Miss Hellas Drag Pageant: Τα ελληνικά καλλιστεία για Drag Queens

09/06/2022
Το Σάββατο 11 Ιουνίου στον χώρο του Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3, Αθήνα), θα διοργανωθούν για 2η συνεχόμενη χρονιά τα Miss Hellas Drag Pageant. Επτά ταλαντούχες Drag Queens από την Ελλάδα και Κύπρο θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Miss Hellas Drag 2022.

Miss Hellas Drag

Τα ελληνικά καλλιστεία για Drag Queens έχουν σκοπό να αναδείξουν την τέχνη του DRAG και τα άτομα που το εκπροσωπούν. Διοργανώτρια και παρουσιάστρια της βραδιάς των Miss Hellas Drag Pageant είναι η Drag Queen ΔούKISSα και ο διαγωνισμός διεξάγεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Athens Pride 2022.

Drag Queen ΔούKISSα

Οι επτά διαγωνιζόμενες θα αναμετρηθούν στην σκηνή για να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο τις Miss Hellas Drag 2022 αλλά και την θέση Runner Up. Οι κατηγορίες που θα κρίνουν την νικήτρια είναι:

Α) Pageant Queen in an Evening Gown (Βραδινό ένδυμα), στην οποία θα κριθούν για την αρτιότητα της εικόνας τους (μαλλιά, ρούχο, μακιγιάζ και αργό περπάτημα), καθώς και για της απαντήσεις που θα δώσουν στην κριτική επιτροπή και

Β) Δείξε μας το Ταλέντο σου (Drag show/Performance), στην οποία θα κριθούν για το σύνολο του performance (lypsinc, χορός/έκφραση, ενδυμασία κ.α.)

Το αποτέλεσμα θα προκύψει έπειτα από ψηφοφορία των τριών μελών της κριτικής επιτροπής. Για φέτος την ευθύνη να αναδείξουν την καλύτερη Miss Hellas Drag έχουν αναλάβει ο legend του Drag Lenn, ο queer χορευτής/χορογράφος Μάριος Μιλτιάδου (bimboy) και το queer Model/Performer, Reject.

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια και παρουσιάστρια της βραδιάς και μετά τις 23:00 θα ακολουθήσει party με την μουσική να επιμελείται ο Dj Pj Mugiwara.

Η ώρα προσέλευσής για το κοινό είναι στις 20:00 και ο διαγωνισμός Miss Hellas Drag Pageant θα ξεκινήσει στις 21:00. Το μαγικό εισιτήριο για να απολαύσεις ζωντανά επί σκηνής της διαγωνιζόμενες κοστίζει 10 ευρώ και θα τα προμηθευτείτε την βραδιά της διοργάνωσης από το ταμείο του Ρομάντσο.

Τα δώρα που θα λάβουν οι νικήτριες είναι:

Η Miss Hellas Drag 2022 πέρα από τον τίτλο, Θα λάβει ένα χρηματικό έπαθλο που θα καθοριστεί τη βραδιά των καλλιστείων από τα έσοδα της εισόδου, όπως επίσης δωροεπιταγές αξίας 150 ευρώ από την Kryolan Greece και 150 ευρώ από την Modus Vivendi, 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στα Urban Ξενοδοχεία της Brown, ένα στέμμα 17,5cm από την Charms Jewelry, ένα σετ custom made νυχιών της Filippa Kavoura και μια συνέντευξη στο περιοδικό antivirus.

Η Runner Up θα λάβει δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ από την Kryolan Greece, 100 ευρώ από την Modus Vivendi και 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στα Urban Ξενοδοχεία της Brown Hotels σε όλο τον κόσμο.

Όλες οι διαγωνιζόμενες θα πάρουν την νέα σειρά Pride Collectionν (12 Βερνικιών) της OPI Greece.

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!