Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Ελάρης θα παρουσιάσουν το νέο queer μυθιστόρημα φαντασίας του, με τίτλο «Παθανθές- Το κάστρο του Χρόνου».

Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 20:00, στον Πολυχώρος Spectroom (Γκαρμπολά 6, Θεσσαλονίκη).

Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα, θα μιλήσουν ο Γεώργιος Κωνσταντίνου (ηθοποιός) και ο Αγγελος Κουρέπης (σκηνοθέτης) ενώ η Κλαίρη Καραπιδάκη (entrepreneur) θα αναλάβει συντονίσει την συζήτηση.

Παθανθές- Το κάστρο του Χρόνου cover

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Σε έναν κόσμο που στηλιτεύει και δαιμονοποιεί τη διαφορετικότητα, ο νεαρός Σόρβαμ δραπετεύει από το χωριό του αναζητώντας μία νέα ζωή. Θα καταλήξει με αμνησία σε ένα σκοτεινό κάστρο, όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει παγώσει και παράξενα λιοντάρια πολιορκούν τις πύλες. Με τη βοήθεια του μυστηριώδη οικοδεσπότη του, του Νοέλ, ο Σόρβαμ θα καταδυθεί στα μυστικά της ψυχής του, και θα εξερευνήσει τα μονοπάτια που οδηγούν στην απενοχοποίηση του έρωτα και στην αποδοχή του εαυτού του.

Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Ελάρης, κατά κόσµον Λευτέρης Κωνσταντίνου, γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Μυτιλήνη της Λέσβου, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να διαβάζει λογοτεχνία από τα δέκα του. Η ενασχόλησή του µε τη συγγραφή ξεκίνησε όταν πολλά από τα βιβλία που διάβαζε τον απογοήτευαν και αποφάσισε να αρχίσει να γράφει ιστορίες που θα ήθελε να διαβάσει. Του αρέσει να διηγείται ιστορίες µε κάθε καλλιτεχνικό µέσο που καταπιάνεται. Ασχολείται επαγγελµατικά µε τη γραφιστική, την υποκριτική και τον χορό, παράλληλα µε τη συγγραφή. Του αρέσουν οι τέχνες γιατί δίνουν τη δυνατότητα σε εσωστρεφείς ανθρώπους να επικοινωνήσουν τις σκέψεις τους σε ανθρώπους ανά τον κόσµο που είναι ανοιχτοί σ’ αυτού του είδους τις συζητήσεις. Όταν µεγαλώσει θέλει να γίνει ένας καλός εµψυχωτής.


  • Για την αποφυγή συνωστισμού κατά την παρουσίαση, είναι υποχρεωτική η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 6972703434 ή στο instagram profile @the.elaris.
  • Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.