Τα Miss Hellas Drag Pegeant επέστρεψαν για 2η χρονιά και εμείς ήμασταν εκεί για να σας μεταφέρουμε όσα έγιναν.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυο του Σαββάτου (11/06) στο “Ρομάντσο”. Εκεί οι επτά διαγωνιζόμενες γέμισαν τη σκηνή με χρώματα και ερμηνείες, κάνοντας δύσκολο το έργο της κριτικής επιτροπής να αναδείξει την Miss Hellas Drag 2022 αλλά και τη θέση Runner Up. Κοντά τους ήταν η νικήτρια του 2021 Τammy Tsanaka και η Runner Up Nicole Nasty.

Η πρώτη κατηγορία που διαγωνίστηκαν ήταν η “Pageant  Queen in an Evening Gown” (Βραδινό ένδυμα), στην οποία κρίθηκαν για την αρτιότητα της εικόνας τους (μαλλιά, ρούχο, μακιγιάζ και αργό περπάτημα), καθώς και για τις απαντήσεις που έδωσαν στην κριτική επιτροπή.

Η δεύτερη κατηγορία ήταν η “Δείξε μας το Ταλέντο σου” (Drag show/Performance), στην οποία κρίθηκαν για το σύνολο του performance (lypsinc, χορός/έκφραση, ενδυμασία κ.α.). Με τις Lynn DynastyΆτοσσαDahlia DangerHeelcatΜελιστάλακτη (Miss HOEney), Ανδρομέδα Balls, και Νάστυ Χειλουδάκη να ξεσηκώνουν το κοινό σε κάθε τους εμφάνιση με στόχο να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο.

Πέρα από τις λαμπερές παρουσίες των Drag Queens είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε στα μουσικά διαλείμματα την Kianna και την Foxy Lee, δύο ανερχόμενες τραγουδίστριες που ξεσήκωσαν το κοινό με τις ερμηνείες τους. Τη μουσική του διαγωνισμού αλλά και του after party επιμελήθηκε ο Queer Masked DJ Μugiwara.

Λίγο αργότερα, ο legend του Drag Lenn, ο queer χορευτής/χορογράφος Μάριος Μιλτιάδου (bimboy) και το queer Model/Performer, Reject αποφάσισαν – ως κριτική επιτροπή – για το ποιες θα είναι οι δύο νικήτριες και ποια θα φορέσει το στέμμα. Όμως λίγο πριν ανακοινώσουν τα αποτελέσματα απολαύσαμε ένα show απο τον Lenn και τον bimboy με το house of Drama.

Τον τίτλο της Miss Hellas Drag 2022 κέρδισε η Μελιστάλακτη (Miss HOEney) και την θέση της Runner Up πείρε η Dahlia Danger.

Ακολουθήστε τα Miss Hellas Drag Pageant στο Instagram: @misshellasdragpageant