Ο ιδιοκτήτης του Club Q υποσχέθηκε να ανοίξει ξανά το μαγαζί για να υποστηρίξει τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

01/12/2022
από
Ο Nic Grzecka, συνιδιοκτήτης του Club Q όπου πέντε άνθρωποι δολοφονήθηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν μετά από μαζικό πυροβολισμό, δήλωσε ότι το κλαμπ θα ανοίξει ξανά σε άλλον χώρο.

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη δολοφονική επίθεση, η οποία έλαβε χώρα στις 19 Νοεμβρίου, ο Grzecka, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Club Q μαζί με τον Matthew Haynes, είπε στο NRP: «Θα το ανοίξουμε και πάλι».

Και πρόσθεσε: «Αυτή η κοινότητα έχει εκφράσει ολόψυχα την ανάγκη της για τον χώρο που παρέχουμε εδώ και 20 χρόνια».

Σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι θα έχουν έναν χώρο όπου θα αισθάνονται ασφαλείς, ο Grzecka είπε ότι αυτός και το προσωπικό του εργάζονται σε μια προσωρινή λύση.

«Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε σε έναν άλλο χώρο που έχουμε. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάποια κεφάλαια και ανθρώπους για να βοηθήσουμε να ανοίξει αυτός ο άλλος χώρος, ώστε να μπορέσουμε να επαναφέρουμε τους υπαλλήλους μας στη δουλειά και να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να βρεθούν ξανά».

Μετά τον μαζικό πυροβολισμό, ο Grzecka είπε ότι το Club Q και η κοινότητά του έχουν λάβει τεράστια μηνύματα υποστήριξης.

«Οι αξιωματούχοι της πόλης στο Κολοράντο Σπρινγκς ήταν απλά υπέροχοι, παρέχοντας υποστήριξη, θεραπεία και υποστήριξη στα θύματα».

Ωστόσο, σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο Associated Press, ο Grzecka μίλησε για το πώς οι ομοφοβικές προσβολές έχουν «δημιουργήσει ένα νέο είδος μίσους».

Κατηγόρησε τους πολιτικούς για ένα διαρκώς αυξανόμενο επίπεδο παραπληροφόρησης κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.
Δες και αυτό!