Το The Sims 4 παρουσιάζει την πολυσυντροφικότητα και τις εφαρμογές γνωριμιών

02/07/2024
από
Το The Sims 4 εισάγει την πολυσυντροφικότητα ανάμεσα σε ένα νέο σύνολο ρομαντικών επιλογών για τα sims σας στο τελευταίο πακέτο επέκτασης, Lovestruck.

Η Electronic Arts (EA) αποκάλυψε το νέο πακέτο σε ένα αρκετά ερωτικό τρέιλερ που παρουσιάζει μερικούς μόνο από τους νέους τρόπους με τους οποίους τα sims μπορούν να εκφράσουν την αγάπη τους το ένα για το άλλο.

Το περιεχόμενο, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου, θα εισάγει νέες οικείες αλληλεπιδράσεις, όπως αγκαλιές και σαγηνευτικούς χορούς.

Τα sims θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε μη μονογαμικές σχέσεις και να δημιουργούν ακόμη και προφίλ στη νέα εφαρμογή γνωριμιών του παιχνιδιού, Cupid’s Corner.

Το πακέτο -που σύμφωνα με πληροφορίες θα κοστίζει γύρω στα 40 ευρώ κατά την κυκλοφορία- θα προσθέσει επίσης μια νέα γειτονιά, έναν «αισθησιακό» κόσμο γεμάτο ρομαντισμό και αγάπη, γνωστό ως Ciudad Enamorada.

«Τα Sims σας θα μπορούν να κυνηγήσουν το καλύτερο σημείο για να δοκιμάσουν τη ρομαντική κουβέρτα στους κήπους της πόλης, να χορέψουν μέχρι το πρωί στο αγαπημένο τους νυχτερινό κέντρο ή ακόμα και να βιώσουν την όμορφη απλότητα του να κάθεστε μαζί για να παρακολουθείτε τα αστέρια», αναφέρει η EA.

Όπως συμβαίνει με κάθε πακέτο επέκτασης, το Lovestruck θα περιλαμβάνει νέες επιλογές ρούχων, επίπλων και πολλά άλλα.

Επίσης, τα ραντεβού θα αναμορφωθούν, με κάθε sim να έχει χαρακτηριστικά που ενεργοποιούν και απενεργοποιούν μια ρομαντική σχέση. Αλλά το sim σας δεν χρειάζεται πλέον να συμβιβαστεί με έναν σύντροφο, με την επέκταση να εισάγει τη μη μονογαμία, επιτρέποντάς του να βγαίνει σε όσα ραντεβού επιθυμεί.

Το The Sims 4 είναι γνωστό για τα προ-ΛΟΑΤΚΙ+ χαρκτηριστικά του: Από τις επιλογές των συντρόφων ανεξαρτήτως φύλου μέχρι και τη συμπερίληψη των τρανς και non-binary ατόμων.

Πέρυσι, η σειρά εισήγαγε μια επέκταση η οποία πρόσθεσε περαιτέρω επιλογές προσαρμογής για τα τρανς sims, συμπεριλαμβανομένων των ουλών από top surgery, των binder και των shape-wear. Οι επιλογές αντωνυμίας προστέθηκαν μετά από αίτηση του streamer του Twitch Momo Misfortune το 2021.
Δες και αυτό!