Το LGBTQI+ Voice Up: Project Greece συνεχίζει την σειρά των podcast αναφορικά με τις δυσκολίες και διακρίσεις που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στην Ελλάδα με την θεματική “Οι Δυσκολίες και οι Διακρίσεις που αντιμετωπίζουν τα Ίντερσεξ άτομα” να αποτελεί την επόμενη θεματική που το απασχολεί.

Καλεσμένη του Βασίλη Θανόπουλου αυτή την εβδομάδα είναι η Φωτεινή Κοκκινάκη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ομάδας Intersex Greece, με την οποία μιλάμε για την καθημερινότητα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ίντερσεξ άτομα στην Ελλάδα.

Ακούστε το podcast στο Spotify ή στο Apple Podcast, ενώ στον ιστότοπο του έργου (voiceup.avmag.gr) μπορείτε να το βρείτε στην προσβάσιμη μορφή του.


Το “LGBTQI+ Voice Up: Project Greece” υλοποιείται από τη Homo Evolution με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την περίοδο 2021-2022.


Η ομάδα του έργου:
Βασίλης Θανόπουλος
Νικόλας Μαλανδράκης
Κλεοπάτρα Οικονομίδου
Μάριος Παπαδόπουλος
Γιάννης Παπαγιαννόπουλος
Νίκος Σοφιανός


Σχετικά με την Homo Evolution:

Η Homo Evolution ιδρύθηκε το 2010 σε μια προσπάθεια να συνδυάσει μια κοινή στρατηγική για LGBTI πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα, κουλτούρα και πληροφορίες ταξιδιών. Ο βασικός επιχειρηματικός μας στόχος είναι η εξέλιξη και η προώθηση της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Οι συνεργασίες μας με Ελληνικές επιχειρήσεις, όπως επίσης και με εθνικούς και διεθνής οργανισμούς της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας αποτελούν βασικούς παράγοντες επιτυχίας της αποστολής μας.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Homo Evolution στον ιστότοπο: https://homoevolution.com/