντική και σεξουαλική σχέση, δεν θα ένιωθα την ανάγκη να προσπαθήσω να βρω κάτι περισσότερο.”

https://www.facebook.com/redtabletalk/videos/419568041972431/

Μιλώντας για την πολυσυντροφικότητα, η 18χρονη ανέφερε: «Αυτή είναι η πιο τρομακτική σκέψη που οι άνθρωποι αποφεύγουν. Η αίσθηση ότι το πρόσωπο που αγαπάς ερωτεύεται κάποιον άλλο. Αυτή η ανασφάλεια και ο φόβος μας τρώνε.

Αλλά η ανασφάλεια και ο φόβος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσουμε και να εξελίξουμε σε κάτι νέο, χρήσιμο για να μας βοηθήσει να αγαπάμε πιο ελεύθερα.

Η μονογαμία, αισθάνομαι, στην πραγματικότητα σας εμποδίζει να μάθετε αυτές τις δεξιότητες, πέρα ​​από αυτά τα αισθήματα ανασφάλειας και ζήλιας».

Στη συνέχεια της κουβέντας η σύζυγος του Will Smith αποκάλυψε η ίδια και ο σύζυγός της είχαν μια μη σεξουαλική σχέση με τη πρώην γυναίκα του Will, την ηθοποιό Sheree Zampino.




Δες και αυτό!